Het belang van goede kerstdozen

Met de feestdagen in aantocht wil je natuurlijk op tijd zijn met het bestellen van voldoende kerstdozen voor de verzending van cadeaus en kerstpakketten. Bij Profipack bestel je snel en eenvoudig de juiste kerstdozen voor een aantrekkelijke en scherpe prijs. Wij hebben verschillende soorten kerstdozen, kerstverpakkingen en kersttasjes in het assortiment zodat er altijd wel een kerstdoos of kerstverpakking te vinden is die past bij jouw wensen. Neem eens een kijkje en bestel snel en eenvoudig de leukste dozen en verpakkingen.

Uitstekende kwaliteit kerstdozen

Kerstdozen gebruik je om producten in te vervoeren, te verzenden of te bewaren. De doos moet daarom stevig zijn en voldoen aan diverse kwaliteitseisen. Bij Profipack kan je rekenen op een goede kwaliteit kerstdoos waarbij je zeker weet dat je kerstgeschenk heel en veilig aankomt bij de ontvanger. De dozen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit karton van Kraft. De dozen zijn sterk, stevig en duurzaam waardoor je ze voor veel doeleinden kan gebruiken. Zo weet je zeker dat grootst kan uitpakken met cadeaus en kerstgeschenken zonder dat je rekening hoeft te houden met het verpakkingsmateriaal.

Leuke en vrolijke kerstdozen van verschillende afmetingen

Onze kerstdozen hebben allemaal een leuke en vrolijke print. Doordat er een groot assortiment aan designs is, is er altijd wel een design beschikbaar dat past bij jouw huisstijl of jouw geschenk. Met een uniek design laat jij de ontvanger van het cadeau sprakeloos staan. Kies voor een leuke kerstverpakking met een uniek design of kies voor een heus aantal kerstpakket dozen. De dozen zijn beschikbaar in verschillende designs, maar ook qua afmetingen en kleuren heb je volop keuze. Zo kan je ongeacht je geschenk de beste kerstdozen vinden.

De kerstdozen zijn geschikt voor ieder cadeau

Welk cadeau je ook kiest; voor ieder item is een perfecte kerstpakketdoos beschikbaar. Of het nu gaat om een flesje wijn of een kleine attentie, bij Profipack kies jij de verpakking die het beste past. Kies bijvoorbeeld voor de leuke kersttasjes of de unieke soorten kerst inpakmateriaal. Met onze kerstdozen breng je de ontvanger meteen in kerststemming. Dus ben je nog op zoek naar een goede aanbieder van kerstdozen om kerstdozen te kopen? Twijfel dan niet langer en kijk naar ons uitgebreide assortiment.

Een originele kerstdoos voor je kerstpakket

Wanneer je een uniek kerstpakket aan je werknemers wilt geven, dan kan je ervoor kiezen om deze te verpakken in een originele kerstdoos. Met diverse designs en kleuren kan je de kerstdoos zelf samenstellen en vullen met een uitgebreid assortiment aan artikelen. Kerstdozen kopen kan je eenvoudig via Profipack. Of je ze nu besteld voor je eigen werknemers of voor een liefdadigheidsproject; met deze kerstdozen kan alle kanten op.

Duurzame kerstdozen snel in huis met de service van Profipack

Kerstdozen voor kerstspullen kopen is altijd een leuke bezigheid. Met de duurzame dozen van Profipack heb je de kerstdozen snel in huis en kan je direct beginnen met inpakken. De kerstdozen zijn duurzaam en veelvuldig te gebruiken. De dozen zijn bovendien gemaakt van gerecycled materiaal waardoor je ook nog eens het milieu beschermd. Je hebt de kerstdozen snel in huis en door de stevigheid van de dozen weet je zeker dat de kerstdoos snel en veilig kan verzenden. Laat je werknemers, vrienden of collega’s genieten van deze unieke verpakkingen en laat iedereen sprakeloos staan. Twijfel je nog of je deze kerstdozen moet kopen? Niet doen! Want zonder twijfel zijn dit de meeste sterke, duurzame en perfect gevormde dozen die je tegen zal komen. En dat ook nog eens voor een hele scherpe prijs.

Bij Profipack zijn er verschillende soorten, maten en kleuren kerstdozen verkrijgbaar. Naast witte en zwarte kerstdozen zijn er ook bruine, rode en blauwe verkrijgbaar. De grootste kerst geschenkdoos die verkrijgbaar is bij Profipack is 590 x 390 x 200 mm. De kleinste kerst geschenkdozen die verkrijgbaar zijn 310 x 200 x 140 mm. Tevens zijn er ook borrelboxen, bierdozen en flesdozen verkrijgbaar.

Profipack heeft verschillende maten kerstdozen. De kleinste kerstdozen zijn 310 x 200 x 140 mm. De grootste kerstdozen bij Profipack zijn 590 x 390 x 140 mm. Daarnaast zijn er verschillende tussen maten verkrijgbaar.

Profipack biedt bijna alle kerstdozen aan al vanaf 15 stuks. Er zijn ook dozen zoals bierdozen en wijndozen. Deze dozen worden aangeboden vanaf 10 stuks. Wist je trouwens dat er bij Profipack staffelprijzen zijn? Dit betekent dat als je meer kerstdozen koopt, de prijs per kerstdoos steeds voordeliger wordt.