Wat zijn netzakken?

Netzakken zijn zakken gemaakt van netmateriaal met een netstructuur, die luchtdoorlatend zijn. Dit maakt ze geschikt voor het bewaren van verse producten, zoals prei, uien, aardappelen, en zelfs haardhout, omdat frisse lucht er doorheen kan waaien. Hierdoor blijven de producten langer vers. Deze zakken worden vaak "haardhout netzakken" genoemd, omdat ze vaak voor het opbergen van haardhout worden gebruikt. Maar ook voor aardappelen worden deze netzakken veel gebruikt, daarom kan je de zakken ook kennen als "netzakken aardappelen"

Van mono zakken tot geweven zakken

Er zijn verschillende soorten netzakken beschikbaar in verschillende kleuren, zoals geweven, mono en raschel netzakken. Elk van hen heeft specifieke eigenschappen en toepassingen. Bij Profipack kun je een assortiment van deze netzakken aanschaffen. Deze netzakken kunnen allen worden afgesloten met een stevig rijgkoord.

Raschel netzakken

Netzakken gemaakt van gebreide structuur, ook wel gebreide zakken genoemd, hebben rek en een grove structuur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren op aanvraag, maar de standaard kleur. Deze netzakken zijn stevig en geschikt voor het vervoeren van verschillende soorten groenten zoals aardappelen, rode kool, witte kool, uien, prei en spruitjes. Ze kunnen worden gesloten met een rijgkoord.

Geweven netzakken haardhout

De geweven netzakken zijn netzakken met een fijne structuur en geen rek. Ze worden vaak gebruikt voor opslag van haardhout en aardappelen. Deze zakken worden ook wel haardhout zakken of netzakken aardappelen genoemd. Bij Profipack kun je deze zakken per stuk kopen voor de opslag van jouw producten.

Verschillende soorten zakken te koop

Bij Profipack kun je verschillende soorten zakken kopen. Naast haardhout netzakken en netzakken aardappelen, bieden we ook plastic zakken: vlakke plastic zakkenharmonica zakkennoppenfolie zakjesdiepvrieszakjeszakjes met plakstrip of stazakkenVerzendzakken zijn een praktische en efficiënte manier van verzenden.

Netzakken kopen bij Profipack

Als je op zoek bent naar kwalitatief goede netzakken tegen een betaalbare prijs, dan moet je bij Profipack zijn. Onze producten zijn van topkwaliteit en we bieden scherpe prijzen. Bestel op tijd bij ons, want wanneer je op een werkdag voor 16:00 uur bestelt, verzenden we jouw bestelling diezelfde dag nog. Profipack biedt snelle en efficiënte verzending.

Netzakken zijn zakken die bestaan uit geweven polypropyleen draden. Bij Profipack zijn deze duurzame zakken verkrijgbaar in diverse maten. De zakken zijn ideaal voor producten zoals brandhout, aanmaakhout, aardappels en uien. Als je kiest voor netzakken, kies je voor duurzame, sterke en makkelijk te sluiten zakken.

Profipack biedt netzakken in verschillende maten aan. De netzakken van Profipack zijn zeer duurzaam en meerdere keren te gebruiken. De idealen zak om hout, aardappels of andere producten in op te slaan en in te verplaatsen.

In netzakken kunnen veel verschillende producten worden verpakt. Zo worden netzakken gebruikt om fruit, zoals appels in te verpakken of groentes, zoals aardappels. Daarnaast zijn de zakken zeer geschikt om haarhout of aanmaakhout in op te slaan.