Signalisaties met waarschuwingstape

Profipack levert verschillende kwalitatieve tapes voor signalisatie op verpakkingsdozen of gebouwen, zoals asbest tape, "Hou afstand" linten en vloermarkeringstape. Onze opvallende tapes zijn herkenbaar wereldwijd en beschikbaar in verschillende talen. Hierdoor wordt jouw boodschap altijd begrepen en gezien. Onze producten zijn onderverdeeld in twee categorieën: waarschuwingstape en markeringstape.

Opvallen door markeringstape

Markeringstape kan worden gebruikt om verpakkingsdozen en voorwerpen op te laten vallen of signalen aan te brengen. Ze fungeren ook als vloermarkeringstape voor het afbakenen van secties of het bepalen van de bedrijfsvloer. Onze tape is niet alleen sterk, maar ook gemakkelijk te gebruiken: gemakkelijk op maat te scheuren en bestand tegen water, vuil, olie en zuren. Profipack levert signalisatietape in gele, geel-zwarte en wit-rode kleuren. Voor COVID-19 markering beschikken we over "Houd afstand / Minimaal 1,5 meter" lint.

Waarschuwingstape voor kostbare of breekbare producten

Als je breekbare of waardevolle of gevaarlijke goederen vervoert, is het noodzakelijk om krachtige en duidelijke waarschuwingstape te gebruiken. Zo weet je zeker dat je zending altijd en overal met zorg wordt behandeld. We bieden verschillende soorten waarschuwingstape aan, voor kleinere pakketten tot 20 kg hebben we PP waarschuwingstape, en voor grotere pakketten vanaf 30 kg hebben we PVC verpakkingstape. Daarnaast bieden we ook een breed assortiment aan waarschuwingsetiketten.

Breekbaar tape

Onze "breekbaar" waarschuwingstape is oranje en gebruikt om verzenders te waarschuwen voor de breekbare inhoud van de verpakking. De tekst "breekbaar" is in het Nederlands, Engels of Nederlands-Engels-Duits, geschikt voor zowel binnenlands als internationaal gebruik. Drie types zijn beschikbaar: PP acryl, PP hotmelt en pvc. Een set van 6 of 12 stuks met een handige dispenser is ook beschikbaar. Bescherm de inhoud van je verpakking en gebruik deze opvallende "fragile en breekbaar" verpakkingstape.

Garantietape

De garantietape is een blauw-wit kleeflint dat verzenders gebruiken om waardevolle zendingen, zoals juwelen of kleding, te beschermen. Het fungeert als een soort veiligheidszegel en toont aan dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling van je klanten. Als het zegel tijdens de verzending verbroken of beschadigd wordt, moet de vervoerder het voorval melden. Hierdoor krijg je als verzender meer zekerheid over de veilige aankomst van je pakket. De tape is eenvoudig te plaatsen op een tape dispenser en is beschikbaar in Nederlands en Engels, geschikt voor internationale verzendingen.

Securitytape

Security tape is een noodzakelijk product voor het verzenden van waardevolle zendingen. Het voorkomt fraude door te waarschuwen wanneer de verpakking is geopend. Het beschikbaar in wit-blauw of wit-rood.

Waarschuwingstape voor asbest

Asbest verpakken? Maak gebruik van onze asbest tape voor extra bescherming. Deze waarschuwingslabel verzekert niet alleen de veilige verpakking van asbestmateriaal, maar het is ook verplicht volgens de lokale regels. Onze stevige asbest waarschuwingstape bevat het logo "a" om asbesthoudend materiaal snel te identificeren, waaronder stukken golfplaat of puin. Deze tape blijft plakken op verschillende verpakkingsmaterialen zoals zakken, folies of big bags. Asbest verwijderen? Markeer het met onze asbest tape om aan te geven dat het schadelijk afval bevat en dat er extra zorgvuldigheid nodig is bij afvoer. 

Lees ook:Asbest verwijderen? Hoe gaat dat?"

Wereldwijd herkenbaar

Indien jouw verzending bijzondere aandacht vereist, is onze waarschuwingstape de perfecte oplossing. De opvallende berichten op onze tape worden overal in de wereld herkend en trekken direct de aandacht van iedereen die betrokken is bij de verzending of het openen van jouw pakket. Hierdoor weet je zeker dat jouw waardevolle lading met zorg wordt behandeld, waar dan ook ter wereld.

Diverse waarschuwingstapes

Waarschuwingsetiketten zijn een noodzakelijk onderdeel voor verzending van waardevolle, breekbare of gevaarlijke items. Bij Profipack hebben we een breed aanbod aan etiketten die aangeven dat de pakketten niet opgestapeld mogen worden, breekbaar zijn of documenten bevatten. Hierdoor worden vervoerders, bezorgers en ontvangers geïnformeerd over de inhoud van het pakket en hoe ermee om te gaan, wat het verzendproces efficiënter maakt.

Voordelige waarschuwingstape kopen bij Profipack

Voor optimale bescherming tegen diefstal en nieuwsgierige blikken voor waardevolle en kwetsbare goederen, kies voor een professionele waarschuwingstape van een betrouwbare verpakkingsleverancier. Bestel je waarschuwingstape bij Profipack Verpakkingsmateriaal voor een snelle levering en bestel vóór 16:00 uur dan wordt jouw bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Profipack maakt het bestellen van waarschuwingstape eenvoudig met een eenvoudig bestelsysteem en klantenservice voor eventuele vragen. Bestel nu en geniet van gratis verzending bij een bestelling van € 150,- en de mogelijkheid om extra verpakkingsmateriaal, zoals kartonnen dozen en buisfolie, te kopen. Bekijk ons complete assortiment in onze webshop.

Breekbare producten kunnen op verschillende manieren worden beschermd. Zo kan je gebruik maken van een kartonnen doos gemaakt van dubbele golf karton. Dit zorgt voor extra stevigheid en beschermt het product beter tegen schokken. Ook bescherm je producten door de lege ruimtes in een doos op te vullen. Daarnaast duidt waarschuwingstape aan dat er breekbare producten in de doos zitten en er voorzichtig mee moet worden gedaan.

Allereerst mag asbest alleen worden verpakt in niet luchtdoorlatend verpakkingsmateriaal. Asbest moet dubbel verpakt worden en de verpakkingen samen moeten een minimale dikte van 200my hebben. Daarnaast moet er op de verpakking zijn aangeduid dat er asbest is verpakt. Profipack biedt speciale asbest waarschuwingstape aan.

Profipack biedt waarschuwingstape met de Engelse tekst ‘fragile’ aan. Daarnaast is er waarschuwingstape met de tekst ‘breekbaar’ in vier talen, namelijk Frans, Duits, Engels en Nederland verkrijgbaar.