Een tape dispenser voor verschillende opties

Heb je een verhuizing op de planning staan? Of heb je een webshop en verzend je veel kartonnen dozen per dag. Dan moet je eigenlijk wel een goede tape dispenser in huis hebben. Deze wordt ook wel dozensluiter genoemd. Een goede tape dispenser voorkomt dat je telkens je rol plakband kwijtraakt en je rol moet afscheuren. De dispensers van Profipack liggen fijn in de hand en ze zijn simpel te gebruiken. Met een tape dispenser werk je daarbij efficiënter en sneller. Bij Profipack hebben we diverse dispensers op voorraad voor een soepele afwikkeling van jouw verzendproces. Ook bieden wij een compleet assortiment verpakkingstape aan.

Waarom zou je een tape afroller gebruiken?

Door te verpakken met een handige tape dispenser werk je veel efficiënter en sneller. Je kunt in korte tijd enorm snel veel dozen dichtplakken. Je kunt op onze tape dispensers verschillende soorten tape gebruiken. Onze tape dispensers vallen goed te gebruiken in combinaties met zowel PVC tapespapieren tapes en PP tape. Er zijn ook speciale tape dispensers voor dubbelzijdige tape. Bij Profipack vind je het volledige aanbod aan tape dispensers. Of je nu standaard kartonnen verzenddozen wilt dichtplakken, of andere soort dozen het kan allemaal met een plakband dispenser.

Lees ook: "Hoe tape ik mijn dozen dicht? 7 gouden tips"

Kies je voor luxe of basic?

Bij Profipack kun je een keur aan verschillende tape dispensers kopen. Zo hebben we een luxe dispenser, die bijzonder prettig in de hand ligt. We hebben ook een meer basic uitvoering. Wij raden de basic tape dispenser vooral aan als je slechts af en toe een doos moet dichtplakken. Werk je echter in een magazijn waar per dag tientallen verschillende dozen de deur uit gaan? Dan raden wij aan om een luxere dozensluiter te gebruiken. Deze heeft net wat meer werkgemak. We hebben ook een handige lus tape dispenser. Deze is voorzien van een rubber rol. Deze rubber rol zorgt voor een soepele afwikkeling van de verpakkingstape.

Tape dispenser met een ergonomische handgreep

Profipack biedt ook tape afrollers met een ergonomische hadgreep. Een tape dispenser met een ergonomische handgreep is een dispenser waarbij de handgreep is ontworpen om comfortabel te liggen in de hand en eenvoudig te gebruiken. Dit maakt het afscheuren van tape een stuk makkelijker en minder vermoeiend, vooral bij regelmatig gebruik.

Lees ook: "Battle of the tapes: papier, PVC of PP?"

Automatische dispenser als je heel veer kartonnen dozen moet dichttapen

Met onze automatische tape dispensers kun je jouw doos snel en eenvoudig dichtplakken. Je hoeft alleen de gewenste tape-lengte in te voeren en de dispenser doet de rest. Hierdoor wordt het verwerken van grote hoeveelheden gemakkelijk en efficiënt. Bovendien wordt de tape automatisch bevochtigd, zodat het uitstekend plakt. Bekijk de collectie van verschillende automatische tape dispensers.

Waarom een tape dispenser kopen bij Profipack?

In onze webshop voor verpakkingsmaterialen hebben wij alles op het gebied van dozen dichtplakken en verzenden. Zo kun je bij ons niet alleen je tape dispenser kopen, maar kun je bij ons ook terecht voor je tape. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten tape. Zo kun je bij ons PVC tape kopen voor op je tape dispenser, maar ook PP tape in verschillende belijmingen en natuurlijk duurzame papieren tape. Bij Profipack kun je daarbij altijd rekenen op kwaliteit en een goede prijs. Wil je daarbij meteen je tape laten bedrukken? Ook dat kan bij Profipack snel en voor een voordelige prijs.

Tape dispenser bestellen bij Profipack

Bij Profipack kun je jouw tape dispenser bestellen voor een aantrekkelijke prijs en heb je deze ook razendsnel in huis. Bestel jij namelijk op een doordeweekse dag jouw tape dispenser? Dan zorgen wij ervoor dat de dispenser dezelfde dag nog op weg gaat naar jou. Zo kun jij snel aan de slag met dozen dichtplakken in je magazijn. Bestel daarbij niet alleen je tape dispenser bij ons, maar kijk ook eens naar ons uitgebreide assortiment van kartonnen dozen. Zo kun je bij ons kiezen uit dozen van stevig enkelgolfkarton. Ideaal voor lichte verpakkingen tot 15 kilo. Ga je zwaarder verpakken? Kies dan voor een stevige doos van dubbelgolfkarton.

Wij bieden diverse tape dispensers aan voor verschillende breedtes van verpakkingstape. Onze dispensers zijn specifiek ontworpen voor verschillende breedtes, zoals 25mm, 50mm, 75mm en 100mm, en dit is duidelijk vermeld.

Profipack heeft diverse tape dispensers beschikbaar, waaronder de standaard tape dispenser voor taperollen van 50mm, en andere dispensers voor dubbelzijdige tape, tafelmodellen, lus tape, zakkensluiters, en taperollen van 25mm, 75mm of 100mm. Er is een ruime selectie van diverse types tape dispensers, bekijk het volledige aanbod in onze tape dispenser afdeling.

Profipack biedt een uitgebreid aanbod van tape dispensers, variërend van budgetvriendelijke modellen tot premium uitvoeringen. Ze zijn allemaal gemakkelijk en snel te gebruiken. Sommige luxere modellen hebben extra functies of zijn speciaal ontworpen voor bepaalde soorten tape.