Stucloper wordt gebruikt om een vloer te beschermen tegen stuc of verf. Onze stucloper is gemaakt van gerecycled kraftpapier. De stucloper heeft aan beide kanten een laagje PE-kunststof, zodat de verf of stuc niet terecht komt op de vloer. De stucloper is het meest geschikt voor een harde ondergrond, zoals parket, laminaat, hout, beton of tegels. De stucloper is verkrijgbaar in het grijs en bruin en is ook nog eens waterafstotend.

Stucloper is gemaakt van erg stevig kraftpapier. Doordat de stucloper heel stevig is kan deze meerdere keren gebruikt worden. Daarnaast is de stucloper gemakkelijk op te rollen en op te bergen.

Bij Profipack zijn er verschillende stuclopers verkrijgbaar. De stuclopers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. De stuclopers zijn namelijk verkrijgbaar van 30m2 tot 52m2. De stuclopers kunnen gemakkelijk besteld worden. Besteld je voor 16:00 uur, dan wordt het dezelfde werkdag nog verzonden.

Bij Profipack is er naast stucloper ook stucfolie verkrijgbaar. Stucloper is bedoeld om de vloer te beschermen tegen verf en stuc. Door dat stucloper gemaakt is van stevig materiaal, gaat het niet kapot wanneer je er op loopt. 

Stucfolie is een plastic folie die verkrijgbaar is in verschillende diktes. Er zijn stucfolies die geschikt zijn om op te lopen en stucfolies die niet geschikt zijn om op te lopen. De dunne folies zijn bedoeld om meubels mee af te dekken.