Afval & Hygiëne

De juiste hygiëne is erg belangrijk. Maar wat is hygiënisch werken? Het begint bij het opruimen van alle soorten afval. Een propere, aangename werkvloer hebt u bij Profipack direct geregeld. Van vuilzakken tot kuisdoeken, van toiletrollen over afvalbakken tot dispensers: wij hebben het allemaal. Zo blijft uw werkvloer hygiënisch en ontzien van afval. En vergeet uw persoonlijke en hand hygiëne niet. U bent immers de hele dag aan het werk met uw handen.

Alles voor een schone en afvalvrije werkplek!
Alles voor een schone en afvalvrije werkplek! Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Vuilzak voor plastic afval

In elke vuilbak past een vuilzak. Wij hebben vuilniszakken in alle formaten en met inhouden tussen 50 en 240 liter. Op uw werkvloer blijft voortaan dus geen enkele vuilbak of pedaalemmer onbedekt, zelfs de containers niet. Hiervoor hebben we immers aangepaste zakken van 400 of 500 liter klaarstaan. Verwerkt u veel plastic afval? Gebruik dan onze knapzakken. Zij zijn volledig afgestemd op het verzamelen van plastic en goed voor een inhoud van 400 liter. Moet u verschillende soorten afval scheiden? Geen probleem. Onze aangepaste zakken uit LDPE of HDPE hebben verschillende kleuren, zodat u de verschillende soorten afval snel kunt herkennen. Bovendien zijn ze erg milieubewust, want 100% recyclebaar. Uw werkvloer was nooit schoner.

Persoonlijke en hand hygiëne

Na een toiletbezoek is persoonlijke en hand hygiëne erg belangrijk. Voor grotere toiletten bieden wij handige grootverpakkingen van wc-papierrollen aan. U kunt ze bij ons verkrijgen verpakt per 40 exemplaren. Daarbij hebben we niet enkel aan de hygiëne gedacht, maar ook aan het milieu. Ons toiletpapier is namelijk volledig gerecycled en recyclebaar.

Verwerken uw toiletten dagelijks meerdere bezoeken, dan is ook de handhygiëne voornaam. Voor het drogen van vele verschillende handen kunnen wij u poetspapier op rol aanbieden. Zo krijgt elke bezoeker steeds weer een vers droogdoekje. De papieren handdoeken zijn ook nog eens goed voor het milieu. Voor optimaal gemak kunt u er ook nog onze dispensers bijkopen. Zo kan de papierrol eenvoudig verscheurd worden op maat van elke gebruiker. Bovendien kunt u dit poetspapier dus ook gewoon gebruiken om mee schoon te maken. Combineer ze met een van onze kuisdoeken en u bent klaar voor elke schoonmaakbeurt. Dat noemen wij hygiënisch werken!

Koffiebekers voor iedere koffiemachine

De koffie bar is het kloppend hart van de werkvloer. Een goede start of een toffe break, daar hoort een kopje koffie, thee of ander lekkers bij. Wilt u de dorstigen laven, dan bieden wij u uiterst handige koffiebekers aan, die perfect passen onder elke koffiemachine. Wij hebben plastieken bekers en kartonnen bekers. Melk of suiker roert u met onze slimme roerstaafjes. U kunt ze niet enkel in plastic, maar ook in hout verkrijgen. Maak hier snel uw koffiehoek compleet. Vergeet de hygiëne van de koffie bar niet. Ook tijdens de break dienen alle soorten afval netjes opgeruimd te worden in een vuilbak.