Instapack Quick RT is uiterst stevig opvulmateriaal

Instapack is een uitstekend opvulmateriaal dat door Profipack wordt aangeboden. Het bestaat uit stevige schuimkussens die plat geleverd worden, maar op kunnen zetten tot 25 keer hun oorspronkelijke omvang. Het is zwaarder en steviger dan het gebruikelijke opvulmateriaal. Als je bescherming nodig hebt voor kostbare en kwetsbare producten, dan is Instapack Quick een goede keuze. Het gebruik van deze zakken is eenvoudig en ze kunnen door iedereen worden gebruikt. Ze bieden goede bescherming tegen schokken en stoten voor kwetsbare producten en het materiaal vormt zich naar het product en houdt het stevig vast.

Hoe werkt instapack Quick RT?

De Instapak Quick RT zakken worden plat geleverd, waardoor ze veel opslagruimte besparen. Maar hoe gebruik je deze zakken? Leg de zak op een vlak oppervlak en druk stevig op knop A, waardoor er een kleine "plop" te horen is. Daarna duw je 15-20 keer op knoppen A en B om de componenten te mengen. Het schuim zal nu uitzetten. Leg de verzegelde Instapak zak onderin de kartonnen doos en plaats het product in het midden. Laat het schuim nu uitharden. Vervolgens herhaal je deze stappen met een tweede zak en leg je die bovenop het product. 

Nu heb je een op maat gemaakte, stevige verpakking die je product op een uitstekende manier beschermt. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je producten veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

Waarom moet ik kiezen voor instapack Quick?

Instapack is een uitmuntend opvulmateriaal, veel steviger en steviger dan traditionele opvulmaterialen. Het houdt producten beter op hun plaats in de doos en biedt uitstekende bescherming tegen schokken en stoten. Het plano geleverde foam packaging neemt weinig ruimte in beslag en is dus duurzaam door de vermindering van CO2-uitstoot. 

Bovendien bespaar je veel opslagruimte door het plano geleverde instapak foam packaging. Het neemt minder ruimte in beslag dan traditionele opvulchips. Het is ook makkelijker voor de ontvanger om af te voeren, omdat ze geen rondslingerende opvulchips ontvangen.

Koop instapak Quick RT bij Profipack

Bij Profipack kun je snel en voordelig je zakken instapak quick rt kopen voor gevoelige producten. Als dit niet het juiste opvulmateriaal is, hebben ze ook traditionele opvulchips en andere opties. Als je voor 16:00 uur op een werkdag bestelt, verzenden we dezelfde dag nog. Bovendien, als je in België bestelt voor een minimumbedrag van €150,- betaal je geen verzendkosten.

Insta-Pak Quick RT schuimkussens is een opvulmateriaal. De kussens zijn gemaakt van een soort polyurethaan-schuim en worden in een vacuümverpakking geleverd. De instapak schuimkussens worden vaak gebruikt om breekbare producten, zoals service of elektronica te beschermen. Wanneer de verpakking van het schuimkussen wordt geactiveerd, ontvouwt het schuim zich en vult het de overige ruimte op. Doordat het schuim zich goed rond je product vormt biedt het een optimale bescherming. De kussens zijn erg makkelijk en snel in gebruik, werkt schokabsorberend en beschermt tegen trillingen en stoten.

Twee schuimkussens zijn over het algemeen voldoende om een doos op te vullen. Je plaatst één schuimkussen onder het product en één schuimkussen erboven.

Het opvulmateriaal de InstaPak Quick RT schuimkussens hebben verschillende voordelen. Zo zetten ze erg snel uit en kunnen dozen snel worden opgevuld. De schuimkussens hebben een goede schokabsorptie eigenschap, waardoor producten beschermd worden tegen trillen, schokken en stoten. Daarnaast zijn de kussens verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ervoor bijna alle dozen het juiste formaat schuimkussen verkrijgbaar is.