Kartonnen verpakkingen

In deze tijden van verzendpakketten is de kartonnen doos prominenter dan ooit. Bij Profipack kunt u uw kartonnen doos bedrukken. Met of zonder opdruk blijft de Amerikaanse vouwdoos zonder tegenstand het bekendste en meest gebruikte verpakkingsmiddel om producten in te vervoeren. Bij Profipack hebben we er dan ook alles aan gedaan om u een volledig aanbod kartonnen verpakkingen aan te bieden. Naast kartonnen dozen op maat hebben we ook nog kartonnen kokers, platen, enveloppen en hoekprofielen in de rekken liggen.

Voor al uw Kartonnen verpakkingen
Voor al uw Kartonnen verpakkingen Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Kartonnen verpakkingen op maat

Sinds de doorbraak van het online shoppen is het belang van een goed werkend bevoorradingsmagazijn en degelijke productverpakking erg toegenomen. De meeste van die online orders worden nog steeds verpakt in kartonnen dozen. Gelet op de vele mogelijkheden en maten is dit dan ook een uiterst veelzijdige verpakking. De palletdoos past perfect op een pallet, terwijl een brievenbusdoosje zo door de brievenbus kan. Bij Profipack kunt u de palletdoos en de brievenbusdoos online kopen. Zelfs voor erg grote pakketten is een passende doos te vinden en, als ze te vinden is, dan kan Profipack u helpen – rechtstreeks en direct uit onze grote voorraden.

Golfkarton op rol bestellen

Kartonnen verpakkingen worden over het algemeen gemaakt van golfkarton. Daarnaast kunt u ook golfkarton op rol kopen. Voor de verzending van lichtere producten zijn dozen met een enkele golf sterk genoeg. Wilt u zwaardere producten verzenden, dan raden wij de dozen met dubbele golf aan. De extra golflagen maken de doos sterker en schokbestendiger. Met andere woorden: hoe meer golflagen, hoe sterker de doos. Daarom is het ook aan te bevelen van dozen met een dubbele golf te gebruiken wanneer u gaat stapelen, zelfs wanneer het over lichtere producten gaat. Gestapelde dozen zijn namelijk zwakker dan vrije exemplaren. Twijfelt u nog aan de juiste doos voor uw opzet? Neem dan gerust even contact op voor ons vrijblijvend advies, voordat u kartonnen verpakkingen van golfkarton wilt bestellen.

Andere kartonnen verpakkingen

Bij Profipack kunt u altijd rekenen op de veelzijdigheid van kartonnen verpakkingen. Daarom kunt u hier niet enkel kartonnen dozen vinden, maar ook allerhande andere kartonnen verpakkingen, met name kokers, platen en Kraft papier. Onze kartonnen kokers zijn dan bijvoorbeeld geschikt voor het opbergen en verzenden van posters of plannen. Een kartonnen plaat is dan weer niet enkel goed om dozen uit te vouwen, maar kan ook extra stabiliteit geven aan ladingen, bijvoorbeeld en bij uitstek palletladingen. Gaat u een cadeautje inpakken? Denk dan ook eens aan karton en geef uw geschenk een extra natuurlijke uitstraling met ons Kraft papier.

Kartonnen doos bedrukken?

Dat kan. Vraag hier snel uw offerte aan. Wij bedrukken de kartonnen verpakking van uw keuze met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Zo levert u altijd in stijl en werkt u altijd en overal aan de naambekendheid en herkenbaarheid van uw bedrijf. Praktisch, elegant en slim. Wij leveren ook kartonnen dozen op maat.