Zoals de naam al zegt is afdekfolie bedoeld om jouw meubels, dak, gevel, vloer of wanden af te dekken. Naast dat er verschillende maten afdekfolie zijn, biedt Profipack ook verschillende diktes folie aan. Deze folie zijn tussen de 7my en 200my dik. Met de afdekfolie van 7my dik bescherm je jouw meubels tijdens de verbouwing. Met de afdekfolie van 200my, dek jij jouw wand, gevel of dak af. Door de verschillende soorten afdekfolie bescherm je jouw huis tegen stuc, stof en verf.

Profipack biedt verschillende soorten afdekfolies voor verschillende doeleindes aan. Naast zelfklevende afdekfolie, afdekfolie voor een harde ondergrond, afdekfolie voor zachte ondergrond, afdekfolie een meubels, bieden ze namelijk ook afdekfolie voor daken, afdekfolie voor gevels en corrosiewerende afdekfolie.

Profipack biedt afdekfolie gemaakt van LDPE, PE, VCI en HDPE aan. VCI wordt gebruikt om metaal af te dekken. Het beschermt jouw metaal namelijk niet alleen tegen vocht en vuil, maar het zorgt er ook voor dat jouw metaal niet gaat roesten.

Al afdekfolies die door Profipack worden aangeboden zijn waterafstotend. De afdekfolies beschermen jouw vloer, meubels, dak, gevel en wanden tegen vuil, verf en vocht.

Stucloper is bedoeld om een vloer te beschermen tegen verf en stuc. Daarnaast bestaat stucloper uit erg stevig materiaal, waardoor er op gelopen kan worden. 

Stucfolie bestaat uit plastic en is er in verschillende diktes. Zo zijn er stucfolies die dik genoeg zijn om op te lopen. Andere stucfolies zijn alleen bedoeld om jouw wanden of meubels mee af te dekken.