Sealapparaten

Sealapparaten
Bij Profipack kunt u een professioneel sealapparaat kopen. Een sealapparaat drukt met hitte de folie dicht. Zo is uw zak geseald en kan hij niet gemakkelijk geopend worden. Om te kunnen sealen heeft u een sealmachine nodig. We hebben sealmachines die alleen kunnen sealen, maar ook sealmachines die ook kunnen produceren. Dit zijn sealmachines met een ingebouwd mes. Kijk snel naar al onze mogelijkheden.

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Sealapparaat voor plastic zakken

Een sealapparaat is speciaal ontworpen voor het sealen van plastic zakken. U kunt de folie in het sealapparaat plaatsen en vervolgens maakt het sealapparaat zakjes van bijvoorbeeld uw buisfolie. Het ligt aan de type machine welke dikte folie u kunt gebruiken. Wij hebben sealmachines die tot een dikte van 250my kunnen sealen. Ook de maximale seallengte verschilt per sealmachine. Sommige sealmachines hebben een seallengte van maar 200mm en sommige zelf van 600mm. Let dus op bij de aanschaf van een sealmachine of de machine geschikt is voor het type folie wat u wilt gebruiken.

Hand sealapparaat

Sommigen sealapparaten komen met vele extra’s. Zo hebben we een sealmachine die geen werkplek inneemt, omdat hij een eigen werkbank heeft. Daarnaast hebben we ook een hand sealapparaat. Deze sealmachine is mobiel en kunt u met de hand gebruiken en vervolgens weer opbergen.

Sealmachines kunnen een ingebouwd mes hebben. Dan kunt u folie sealen en zakken produceren. Want het mes snijd de zakken dan op maat. Ook is het bij sommige sealmachines mogelijk om de hitte te regelen. En voor de extra veiligheid zijn de meeste sealmachines thermisch beveiligd. Kortom, bij Profipack kunt u kiezen uit een groot assortiment aan sealmachines.