Een paraatdoos wordt ook wel een dekseldoos genoemd. De paraatdoos bestaat namelijk uit twee onderdelen, een deksel en een bodem. De bodem kan tot de rand worden gevuld. Als de bodem gevuld is, kan de paraatdoos worden afgesloten met de deksel. De deksel is gemakkelijk over de bodem heen te schuiven. Hierdoor is de doos makkelijk en snel in gebruik. Profipack biedt verschillende hoogtes paraatdozen aan, om jouw A4 papier netjes en ongekreukt te bewaren.

Paraatdozen zijn in verschillende maten verkrijgbaar bij Profipack! Naast de goede service en de snelle levering biedt Profipack ook nog eens scherpen prijzen aan. Neem voor deze scherp geprijsde paraatdozen snel een kijkje in ons assortiment.

Paraatdozen worden voor verschillende doeleindes gebruik. Maar vooral voor het opslaan of verzenden van A4 documenten. De afmetingen van een paraatdoos is namelijk afgestemd op A4 papier, waardoor het niet kan gaan kreukelen. Ook zijn de dozen ideaal voor het versturen van kleding, cosmetica en speelgoed.