Waarom kiezen voor geschenkdozen?

Daar waar standaard kartonnen dozen maar saai en degelijk zijn, zijn geschenkdozen altijd vrolijk. Onze geschenkdozen zijn gemaakt van stevig golfkarton en voorzien van de leukste kleuren, printjes en teksten. Door te kiezen voor geschenkdozen voelt de verpakking alleen al aan als een cadeau op zich. Een dergelijke geschenkverpakking geeft direct aan dat er aandacht en moeite is besteed aan het uiterlijk en het komt erg verzorgd over.

Zowel geschikt als verpakking als verzending

Het grote voordeel van geschenkdozen is dat het simpelweg geschenkverpakkingen zijn die tevens perfect te gebruiken zijn als verzendmateriaal. Je bent dus direct klaar, wanneer je geschenkdozen voor een bepaald product gebruikt. De geschenkdozen zijn eenvoudig dicht te maken met wat tape en daarna dus direct gereed voor verzending.

Een blijk van waardering

De meeste geschenkdozen bevatten een boodschap die direct een blijk van waardering overbrengen aan de ontvanger. Nog voordat de geschenkdozen geopend zijn, brengen ze dan ook al een lach op ieders gezicht. Is dat niet mooi meegenomen? De geschenkdozen zijn dus perfect te gebruiken voor relatiegeschenken, maar ook rond de feestdagen zijn de geschenkdozen erg populair. Het is al vaak gebleken dat complimentjes en beloningen het altijd goed doen en binnen een bedrijf ook nog eens de productiviteit op een goede manier stimuleren. Zo zijn geschenkdozen dus niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens handig om te geven.

Lees ook: "Borrelbox samenstellen, hoe doe ik dat?"

De keuze is ruim bij Profipack

Bij Profipack Verpakkingsmaterialen bieden we meerdere soorten geschenkdozen aan. Niet alleen in formaat variëren de geschenkdozen, maar ook wat te tekst betreft is er keuze in geschenkdozen. Zo kun je voor elke gelegenheid kiezen voor de juiste geschenkdozen.

Van brievenbusdoos tot borrelbox

Van grote borrelbox tot klein bedankje of kies in de zomer voor onze vrolijke, zomerse geschenkdozen; zo is de ene geschenkdoos geschikt voor verzending door de brievenbus en lenen andere geschenkdozen zich weer uitstekend voor het maken van hele pakketten die behoorlijk gevuld kunnen worden. 

Weet je niet goed wat voor tekst geschikt is? Kies dan voor een doos met 'bedankt' of 'speciaal voor jou'. Deze doen het altijd goed en passen doorgaans bij elke persoon en iedere situatie. Zo ben je er zeker van dat je de plank nooit misslaat, al is die kans sowieso al nagenoeg uitgesloten als je iemand verrast met zulke leuke geschenkdozen. Zeg nou eerlijk, zelf zou je toch ook vrolijk worden van zo'n leuk en bovendien zeer attent gebaar?

Geschenkdoos combineren met opvulmateriaal

Houd je ruimte over in je geschenkdozen, dan is het mogelijk om de geschenkdozen op te vullen met opvulmateriaal, zoals Sizzlepak. Bij Profipack is dit ook te koop en dat ook nog eens in vele kleuren. Dit maakt het extra leuk om te gaan voor een kleur die bij jouw bedrijf of bijvoorbeeld bij een bepaalde feestdag past. Sizzlepak ziet er dan ook niet alleen vrolijk uit, maar biedt ook nog eens bescherming tegen schuiven en stoten van de producten die je met de geschenkdozen wilt versturen.

Bestel vandaag nog jouw geschenkverpakkingen

Bekijk rustig ons online aanbod en kijk welke geschenkdozen voor jou een goede keuze zijn. Bestel je de geschenkdozen nu direct in grote aantallen? Dan profiteer je van onze oplopende staffelkortingen. Wil jij iemand bedanken of verrassen of wil je jouw personeel in het zonnetje zetten? Bestel dan vandaag nog je geschenkdozen bij Profipack. Wij zorgen er voor dat je ze razendsnel in huis hebt, want we gaan doorgaans direct met een bestelling aan de slag. Leveren doen wij voornamelijk uit voorraad en bestel je boven de €150-, (België) dan is de bezorging ook nog eens geheel kosteloos.

Profipack biedt veel verschillende geschenkdozen aan. Tussen de twintig verschillende geschenkdozen vind je voor elke gelegenheid de perfecte doos. Naast een grote bedankdozen is er ook een brievenbus bedankdoos, borrel box, bier doos, wijndoos, zomer box en andere geschenkdozen.

De meeste geschenkdozen bij Profipack zijn verkrijgbaar vanaf 15 stuks. Hoe meer geschenkdozen je bestelt, hoe voordeliger de prijs wordt. Dit heeft te maken met het staffelvoordeel wat Profipack aanbiedt.

De wijndozen bij Profipack zijn al verkrijgbaar vanaf 10 stuks. Naast wijndozen zijn er ook bier dozen beschikbaar bij Profipack. Hiermee pak je drie biertjes naar keuzen mooi in.