WERELDWIJD HERKENBAAR

Soms moet er extra zorgvuldig omgegaan worden met een pakket. Waarschuwingstape is in zo'n geval geen overbodige luxe. De boodschappen op onze waarschuwingstape worden overal ter wereld herkend en trekken onmiddellijk de aandacht van iedereen die betrokken is bij het transport of het openen van uw pakketten. Zo weet je zeker dat jouw kostbare lading overal ter wereld met zorg wordt behandeld.

UITEENLOPENDE WAARSCHUWINGSETIKETTEN

Waarschuwingsetiketten zijn erg belangrijk bij het vervoer van kostbare, fragiele of gevaarlijke goederen. Bij Profipack hebben we een uitgebreid assortiment aan waarschuwingsetiketten. Wij hebben onder andere waarschuwingsetiketten die aangeven dat pakketten niet gestapeld mogen worden, breekbaar zijn of dat er documenten in het pakket zitten. Door het gebruik van etiketten worden de transporteur, koerier en ontvanger ingelicht over de inhoud van het pakket en hoe ze met het pakket om moeten gaan. Wel zo handig!

Breekbare producten kunnen op verschillende manieren worden beschermd. Zo kan je gebruik maken van een kartonnen doos gemaakt van dubbele golf karton. Dit zorgt voor extra stevigheid en beschermt het product beter tegen schokken. Ook bescherm je producten door de lege ruimtes in een doos op te vullen. Daarnaast duidt waarschuwingstape aan dat er breekbare producten in de doos zitten en er voorzichtig mee moet worden gedaan.

Allereerst mag asbest alleen worden verpakt in niet luchtdoorlatend verpakkingsmateriaal. Asbest moet dubbel verpakt worden en de verpakkingen samen moeten een minimale dikte van 200my hebben. Daarnaast moet er op de verpakking zijn aangeduid dat er asbest is verpakt. Profipack biedt speciale asbest waarschuwingstape aan.

Profipack biedt waarschuwingstape met de Engelse tekst ‘fragile’ aan. Daarnaast is er waarschuwingstape met de tekst ‘breekbaar’ in vier talen, namelijk Frans, Duits, Engels en Nederland verkrijgbaar.