Wat is een asbest big bag?

Wil je grote hoeveelheden asbest afval afvoeren? Maak dan gebruik van een asbest big bag. Deze zakken zijn ontworpen om asbesthoudende materialen veilig te vervoeren en tijdelijk op te slaan. Ze bevatten een plastic binnenzak en een schort waarmee je de zak goed kunt afsluiten. Met de LDPE binnenzak voorkom je dat er asbestvezels uit de big bag ontsnappen. Elk asbest big bag bevat een asbestlogo in verschillende talen. Zo kun je veilig en verantwoordelijk asbest afval afvoeren, ook in het buitenland. Het schort dat kan worden afgesloten, voorkomt dat er iets uit de big bag waait.

BIG BAGS ASBEST VOORZIEN VAN STANDAARD LUSSEN

Dankzij het asbestlogo op de big bags asbest, kun je op een veilige manier al je asbest afval afvoeren. Iedereen kan namelijk zien dat de zakken asbest bevatten. Doordat de zakken bestaan uit een binnenzak en een buitenzak zijn ze extra sterk en zullen ze ook niet gemakkelijk uit elkaar gaan. Ze hebben een platte bodem, zodat ze stevig blijven staan. Onze asbest big bag heeft daarbij standaard hijslussen waarmee je je asbest afval eenvoudig kunt vervoeren. Wil je kleine hoeveelheden asbest afvoeren? Maak dan gebruik van onze betrouwbare asbestzakken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Veilige asbestverwijdering

Asbest moet altijd veilig verwijderd en afgevoerd worden. Hiervoor zijn onze asbest big bags uitermate geschikt en ze voldoen aan alle wettelijke eisen. Onze big bag heeft een inhoud van 1000 kuub en een maximaal draagvermogen van 1500 kg. De doekdikte is 160 gr/m2 en het materiaal is geweven, wat enorm bijdraagt aan de sterkte van de zak. Zo kun je het asbest afval op een veilige manier afvoeren, zonder dat je asbestdeeltjes verliest. Elke kuubzak heeft een uitstekende perforatieweerstand en de naden zijn gestikt, zo zijn de zakken extra stevig. De hijslussen zijn mee gestikt in de zijnaden.

Verschillende soorten big bags

Bij Profipack hebben we niet alleen de asbest big bag voor asbest afval afvoeren. We hebben ook nog asbestzakken. Met deze zakken kunnen kleine hoeveelheden asbest veilig en efficiënt opgeslagen en vervoerd worden. Daarnaast hebben we niet alleen big bags asbest in ons assortiment. We hebben een uitgebreide selectie van verschillende 'normale' big bags beschikbaar. Bijvoorbeeld onze standaard bag met een capaciteit van 1000 kuub en een draagvermogen van 1500 kg. Wil je een bag die echt veel kan dragen? Kies dan voor onze heavy duty big bags met een draagvermogen van 2000 kg.

Verder raden we je aan om ons artikel "Asbest verwijderen: zo ga je te werk" te lezen. "

Asbest afval afvoeren met Profipack

Wil je voordelig en snel asbest afval afvoeren? Kies dan voor Profipack als verpakkingspartner. Onze ruime voorraad big bags betekent dat je nooit mis grijpt. Daarnaast voldoen onze producten aan alle wettelijke eisen, zodat je zonder zorgen jouw asbesthoudend afval kunt afvoeren. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons bestellen. Plaats je een bestelling voor 16:00 uur op een werkdag? Dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog.

Wil je meer weten over bulkzakken? Lees dan ons artikel "Hoe lees je de label van een bulkzak?"