Gepersonaliseerde verpakkingen en verpakkingen op maat van Profipack

Ontdek bij Profipack een compleet assortiment van gepersonaliseerde verpakkingen en verpakkingen op maat. Of je nou op zoek bent naar bedrukte tape, dozen, draagtassen of enveloppen, bij Profipack kun je het bestellen. Ook kun je bij ons verpakkingen op maat bestellen, zoals noppenfolie, dozen en wikkelfolie. De verpakking is het eerste wat de klant ziet bij het ontvangen van jouw product. Bij Profipack beseffen we de waarde van deze eerste indruk en helpen wij jouw graag met het bereiken van een optimaal gewenst resultaat. 


Welke producten kun je personaliseren?


Verpakkingen op maat en duurzaamheid

Bij Profipack hebben wij een enorm breed assortiment aan verpakkingen op maat van hoge kwaliteit waaruit je kunt kiezen. Het gebruiken van een verpakking op maat is erg duurzaam. Je kunt er namelijk voor zorgen dat een verpakking precies passend is voor jouw product. Hierdoor verspil je niet onnodig grondstoffen. Ook verpak je met dozen op maat veel efficiënter. Je hebt minder loze ruimte in een verpakking, waardoor er minder lucht wordt vervoerd. Hierdoor passen er meer verpakkingen in één vrachtwagen, wat bijdraagt aan een vermindering van de CO2-uitstoot.

Gepersonaliseerde verpakkingen met een geheel eigen ontwerp 

Met een gepersonaliseerde verpakking vergroot je jouw naamsbekendheid, heb je herkenbaar en heb je een uniek middel in de strijd tegen je concurrentie. Weet je nog niet precies wat voor ontwerp je wilt hebben? Dan helpt onze gespecialiseerde designafdeling jouw graag verder met het ontwerpen van jouw gepersonaliseerde verpakking. We gaan met jou in gesprek en bespreken wensen. Totdat het eindontwerp definitief is, kunnen we nog verschillende aanpassingen doen. Zo krijgen we uiteindelijk een gepersonaliseerde verpakking, die echt bij jouw bedrijf past.


Kom je er niet uit?

Bel ons via +31 (0) 348 712 514 of mail ons via info@profipack.nl.


Veel gestelde vragen

Je stuurt ons jouw order, jouw logo en/of bedrukking en de juiste PMS (Pantone) kleuren, zodat het eindresultaat er correct uit ziet. Vervolgens zullen wij binnen 24 uur een gepaste offerte toesturen.

Afhankelijk van het te bedrukken product is de levertijd 2 t/m 9 weken na akkoord van de drukproef. Hierover zullen wij met je in contact blijven!

Afzetlint: 3 tot 4 weken*
Big bags: 8 tot 9 weken*
Brievenbusdozen: 2 tot 3 weken*
Enveloppen: 2 tot 3 weken*
Kartonnen dozen: 2 tot 3 weken*
Plastic zakken: 3 tot 4 weken*
Verschillende soorten tape: 3 tot 4 weken*. 


* De aangegeven tijd gaat pas lopen ná goedkeuring van de proefdruk.
Het is ook mogelijk om onze producten in kleine oplagen te laten personaliseren. Voor meer informatie neem je contact op via: e-mail: info@profipack.nl of bel +31 (0) 348 712 514 .