Wat voor bags zijn dit?

Deze big bags zijn multifunctioneel en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Ze zijn gemaakt van stevig geweven polypropyleen, waardoor ze sterk en bestand tegen perforatie zijn. De naden zijn extra stevig gestikt, zodat er geen risico is op scheuren. Er zijn vier hijslussen in de naden gestikt, waarmee de big bags gemakkelijk kunnen worden vervoerd. Deze big bags kunnen gebruikt worden voor het afvoeren van puin, afval, grond en andere bouwafval. 

Lees ook: "Werken met big bags: hoe doe je dat veilig?"

Lege big bag voor puin

Als je een verbouwing of sloopproject hebt, kan er een grote hoeveelheid bouwafval ontstaan. In dit geval kan een lege big bag voor puin een handige oplossing zijn. Deze big bag neemt weinig ruimte in, in vergelijking met bijvoorbeeld een container. De zakken zijn zeer stevig en kunnen gebruikt worden voor een grote verscheidenheid aan soorten sloopafval, zoals bijvoorbeeld kapotte wasbakken, tegels, stenen en klinkers.

Mini bags voor kleine hoeveelheden afval

Voor kleine hoeveelheden sloopafval, bieden wij mini big bags aan. Deze zakken zijn geschikt voor het vervoeren van kleine hoeveelheden afval, zoals bakstenen. De mini big bags zijn zeer stevig en kunnen een gewicht tot 500 kg dragen, waardoor ze een efficiënte en stevige oplossing bieden voor het vervoeren van kleine hoeveelheden afval.

Big bag voor tuinafval

Hoveniers herkennen het wel; de groene container die vol zit met bladeren en tuinafval terwijl je nog maar halverwege een klus bent. Geen paniek. Je kunt ook een grote zak voor tuinafval gebruiken. Bijvoorbeeld als je snoeiwerkzaamheden hebt, kun je hier prima al je takken in kwijt. De zak is gemaakt van geweven polypropyleen en heeft daarom een uitstekende weerstand tegen doorprikken. Je hoeft dus niet snel bang te zijn dat een scherpe tak erdoorheen gaat. En als er toch een tak door de zak gaat, zal deze door de geweven kwaliteit niet snel scheuren. Handig dus, zo'n geweven zak.

Gemakkelijk en snel grond afvoeren met big bags

Ga je een zwembad graven in je tuin? Of moet je een grote hoeveelheid grond afvoeren? Gebruik dan een grote zak voor grondafvoer. Het gebruiken van een grote zak voor grondafvoer is verantwoord en slim. Deze zakken hebben namelijk een uiterst groot draagvermogen. De standaard zakken kunnen tot wel 1500 kg dragen. Hierin kun je dus een grote hoeveelheid grond afvoeren. Een grote zak voor grondafvoer is ideaal als je geen enorme hoeveelheden grond hoeft af te voeren en een container te groot is. Plaats de zak op een locatie waar je er gemakkelijk bij kunt, maar ook vanwaar je hem gemakkelijk kunt afvoeren.

Lees ook: "Welke kuubzak moet ik kiezen?"

Big bag voor afval kopen bij Profipack

Of je nu op zoek bent naar een grote zak voor afval, een grote zak voor puin, of een grote zak voor grondafvoer, bij Profipack ben je op het juiste adres. We hebben verschillende afmetingen bulkzakken in ons assortiment. Hierdoor zit er altijd wel een zak tussen die bij jouw vraag past. Ook als je een grote zak voor tuinafval nodig hebt, zit je bij ons goed. Bij Profipack combineren we een uitgebreid aanbod met scherpe prijzen. Pak dus je voordeel en koop je zakken bij Profipack. 

Lees ook: "Hoe lees ik de label van een bulk zak?"