Naar de startpagina

PE folie bestaat uit polyetheen en is een erg sterke bouwfolie. PE folie is een veelzijdige folie. De folie wordt veelal ingezet bij het plaatsen van dak- en gevelconstructies, storten van betonvloeren en het beschermen van bijvoorbeeld meubels.

PE folie wordt ingezet bij veel verschillende werkzaamheden. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt voor als afdekmateriaal, als dampscherm bij een dak- of gevelconstructie en als beschermingsmateriaal. De folie is verkrijgbaar in verschillende diktes. Tevens is de folie goed recyclebaar.

PE folie is dampremmend, maar niet dampdicht. Hierdoor kan PE folie goed worden ingezet om vocht buiten te houden. Zo zorg je dat er geen vocht terecht komt in jouw isolatie of dak- of gevelconstructie.

Door de verschillende diktes , kan de PE folie op veel verschillende plekken worden gebruikt. Zo kan jij jouw meubels er mee beschermen tijdens de verbouwing. PE folie is ook onmisbaar bij het storten van een betonvloer of bij het plaatsen van een dak- of gevelconstructie.