Zelfklevende afdekfolie wordt gebruikt om vloeren af te dekken. Naast dat er afdekfolie voor harde vloer beschikbaar is, is er ook zelfklevende afdekfolie voor zachte vloeren beschikbaar. Door de zelfklevende afdekfolie bescherm je de vloer tegen vuil, vlekken en beschadigingen. Doordat de afdekfolie zelfklevend is, is de folie eenvoudig en snel aan te brengen.

Er is standaard afdekfolie, afdekzeil en zelfklevende afdekfolie verkrijgbaar bij Profipack. De folies zijn geschikt om jouw vloer, trap, meubels of wanden te beschermen. De folie voorkomt vuil, vlekken en beschadingingen aan bijvoorbeeld bij meubels. Ben je van plan te gaan verbouwen, maar is het nog niet helemaal duidelijk welke folie jij het beste kunt gebruiken? Kijk dan voor meer informatie onder de producten in de producttekst.

Zelfklevende afdekfolie is verkrijgbaar bij Profipack. Naast de zelfklevende afdekfolie voor harde vloer biedt Profipack ook zelfklevende afdekfolie voor zachte vloeren aan. De zelfklevende afdekfolie van hoge kwaliteit worden aangeboden tegen scherpe prijzen.

Er zijn verschillende redenen waarom je moet kiezen voor zelfklevende afdekfolie. Zo is de folie makkelijk en snel aan te brengen, en daarna is het makkelijk te verwijderen. De zelfklevende afdekfolie hecht zicht goed aan de ondergrond en bij het verwijderen laat geen lijmsporen achter. Deze afdekfolie is voorzien van een antislip laag voor een veilige werksituatie.