Het gebruik van luchtkussen enveloppen

Luchtkussen enveloppen, ook wel bubble enveloppen genoemd, zijn een perfecte keuze als het gaat om de verzending van kleine, kwetsbare producten. Luchtkussen enveloppen zijn gemaakt van stevig kraftpapier aan de buitenzijde en aan de binnenzijde zit noppenfolie, gemaakt van plastic, wat de producten beschermt tegen schokken. Zodoende wordt de kans op schade aan een product geminimaliseerd. Een bubbeltjes envelop is voorzien van een zelfklevende plakstrip, dus het gebruik van tape is bij het dichtmaken overbodig.

De verschillende voordelen

Luchtkussen enveloppen zijn een van de vele soorten enveloppen die wij aanbieden in onze webshop en tegelijkertijd ook een van de vele soorten met een groot aantal voordelen. Ben jij op zoek naar enveloppen, dan kan het helpen om de voordelen even op een rijtje te zetten.

Het gebruikersgemak is groot

Zowel voor jou als verzender als voor de ontvanger zijn luchtkussen enveloppen snel en handig in gebruik. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de nodige stress. Als er immers teveel handelingen bij het dichten of openen van een verpakking komen kijken, dan kan dit nog wel eens tot irritatie leiden. Dankzij de zelfklevende plakstrip kun jij de luchtkussen enveloppen eenvoudig dichtplakken en middels dezelfde zelfklevende strip zijn de luchtkussen enveloppen weer snel te openen.

Laag in kosten

Gebruik je luchtkussen enveloppen, dan blijven je kosten laag. Opslagruimte nemen de luchtkussen enveloppen namelijk maar weinig in beslag en de verzendkosten zijn beperkt. Het feit dat deze bubble enveloppen jouw producten direct beschermen tegen schokken, zorgt er voor dat je geen gebruik hoeft te maken van ander beschermingsmateriaal.

Geschikt voor recycling

De kraft buitenkant van luchtkussen enveloppen en de plastic noppenfolie die zich aan de binnenzijde van de bubbeltjes envelop bevindt, zijn van elkaar te scheiden en dus apart weg te gooien. Op deze manier zijn bubble enveloppen een verantwoorde keuze en zijn luchtkussen enveloppen in hun geheel een product dat volledig te recyclen is. Dit maakt luchtkussen enveloppen een duurzame optie, iets dat in toenemende mate als belangrijk aspect genoemd wordt op het gebied van verpakken en verzenden.

Ruim assortiment luchtkussen enveloppen

In onze webshop vind je luchtkussen enveloppen met verschillende afmetingen, waarbij de maximale afmeting 345x470mm is. De kleinste bubble enveloppen hebben een afmeting van 100x165mm. Hier tussenin vind je uiteraard nog andere maten, dus kijk gerust even rond en bestel de luchtkussen enveloppen met de juiste maat voor jouw producten. Per product staat aangegeven in welke hoeveelheid we leveren. Zo zit je dus niet gauw met te veel of te weinig luchtkussen enveloppen, maar kun je gaan voor dat geen wat aansluit op jouw verbruik.

Bestellen doe je bij Profipack

Bestellen doe je bij Profipack Naast een ruim assortiment luchtkussen enveloppen bieden wij nog tal van andere verzend- en verpakkingsmaterialen. Zo kun je ook kiezen voor het gebruik van monsterzakkenbordrug enveloppenpaklijst enveloppen welke ook verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen, maar ook onder meer kartonnen verzenddozen en verzendlabels vind je in onze webshop terug. Je merkt het; de keuze is ruim. Bestel dus al jouw luchtkussen enveloppen en andere benodigdheden in een keer en profiteer van oplopende kortingen en gratis verzending vanaf € 150,- (Excl. BTW).

Een luchtkussen envelop staat ook wel bekend als een noppenfolie envelop. Deze envelop beschermt goederen tijdens de verzending extra goed tegen stoten en schokken. Doordat de envelop aan de binnenkant bekleed zijn met noppenfolie worden de producten tijdens de transport extra goed beschermd. Een luchtkussen envelop is ideaal om bijvoorbeeld sieraden netjes en veilig te versturen

Luchtkussen enveloppen beschermen kleine goederen tijdens transport tegen schokken en stoten. Ben je van plan kleine, breekbare producten te versturen? Dan is kan je kiezen voor luchtkussen enveloppen in variërende maten. Deze enveloppen zijn aan de binnenkant bekleed met bubbeltjesplastic en wat zorgt voor extra bescherming.

Profipack biedt diverse maten bubbeltjesplastic enveloppen aan. Deze verschillende maten enveloppen zijn ideaal om diverse formaten producten mee te versturen. De grootste afmeting noppenfolie envelop is 345 x 470mm. Het kleinste formaat envelop is 100 x 165mm.