De stucloper van gerecycled kraftpapier met aan beide kanten een laagje PE-kunststof is bedoeld voor een harde ondervloer. Stucloper is het meest geschikt voor een ondergrond zoals tegels, parket, hout, laminaat of beton. Ook kan de stucloper goed worden ingezet om jouw trap of wanden optimaal te beschermen tijdens een verbouwing. De stucloper is waterafstotend en te verkrijgen in grijs en bruin.
Stucloper is erg stevig en daardoor ideaal om meerdere keren te gebruiken. Het kraftpapier met het PE-kunststof laagje aan beide kanten is makkelijk op te rollen en op te bergen. 
Profipack biedt verschillende stuclopers aan. Namelijk grijze stucloop van 35m² en van 50m² wat bestaat uit kraftpapier met een laagje PE-kunststof aan beiden kanten. En bruine stucloper van 30m² en van 52m² wat ook bestaat uit kraftpapier met een laagje PE-kunststof aan beiden kanten.
Profipack biedt zowel stucloper als stucfolie aan, maar deze twee producten zijn niet hetzelfde. Stucloper is namelijk bedoeld om de vloer te beschermen tegen stuc en verf en is door het stevige materiaal ervoor gemaakt om op te lopen. 
Stucfolie is gemaakt van een plastic in veel verschillende diktes. Zo zijn er stucfolies die geschikt zijn om op te lopen. Maar ook stucfolies die niet geschikt zijn om op te lopen. Deze dunnere stucfolies zijn bijvoorbeeld alleen bedoelt jouw wanen, bank of andere meubels mee af te dekken.