Verpakkingsmachine

Als er een machine uw magazijnwerk lichter maakt en sneller laat verlopen, dan is het wel de verpakkingsmachine. Bij Profipack verschijnt hij in veel soorten, vormen en types. We hebben machines die helpen bij het inpakken, het klaarmaken van paletten of het verwerken van producten. Zo mag daarbij denken aan luchtkussen verpakkingsmachines, krimpfolie verpakkingsmachines, tafelsealers, omsnoeringsmachines en dies meer. Maak het u gemakkelijk en bespaar handenvol tijd en geld. Bestel uw verpakkingsmachines uit Nederland bij Profipack.be!

Voor al uw Verpakkingsmachines
Voor al uw Verpakkingsmachines Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Krimpfolie verpakkingsmachine

Om uw producten optimaal tegen vuil en stof te beschermen is een goede krimpfolie verpakkingsmachine een must. De krimpfolie krijgt u er handmatig vaak nog strak genoeg overheen, maar vocht en vuil vinden altijd nog wel hun weg doorheen de folie. Niet zo bij de inpakmachine voor folie.

Wie dat al vroeg begrepen had, is de drukker. Drukkerijen maken dan ook gretig gebruik van deze verpakkingsmachine om bundels van boeken, tijdschriften of kranten van verzendfolie te voorzien, voor een veilig en schoon transport. Maar ook in andere sectoren kan een krimpfolie verpakkingsmachine oplossingen bieden. Mag het bijvoorbeeld allemaal wat mobieler worden, dan is er ook nog het krimppistool. Trek krimphoezen, steigerfolie of krimpfolie over uw product en gebruik vervolgens het krimppistool om de verpakking te krimpen. De hoes of folie zit nu strak om uw product heen en beschermt het tegen vuil en vocht van buitenaf.

Biedt krimpen geen uitkomst, dan kunt u ook nog sealen. Vooral voor kleinere objecten is een sealapparaat vaak de beste oplossing. Stop de producten in buisfolie of een plastic zak en gebruik onze tafelsealer om de verpakking te sealen. Vocht of vuil heeft nu geen kans meer om uw product te raken. Bovendien biedt de combinatie van tafelsealer en buisfolie ook nog het voordeel dat u, met 1 aankoop, altijd een passende verpakking heeft voor al uw buisproducten – wat hun lengte of diameter ook mag zijn.

Omsnoeringsmachine

Een palletlading omsnoeren doet u met PP, PET of textielband, al naargelang de aard van het product. Met onze manuele omsnoeringsmachine verloopt dit proces eens zo gemakkelijk. De machine spant, snijdt en zet de banden vast in uw plaats. U kunt met deze omsnoeringsmachine met de hand niet alleen palletladingen omsnoeren, maar ook gewoon kartonnen dozen. Maakt u veel gebruik van verpakkingen met eenzelfde formaat? Dan raden wij u onze halfautomatische of volautomatische omsnoeringsmachine aan.

Automatische verpakkingsmachines

Ook voor het grote werk levert Profipack de aangepaste verpakkingsmachines. Groeien de pallets u boven het hoofd, dan kunnen we u bijvoorbeeld helpen met onze palletwikkelaar. Deze automatische verpakkingsmachine neemt het werk gewoonweg van u over en wikkelt de pallet automatisch in met een draaiende beweging eromheen. Als de machine klaar is, dan ook uw verzending.

Zijn het niet de pallets, maar de kartonnen dozen die u teveel worden; dan helpt onze automatische dozensluiter met rollerbaansysteem. Zeker wanneer u vaak dezelfde formaten verwerkt, is deze inpakmachine een echte aanrader. Zo’n rollerbaan neemt dan simpelweg het werk van de dozensluiter over. De doos komt op de baan, gaat in de machine en rolt keurig afgedicht weer op de baan, klaar voor transport.

De papierversnipperaar

Blijven we bij het karton, dan willen we hier, tot slot, graag nog een tip meegeven aan alle magazijniers die veel papier verwerken. Die tip is onze papier shredder kopen, die uw karton tot stroken verscheurt en recyclebaar maakt, onder andere als opvulmateriaal. Deze papiervernietiger is gemakkelijk in gebruik. Wanneer u dus, net als wij, een hekel heeft aan verspild karton; denk dan even aan Profipack en aan de slimme oplossingen die onze verpakkingsmachines u kunnen bieden voor veiligere, handigere, snellere en rendabelere verpakkingen. Zoals de versnipperaar van papier.