Wat is zelfklevende noppenfolie?

Zelfklevende noppenfolie, ook bekend als zelfklevende bubblewrap of luchtkussenfolie, is een praktisch en beschermend product. Het voorkomt beweging van producten in de verpakking, beschermt tegen schade door schokken, schuren en stoten en zorgt ervoor dat producten intact aankomen. Met zelfklevende noppenfolie van Profipack blijft de folie ook tijdens transport op zijn plek.

Waarom moet ik kiezen voor zelfklevende noppenfolie?

Bescherm jouw verzonden producten met zelfklevende noppenfolie. Deze folie met individuele luchtkamers absorbeert schokken en beschermt tegen stoten tijdens transport. Zelfklevend blijft de folie op zijn plek zonder dat het lijmresten op het product achter te laten. 

Lees ook: "Wat jij nog niet wist over noppenfolie"

Planten beschermen tegen de kou

De zelfklevende noppenfolie is veelzijdig en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het is een uitstekende oplossing voor verpakking van kwetsbare producten tijdens transport. Ook wordt het veelvuldig gebruikt in de glas- en auto-industrie voor bescherming van carrosserieën, meubels en ramen. Het biedt niet alleen bescherming tijdens transport, maar ook tijdens productie en opslag. Bovendien is het ook geschikt voor verpakking van plantenbakken tegen vorst en isolatie van buizen.

Lees ook: "Kruipruimte zelf isoleren met noppenfolie en buisfolie"

Verschillende soorten noppenfolie

Bij Profipack hebben we verschillende soorten noppenfolie, naast de zelfklevende folie. We hebben de standaard noppenfolie in verschillende afmetingen beschikbaar voor verschillende doeleinden, zoals verzending van kwetsbare producten en verhuizing. Let er wel op dat je deze met tape moet vastzetten. Daarnaast hebben we ook noppenfolie zwaar en antistatische noppenfolie in ons aanbod, zodat we een verpakkingsoplossing hebben voor elk probleem. 

Lees ook: "Noppenfolie als inpakmateriaal: waar gebruik je het voor?"

Zelfklevende noppenfolie kopen bij Profipack

Profiteer van staffelkortingen bij Profipack door grote hoeveelheden zelfklevende noppenfolie in één keer aan te schaffen. Soms betaal je tot 30% minder. Daarnaast is er geen verzendkosten als het bestelbedrag minimaal €150,- is en besteld wordt op een werkdag voor 16:00 uur, dezelfde werkdag nog verzonden.

Noppenfolie online bestellen
Bubbeltjesplastic standaard

Met zelfklevende noppenfolie worden objecten beschermd en dozen opgevuld tijdens opslag of verzending. Het is populair in de glas- en auto-industrie, aangezien het goed vastkleeft en dus bescherming biedt zonder dat het verschuift. Het kan ook worden gebruikt voor isolatie van tuinkassen of andere objecten.

Het is ten eerste van belang dat de oppervlakte waarop de noppenfolie wordt geplaatst vetvrij en schoon is. Daarna kan de folie op maat worden geknipt en op het object geplaatst worden, druk de folie tijdens het plaatsen goed aan.

Zelfklevende noppenfolie is eenvoudig te verwijderen en laat geen lijmresten achter op beschermde objecten. Dit maakt het ideaal voor bescherming van voorwerpen, zoals glasplaten.