Een stazak voor diverse doeleinden

Stazakken zijn praktische zakken die, dankzij hun uitklapbare bodem, zeer geschikt zijn voor het verpakken en tentoonstellen van vloeistoffen en voedingswaar, zoals bijvoorbeeld nootjes of kruiden. Zeker, wanneer er gekozen wordt voor een stazak met venster is dit extra leuk. Het oogt namelijk zeer representatief. Ze hoeven niet te liggen, want zoals de naam al doet vermoeden, zijn stazakken staand neer te zetten.

Voordelen van het gebruik van stazakken

Als je stazakken besteld hebt, dan worden deze plat geleverd. Op deze manier neemt een stazak weinig ruimte in beslag. Stazakken zijn eenvoudig in gebruik door de bodem uit te klappen en extra prettig is dat de stazakken zowel tijdens als na het vullen goed blijven staan. Ook de hersluitbare gripsluiting van onze stazakken draagt bij aan het gebruikersgemak. De stazakken zijn bovendien lucht- en vochtdicht, waardoor de producten lang vers blijven. Ook zijn ze BPA-vrij, wat het een veilige en verantwoord verpakkingsmiddel maakt.

Welke soorten zijn verkrijgbaar?

Bij Profipack bieden we je de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende soorten stazakken. Het is geheel afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren voor welke stazakken je gaat, want wat kwaliteit betreft doen de verschillende soorten stazakken niet onder voor elkaar. In het formaat van een stazak bieden wij diversiteit aan, kijk hiervoor dus goed op onze site bij het betreffende product.

Transparante stazakken

Zo bieden we transparante stazakken aan. Door gebruik te maken van zo'n stazak blijft de inhoud volledig zichtbaar. Dit maakt het voor een klant eenvoudig om te zien welk product er in de stazakken zit en hoe dit er uit ziet.

Stazak van kraftpapier

Ook hebben wij de welbekende bruine stazakken in ons assortiment opgenomen. Deze stazakken zijn gemaakt van stevig kraftpapier. Je kunt kiezen voor een kraftpapier stazak met venster en stazakken zonder venster.

Aluminium stazakken

Ook zijn bij ons stazakken van aluminium te verkrijgen. Deze stazakken stralen luxe uit en zijn net als de andere soorten stazakken, zeer solide. Ze zijn van 12 micron PET, 7 micron ALU en 60 micron PE gemaakt en eveneens geschikt voor voedsel. Om aan te geven wat er in een aluminium stazak zit, gebruik je bijvoorbeeld een etiket.

Laat je stazakken bedrukken

Wist je dat we bij Profipack bovendien de mogelijkheid aanbieden om een stazak te bedrukken? Op deze manier kun je er een persoonlijk tintje aangeven. Niet alleen staat een stazak met bedrukking erg netjes, ook geeft het direct herkenbaarheid aan een verpakking. Dit is tevens een stukje reclame. Altijd mooi meegenomen, toch? Meer weten over de mogelijkheden om stazakken te laten bedrukken? Onze medewerkers informeren je graag.

Stazakken en meer koop je bij Profipack

Je wilt natuurlijk enkel de beste producten kopen en het liefst ook nog tegen gunstige prijzen. Laat dit nu net de combinatie zijn die Profipack biedt! Bekijk ons assortiment en bestel je benodigdheden vandaag nog. Wij gaan direct voor je aan de slag, waardoor wij (mits op werkdagen voor 16:00 uur besteld en bedrukte producten uitgezonderd) doorgaans dezelfde werkdag nog tot verzenden overgaan. Zo hoef je niet lang op je bestelling te wachten. Ook dat is de service van Profipack.

Profipacks stazakken zijn BPA-vrij en dus veilig om voedsel in te verpakken. Bij het maken van de stazakken is er geen gebruikgemaakt van de chemische stof BPA. De schadelijke stof BPA wordt vaak verwerkt in plastic producten. Tevens kunnen de stazakken door de gripsluiting lucht- en vochtdicht worden verpakt, ideaal voor voedsel.

Een stazak is een speciale zak die uit zichzelf rechtop blijft staan. De zakken blijven goed rechtop staan terwijl ze gevuld zijn, maar ook terwijl ze gevuld worden. De stazakken zijn door hun staande houding ideaal om producten mooi in te presenteren. Profipack biedt zakken aan van verschillende materialen. We hebben zakken van aluminium, plastic en kraftpapier aan. Daarnaast is er de keuze om te kiezen voor dichte, doorzichtige of stazakken met venster.

Stazakjes zijn geschikt voor veel verschillende artikelen, maar worden voornamelijk gebruikt voor het verpakken van etenswaren. Zo kun je er sauzen, nootjes, thee of ander voedsel in verpakken. Dankzij de handige gripsluiting kan de stazak keer op keer geopend en gesloten worden. Hij kan hierdoor ook vocht- en luchtdicht worden afgesloten. Ideaal voor producten, zoals nootjes of rijst. Door de zakken luchtdicht af te sloten, blijven geur en smaak ook langer gewaarborgd.