Het gebruik van security tape

Elke verpakking dient goed gesloten te worden en tape is een veelgebruikte manier om dit goed te doen. Je kunt hiervoor security tape gebruiken. Deze tape is met de hand af te scheuren, maar om het gebruik te versnellen, kun een je gebruik maken van een tape dispenser. In elk geval is security tape een soort tape die zeer goed hecht en perfect te gebruiken is voor verzenddozen of -zakken. Belangrijk om te weten, is dat de ondergrond altijd vrij moet zijn van vet en stof. Ook moet de ondergrond droog zijn. Druk de security tape na het opplakken even goed aan om zeker te zijn van de beste hechting.

Bescherm waardevolle producten

Security tape is een speciale tape die gebruikt wordt om een stukje veiligheid aan een verpakking toe te voegen. Dit is bijvoorbeeld aan te raden, wanneer je kostbare goederen verstuurt. Je kunt hierbij denken aan sieraden of kleding van een duur merk. Het gebruik van security tape helpt om fraude of diefstal inzichtelijker te maken. Als ontvanger zie je namelijk direct dat de verpakking geopend is. Bij het verwijderen van de tape verschijnt er namelijk een tekst.

Welke voordelen biedt deze tape?

De veiligheidstape van Profipack biedt meerdere voordelen. Zo is de tape in eerste instantie erg sterk. Ook zijn de security tapes bestand tegen vocht en scheuren. Een ander belangrijk voordeel van de security tape is dat het gebruikt kan worden, zonder dat een ander in eerste instantie hoeft te weten dat het om deze speciale veiligheidstape gaat. Als een onbevoegd persoon de verpakking geopend heeft, dan verschijnt het woord ' opened '. Dit is vervolgens ook niet meer ongedaan te maken, waardoor het duidelijk blijft dat er geknoeid is met de verzenddoos.

Het aanbod security tapes

Als je op zoek bent naar een veiligheidstape, dan heb je bij ons deze keuze uit verschillende soorten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en het onderlinge verschil.

Blauwe of rode security tape

We hebben blauwe security tape en rode security tape. Beide zijn, op de kleur na, hetzelfde. Wordt een verpakking geopend, dan zal het woord 'opened' verschijnen. Aangezien dit woord Engels is, kun je de security tapes gebruiken voor internationale zendingen. De security tape is goed te gebruiken op papier, maar ook op kartonnen verpakkingen hecht deze tape prima. Zelfs voor het verzegelen van pallets kun je de security tape goed gebruiken.

Blauw/witte tape

Onze waarschuwingstape is te gebruiken als stukje zekerheid richting je klanten. Mocht een zending beschadigd raken, dan geeft deze tape aan dat er een aantekening gemaakt dient te worden op de vrachtbrief. Het is vervolgens aan de ontvanger om dit af te handelen met de verzender of vervoersdienst. Ook deze tape is gemakkelijk te bevestigen, maar laat zich niet zonder sporen verwijderen van een kartonnen verpakking. Ook deze tape is internationaal te gebruiken, aangezien de tekst zowel in het Nederlands als in het Engels weergegeven wordt.

security tape bedrukken

Wist je dat je bij ons de mogelijkheid hebt om de tekst 'opened' te personaliseren? Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten en leveren daarom in veel gevallen producten op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden van bedrukte tape? Neem dan even contact op met de klantenservice. We vertellen je graag meer over deze extra service.

security tape Bestellen doe je bij Profipack

Ben je op zoek naar een aanbieder waar je voor al je verpakkings- en verzendmateriaal terecht kunt, maar waar een groot gebruikersgemak met zo laag mogelijke kosten gecombineerd wordt? Dan ben je bij Profipack aan het juiste adres. Genoemde punten vormen namelijk enkele van onze belangrijkste pijlers. Bestel vandaag nog je rollen security tape en we gaan direct voor je aan de slag. Heb je ook nog ander verpakkingsmateriaal nodig? Denk aan kartonnen dozen om je producten te verzenden of bijvoorbeeld markeringstape? Doe dit er dan direct bij in je winkelmandje om zo te besparen op de verzendkosten.

Ben je op zoek naar verpakkingstape wat niet onopgemerkt verwijderd kan worden? Dan is security tape wat je zoekt! De tape ziet er namelijk uit als normale verpakkingstapes, maar wanneer de tape wordt verwijderd, verschijnt er “opened” op de doos. Doordat er opened op de doos verschijnt, kan de doos nooit onopgemerkt geopend worden.

De security tape ook wel bekend als wordt vooral gebruikt bij het versturen van waardevolle producten. Zo kunnen pakketjes met daarin exclusieve kleding, medicatie, tabak of parfum niet onopgemerkt geopend worden.

Security tape wordt vooral ingezet bij het versturen van kostbare producten. Een pakketje kan door deze bijzondere tape niet onopgemerkt geopend worden. Als de tape van de doos wordt verwijderd, verschijnt er “opened” op de doos.