Staalband

Staalband
Moet u een zeer zware lading omsnoeren, dan kunt u het beste gebruik maken van staalband. Staalband heeft een hoge treksterkte en een kleine uitrekvermogen. Dit betekent dat uw lading goed op zijn plek blijft staan als hij omgesnoerd is. Staalband heeft een niet vettige waslaag, waardoor u gemakkelijk houten kisten of ladingen met scherpe hoeken kunt omsnoeren.

17 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

17 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Voor echt muurvast omsnoeren

Staalband is uw beste keuze als het echt stevig vast moet zitten. Voorkom beschadiging door schuiven en uiteenvallen met staalband van hoge kwaliteit. Bij Profipack weet u dat u snel en gemakkelijk online de beste materialen bestelt. Staalband is speciaal ontworpen om objecten van verschillende omvang en gewicht muurvast samen te trekken. Dit is met name te danken aan de extreem hoge treksterkte van het staalband materiaal, waardoor het bestand is tegen enorme krachten die de omsnoerde goederen erop uit kunnen oefenen. Onze staalband producten zijn bestand tegen een treksterkte van 775 kg, waardoor ze echt een heleboel kunnen hebben. Een tweede voordeel van stalen omsnoeringsmateriaal is de zeer geringe rek die het staal vertoont. De maximale rek van ons staalband bedraagt 6%. Daardoor mag u erop vertrouwen dat de strakke vorm van de omsnoering behouden blijft, ook als u het staalband voor langere periodes blijft gebruiken.

Zorgvuldig omsnoeren begint met goed staalband

Natuurlijk wilt u uw materialen niet alleen stevig omsnoeren. U wilt er tegelijk voor zorgen dat het risico op beschadigingen, krassen en andere ongewenste effecten minimaal blijft. Onze staalband varianten zijn speciaal ontworpen om zorgvuldig met uw waardevolle spullen om te gaan. Ons staalband is braamvrij, zodat er tijdens het vastmaken geen krasjes of gaten ontstaan vanwege randen met oneffenheden. In een productieproces met strenge kwaliteitscontroles wordt het staalband vervaardigd uit gelakt of gewalst staal. Profipack levert uit voorraad staalband in een dikte van 0,5 mm, zodat er handig mee kan worden gewerkt. Ons zwart gelakte staalband is beschikbaar in drie verschillende diktes à 13, 16, of 19 mm, zodat u de sterkte precies kunt afstemmen op uw eigen behoefte. Wij leveren staalband op rol en zelf per pallet, in zowel de Amerikaanse wikkeling als de enkelvoudige wikkeling varianten. Voor het grootste gebruiksgemak is ons staalband voorzien van een niet vettige waslaag, waardoor het gemakkelijk glijdt, maar belangrijker nog: deze extra bescherming zorgt ervoor dat u zonder sporen achter te laten ook bijvoorbeeld houten bekistingen en ladingen met scherpe randen en hoeken probleemloos kunt omsnoeren.

De juiste accessoires voor iedere omsnoering

Natuurlijk reikt de service van Profipack verder dan alleen het beste staalband dat de markt te bieden heeft. We leveren ook alle accessoires, gereedschappen en benodigdheden die uw omsnoeringswerk sneller en gemakkelijker maken. Een zegelloos staalbandapparaat, verschillende staalbandscharen en complete staalband startersset: bij Profipack haalt u snel online alles in huis om te zorgen dat uw waardevolle zaken rotsvast omsnoerd zijn en blijven.