Omsnoeren met Profipack

Op zoek naar een omsnoeringsmachine waarmee je snel en gemakkelijk pallets of dozen kunt omsnoeren? Bij Profipack verkopen we diverse omsnoeringsmachines tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan in verpakkingsmaterialen. Dus zoek je PP omsnoeringsband, staalband of bijvoorbeeld PET band? Profipack heeft het voor je. Is het bedrag van je bestelling in onze webshop € 150,- (ex BTW) of meer? Dan verzenden wij je bestelling gratis binnen België. Als je een bestelling op werkdagen voor 16:00 plaatst, verzenden wij diezelfde dag nog!

Snel omsnoeren met een omsnoeringsapparaat

Waarom zou je een omsnoeringsmachine aanschaffen? Het is immers een flinke investering. Als je meerdere pakketten of pallets per dag moet omsnoeren, dan weet je dat daar best veel tijd in gaat zitten als je dit handmatig moet doen. Met omsnoeringsmachines gaat dit veel sneller, efficiënter en steviger. Hierdoor bespaart een omsnoeringsmachine veel kostbare tijd. Het apparaat verdient zichzelf dus binnen korte tijd terug.

Diverse soorten omsnoeringsmachines

Er zijn diverse soorten omsnoeringsmachines. Welk type voor jouw bedrijf het beste is, hangt vooral af van hoe vaak en hoeveel je moet omsnoeren. Door het juiste apparaat te kiezen voor jouw situatie, kan je veel kosten besparen. Voor de juiste keuze, kan je altijd contact opnemen met onze omsnoeringsexperts. Het is belangrijk te kijken naar de mogelijkheden van de diverse omsnoeringsmachines en natuurlijk naar de prijs. Bij Profipack schaf je al een halfautomatische omsnoeringsmachine aan vanaf € 615,-. Voor omsnoeringsmachines die volledig automatisch omsnoeren loopt de prijs op tot €3195,-. Zo’n machine neemt je dan ook veel werk uit handen!

Handmatig omsnoeren

Omsnoeren kan ook handmatig. Dit kost echter wel tijd en handigheid. Het omsnoeringsband moet goed om de doos of pallet zitten, strak aangetrokken worden en tot slot verzegeld. Dit proces kan sneller en makkelijker. Bijvoorbeeld met een Zapak omsnoeringsmachine. Deze handige machine zorgt ervoor dat PET band of PP band snel en stevig wordt aangebracht rond doos of pallet.

De Zapak ZP-97 ligt makkelijk in de hand en is één van de lichtste handstrapmachines. De Zapak heeft vele instelbare opties, waardoor het omsnoeren in een handomdraai klaar is. De Zapak biedt nog meer mogelijkheden en gemak met de extra accessoires die wij in onze webshop aanbieden.

Staalbandmachines, voor extra zware ladingen

Heb je te maken met extra zware ladingen, bijvoorbeeld in houten kisten? Met staalband zorg je ervoor dat jouw lading goed op zijn plek blijft staan. In onze webshop bieden wij diverse gereedschappen aan die handig zijn bij gebruik van staalband. Van speciale scharen en tangen om het band in te korten, tot zegelloze staalband omsnoeringsmachines.

Halfautomatische omsnoeringsmachine

Bij een halfautomatische omsnoeringsmachine wordt het werk verdeeld. Jij doet het band om de pallet of doos en steekt het uiteinde van het band in de omsnoeringsmachine. Het omsnoeringsapparaat maakt vervolgens het karwei af, door te spannen, te sealen en af te snijden. Duur, zo’n halfautomatische omsnoeringsmachine? Bij Profipack bieden we al een halfautomatische omsnoeringsmachine aan vanaf 615,-. Zoek je toch een ander exemplaar? De verpakkingsexperts van Profipack helpen je graag!

Volautomatische omsnoeringsmachines

Hele dagen in het magazijn aan het strappen? Dat kan beter. Bij Profipack hebben we de volautomatische Zapak TP 6000 omsnoeringsmachine in het assortiment. De voordelen zijn duidelijk: • Met de TP-6000 maak je tot wel 27 omsnoeringen per minuut! • Deze omsnoeringsmachine kan gebruikt worden met diverse breedtes en diktes omsnoeringsband. • Om het omsnoeringsband vast te zetten, heeft de TP-6000 geen zegels nodig. • Snel, makkelijk en efficiënt. Jij zet de doos op de machine en de Zapak TP-6000 doet vervolgens het werk voor je!

Alle soorten omsnoeringsband

In onze webshop bieden wij diverse soorten omsnoeringsband aan. Niet elk apparaat werkt met hetzelfde soort band. Ook voor handmatig omsnoeren hebben wij verschillende soorten band in het assortiment. Of het nu gaat om polyesterband, staalband, PP- of PET-band, Profipack heeft het allemaal. Ook het vastzetten van omsnoeringsband is snel gedaan met de zegels en gespen van Profipack.

Staffelkortingen bij Profipack

Bij Profipack werken we met staffelkortingen. Dus, wil jij een grote hoeveelheid dozen, omsnoeringsband of andere producten in onze webshop aanschaffen? Neem dan eerst contact op met onze verpakkingsexperts. Zij maken graag een offerte op maat voor je.

Je verpakkingsproces professionaliseren

Met een omsnoeringsmachine kies je ervoor om sneller en efficiënter te werken. Bij Profipack schaf je veilig en betrouwbaar je omsnoeringsmachine aan. En Profipack heeft alles in huis om jouw totaalleverancier te zijn op verpakkingsgebied. Alle soorten verpakkingsmateriaalverzenddozenopvulmaterialen en omsnoeringsmaterialen: wij hebben het voor je. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over onze producten, levertijden en niet te vergeten onze scherpe prijzen!

Met een omsnoeringsmachine omsnoer je allerlei materialen in verschillende maten en vormen. Doormiddel van een gesp of zegel wordt de omsnoeringsband aan elkaar bevestigd. De omsnoeringsmachine knipt of snijd het overtollige omsnoeringsband automatisch af. Met een omsnoeringsmachine hoef je dus geen gebruik te maken van een mes of schaar.

Naast dat er verschillende omsnoeringsmachines zijn er ook verschillende omsnoeringsbanden. Profipack biedt namelijk handmatige omsnoeringsapparaten, halfautomatische- en automatische omsnoeringsmachines aan. Voor het omsnoeren met staalband raden wij aan om te kiezen voor een zegelloos staalbandapparaat. Ben je van plan om met PP band en PET band te gaan omsnoeren, dan is de Zapak omsnoeringsmachine ideaal.

Een omsnoeringsmachine wordt gebruikt om pallets te omsnoeren, pakketten te omsnoeren en producten te bundelen. Door te omsnoeren met een omsnoeringsmachine, gaat het omsnoeren sneller, hoeft er geen gebruik worden gemaakt van zegels of gespen en worden krassen door de zegels en gespen voorkomen.

Met omsnoeringsmachines kunnen diverse materialen omsnoerd worden. Met PP- en papier omsnoeringsbandmachines kunnen lichte voorwerpen worden omsnoerd. Met PET- of staalbandmachines kunnen zware voorwerpen, zoals stenen, hout of metaal worden omsnoerd.

Voordat je daadwerkelijk gaat omsnoeren, is het van belang te kijken wat je wilt gaan omsnoeren. Wanneer je zware producten wilt gaan omsnoeren kun je namelijk het beste kiezen voor PET- of staalband. Wil je lichte voorwerpen gaan omsnoeren? Dan is PP- of papierband ideaal.

Profipack biedt verschillende omsnoeringsmachines aan. Naast de omsnoeringsmachines voor PET & staalband zijn er omsnoeringsmachines voor staalband en papierband. Veel omsnoeringsmachines van Profipack zijn zowel geschikt voor PP als PET band. Wil je dagelijks pallets omsnoeren? Dan is de Zapak omsnoeringsmachine wat je zoekt. Omsnoer je dagelijks pakketjes? Dan is de automatische omsnoeringsmachine ideaal.