Wanneer kies je voor bordrug enveloppen?

Bordrug enveloppen zijn voorzien van een zeer handige, zelfklevende plakstrip. Op deze manier wordt het verzenden van documenten of producten een fluitje van een cent. De bordrug enveloppen zijn wit van kleur en bovendien FSC-gecertificeerd.

Stevigheid dankzij de kartonnen achterkant

Bordrug enveloppen zijn gemaakt van stevig en duurzaam kraftpapier. Bordrug enveloppen hebben een achterkant van karton, wat zorgt voor extra stevigheid. Op deze manier kun je bordrug enveloppen goed gebruiken als je documenten verstuurt die niet mogen kreuken. Ook voor het verzenden van onder meer foto's zijn bordrug enveloppen een perfecte keuze. Producten komen op een nette manier aan. Het feit dat onze bordrug enveloppen van goede kwaliteit zijn, maakt dat scheuren en vouwen van de envelop voorkomen wordt tijdens het verzenden.

Afmetingen en aantallen

Bij Profipack heb je de keuze uit meerdere formaten bordrug enveloppen. Je kunt dus altijd kijken welke afmeting het meest geschikt is, zodat je niet onnodig een grotere verpakking gebruikt dan nodig is. De meeste formaten verkopen wij in aantallen van honderd stuks. De grootste bordrug enveloppen zijn bij ons per vijftig stuks verkrijgbaar. Koop je direct meerdere verpakkingen? Dan loopt de staffelkorting al snel op en heb jij de bordrug enveloppen tegen een gunstige prijs snel in huis.

Op zoek naar andere mogelijkheden?

Het kan natuurlijk zo zijn dat bordrug enveloppen niet helemaal het verzendmateriaal blijkt te zijn waar je naar op zoek bent. Dat is geen probleem, want in ons assortiment hebben we nog vele andere soorten opgenomen. Ook bieden wij de mogelijkheid om de bordrug enveloppen meer persoonlijk te maken.

Enveloppen laten bedrukken

Zo kun je er bij ons voor kiezen om je bordrug enveloppen te laten bedrukken. Wij doen dit vanaf honderd stuks. Laat bijvoorbeeld je bedrijfslogo of een slogan plaatsen. Op deze manier maak je de verpakking persoonlijk en straal je uit dat er aandacht aan de verpakking geschonken is. Bovendien ziet de ontvanger direct van wie het poststuk afkomstig is. Ook dit wordt doorgaans als erg prettig ervaren door klanten. Houd in dit geval wel rekening met een iets langere levertijd, aangezien het hier voor een product op maat gaat.

Overige enveloppen

Wil je nu toch liever meer stevigheid, ga dan voor kartonnen enveloppen. Zoek je bescherming tegen stoten en vallen, kijk dan eens naar onze luchtkussen enveloppen of kies voor een duurzame honingraat envelop. Verstuur je belangrijke documenten, dan zijn securitex enveloppen een goede keuze en onze speciale paklijst enveloppen kun je weer uitstekend gebruiken voor op een verpakking om bijvoorbeeld de factuur of het garantiebewijs in te doen.

Bestel je bordrug enveloppen bij Profipack

Gebruik jij vaak dergelijk verzendmateriaal? Dan loont het om dit bij ons in te kopen. Onze prijzen zijn gunstig en onze service wordt als zeer goed beoordeeld. Wij doen er dan ook alles aan om klanten tevreden te stellen. Zo geven wij graag kortingen en versturen wij elke bestelling vlot. Voor vragen of advies op maat staan onze medewerkers bovendien graag voor je klaar. Voor alles op het gebied van verzend- en verpakkingsmateriaal moet je dus bij Profipack zijn.

Al onze bordrug enveloppen zijn voor 100% gemaakt van FSC-gecertificeerd materiaal. Daarnaast, kunnen de enveloppen na ontvangst voor 100% bij het oud papier. Hierdoor kunnen de enveloppen voor 100% opgaan in het recyclingproces. Al met al zijn het dus bijzonder duurzame bordrug enveloppen.
Deze bordrug enveloppen hebben wij niet standaard in ons assortiment, maar deze kunnen wij wel speciaal voor jou op maat laten maken.
Het is inderdaad mogelijk om de bordrug enveloppen te laten bedrukken door Profipack. Laat bijvoorbeeld jouw prachtig gekleurde logo op de envelop zetten om te bouwen aan je merk. Of kies ervoor om een waarschuwingstekst, zoals 'niet vouwen', op je envelop te laten drukken.