Naar de startpagina

Gepersonaliseerde verpakkingen en verpakkingen op maat van Profipack

Ontdek bij Profipack een compleet assortiment van gepersonaliseerde verpakkingen en verpakkingen op maat. Of je nou op zoek bent naar bedrukte tape, dozen, draagtassen of enveloppen, bij Profipack kun je het bestellen. Ook kun je bij ons verpakkingen op maat bestellen, zoals noppenfolie, dozen en wikkelfolie. De verpakking is het eerste wat de klant ziet bij het ontvangen van jouw product. Bij Profipack beseffen we de waarde van deze eerste indruk en helpen wij jouw graag met het bereiken van een optimaal gewenst resultaat. 


Welke producten kun je personaliseren?


Verpakkingen op maat en duurzaamheid

Bij Profipack hebben wij een enorm breed assortiment aan verpakkingen op maat van hoge kwaliteit waaruit je kunt kiezen. Het gebruiken van een verpakking op maat is erg duurzaam. Je kunt er namelijk voor zorgen dat een verpakking precies passend is voor jouw product. Hierdoor verspil je niet onnodig grondstoffen. Ook verpak je met dozen op maat veel efficiënter. Je hebt minder loze ruimte in een verpakking, waardoor er minder lucht wordt vervoerd. Hierdoor passen er meer verpakkingen in één vrachtwagen, wat bijdraagt aan een vermindering van de CO2-uitstoot.

Gepersonaliseerde verpakkingen met een geheel eigen ontwerp 

Met een gepersonaliseerde verpakking vergroot je jouw naamsbekendheid, heb je herkenbaar en heb je een uniek middel in de strijd tegen je concurrentie. Weet je nog niet precies wat voor ontwerp je wilt hebben? Dan helpt onze gespecialiseerde designafdeling jouw graag verder met het ontwerpen van jouw gepersonaliseerde verpakking. We gaan met jou in gesprek en bespreken wensen. Totdat het eindontwerp definitief is, kunnen we nog verschillende aanpassingen doen. Zo krijgen we uiteindelijk een gepersonaliseerde verpakking, die echt bij jouw bedrijf past.


Kom je er niet uit?

Bel ons via +31 (0) 348 712 514 of mail ons via info@profipack.nl.


Veel gestelde vragen

Voor onze gepersonaliseerde verpakkingen kun je makkelijk en snel een offerte aanvragen. Hierbij kun je ook je jouw verschillende wensen aangeven. Eén van onze vertegenwoordigers neemt vervolgens binnen 24 uur contact met je op om de verschillende mogelijkheden met jou door te nemen. Heb je al een eigen logo of ontwerp? Helemaal super, dan kunnen we lekker snel aan de slag. Heb je nog een ontwerp of logo nodig? Dan helpt ons designteam jou daar ook graag mee verder.

De levertijden zijn per productgroep verschillend. Onze verpakkingsexperts kunnen je hier meer over vertellen. Hieronder hebben we de levertijden van een aantal productgroepen gezet die vaak gepersonaliseerd worden:

Afzetlint: 3 tot 4 weken*
Big bags: 8 tot 9 weken*
Brievenbusdozen: 2 tot 3 weken*
Enveloppen: 2 tot 3 weken*
Kartonnen dozen: 2 tot 3 weken*
Plastic zakken: 3 tot 4 weken*
Verschillende soorten tape: 3 tot 4 weken*. 

* De aangegeven tijd gaat pas lopen ná goedkeuring van de proefdruk.

Bij Profipack kun je rekenen op scherpe prijzen, ook als het gaat om verpakkingen op maat. Per product zijn er verschillende prijzen en onze vertegenwoordigers vertellen je daar graag meer over. Hoe meer producten je afneemt, hoe goedkoper de prijs per stuk wordt. Daarnaast betaal je bij verpakkingen op maat, zoals bedrukte tape, de eerste keer eenmalig clichékosten. De volgende keer dat je jouw tape bij ons laat bedrukken, betaal je deze clichékosten niet nog een keer.
Het is bij ons mogelijk om gepersonaliseerde verpakkingen of verpakkingen op maat te laten maken in een kleine oplage. Het is echter wel relatief goedkoper om in één keer een grote hoeveelheid verpakkingsmateriaal op maat te laten maken. Daarnaast hanteren wij bij verschillende productgroepen een minimale afname.
Het is zeker mogelijk om jouw logo op gepersonaliseerd verpakkingsmateriaal te laten drukken in meerdere kleuren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tape te laten bedrukken met jouw logo in full colour. Kijk bij de specifieke producten in onze webshop naar de verschillende mogelijkheden.