Sizzlepak; het perfecte opvulmateriaal van smalle strookjes

Iedereen kent het wel; die lege en loze ruimte in dozen. Zonde van de ruimte en bovendien kan je er veel mee doen. Wanneer je op zoek bent naar stijlvol, kleurrijk en uniek opvulmateriaal, dan moet je zeker eens kijken bij Sizzlepak. Door de grote verscheidenheid aan kleuren vul jij de loze ruimte in kerstpakketten, verzenddozen en verpakkingen snel op. Het Sizzlepak opvulmateriaal is gemaakt van papier en wordt daarom ook wel Sizzle papier genoemd. De Sizzlepak heeft een opvallende zigzag vorm, dat in vele kleuren verkrijgbaar is. Het is luchtig en biedt daarom ook een goede bescherming van je pakketjes en daarnaast zorgt ook voor een stijlvolle presentatie.

Sizzle papier als ideaal opvulmateriaal

Decoratief opvulmateriaal Sizzlepak is ideaal om loze ruimtes in kartonnen verzenddozen of geschenkdozen op te vullen. Het Sizzlepak opvulmateriaal klinkt misschien als leuk speelgoed en feitelijk is het dat ook. Sizzlepak is gemaakt van papier wat is gevouwen in een zigzagvorm. Door deze vouwtechniek is het materiaal zeer luchtig en daarmee ook schokabsorberend. Ideaal voor het verzenden of inpakken van breekbare goederen.

Leuk, kleurrijk en zeer efficiënt Sizzlepak opvulmateriaal

Door het gebruik van Sizzlepak opvulmateriaal of Sizzle papier zijn jouw producten optimaal beschermd tegen stoten en vallen tijdens het verzendproces. De producten kunnen door het opvullen van de loze ruimte niet schuiven waardoor jouw producten minder kans hebben om beschadigd te raken. Het Sizzlepak opvulmateriaal biedt dus volledige bescherming en ziet er ook nog eens heel tof uit. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van een verjaardagscadeau of gebruik het Sizzle papier bij het inpakken van kerstpakketdozen.

De vele voordelen van het Sizzlepak opvulmateriaal

De vele voordelen van het gebruik van Sizzlepak opvulmateriaal zorgt ervoor dat dit product enorm populair is. Sizzlepak is erg licht waardoor het weinig invloed heeft op het totale gewicht van je pakketjes. Verder is Sizzlepak stofvrij en niet statisch. Door de grote variatie aan kleuren is er altijd wel een Sizzlepak beschikbaar dat past bij jouw wensen en behoeften. Het materiaal is prettig om mee te werken en wanneer je klanten de dozen uitpakken zullen zij ongetwijfeld positief worden verrast.

Duurzame vulling voor je kartonnen dozen met Sizzlepak opvulmateriaal

Sizzlepak opvulmateriaal zorgt voor een kleinere CO2 voetafdruk door de wijze waarop het materiaal verpakt is. Door de verpakking met Sizzlepak vacuüm te trekken neemt het totale volume van de verpakking af. Dit maakt het vervoer goedkoper en efficiënter wat een positieve invloed zal hebben op het milieu. Hiermee is Sizzlepak een duurzaam opvulmateriaal. Ben je bang dat je Sizzlepak nooit meer goed uit de verpakking zal komen? Wees daar maar niet bang voor, want wanneer de doos opent hersteld de Sizzlepak zich snel weer richting zijn oude volume.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Sizzlepak

Door het verkleinen van de ecologische voetafdruk ben je maatschappelijk zeer verantwoord bezig. Sizzlepak helpt je een handje door het gebruik van duurzame materialen. Sizzlepak kopen zorgt voor dus voor een positieve bijdrage aan het milieu. Bij Profipack hebben wij duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan, waardoor wij graag milieuvriendelijke producten ontwerpen.

De certificering van Sizzlepak

Het Sizzlepak opvulmateriaal is FSC-gecertificeerd wat betekent dat het volledig gerecycled kan worden. De kleurstoffen zijn op waterbasis en er zijn geen giftige stoffen gebruikt. Het Sizzlepak opvulmateriaal is dan ook biologisch afbreekbaar en geschikt om te gebruiken wanneer je een positieve bijdrage wilt leveren aan het milieu. Sizzlepak goedkoop kopen kan eenvoudig via de Profipack, dat een uitgebreid assortiment heeft.

Decoratief opvulmateriaal Sizzlepak

Sizzlepak is verkrijgbaar in vele kleuren. Hierdoor kies je altijd de kleur die het beste past bij jouw wensen en de huisstijl van jouw onderneming. Sizzlepak heeft een stijlvolle en vrolijke uitstraling wat bij de ontvanger voor een echte verrassing zal zorgen. Er zijn zeven verschillende kleuren beschikbaar, dus je kan wel zeggen dat de keuze echt reuze is.

Grote of kleine dozen? Sizzlepak past altijd

Of je nu grote dozen of kleine dozen moet verzenden; Sizzlepak vult alle loze ruimtes zonder problemen op. Gebruik de kleuren van jouw logo of huisstijl voor een persoonlijke touch. Liever wat neutraler? Dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor zwart of wit.

Grootverpakkingen voor efficiënte bescherming

Sizzlepak opvulmateriaal kan je voor alles gebruiken. Daarom bieden wij voornamelijk grootverpakkingen aan van 10 kilo. Met één grote verpakking kan je heel veel dozen vullen, zonder dat je het milieu onnodig belast. Liever een kleinere verpakking? Dan kan je het beste even contact met ons opnemen voor het bespreken van de mogelijkheden. Sizzlepak is ideaal en door groots in te kopen kan jij het weer bij ons goedkoop kopen.

Sizzlepak goedkoop inkopen?

Wil je Sizzlepak inkopen en ben je op zoek naar de perfecte aanbieder? Zoek dan niet verder. Bij Profipack kan je Sizzlepak goed kopen. Wij kopen zelf slim in waardoor wij de voordelen kunnen doorberekenen aan onze klanten. Wil je de Sizzlepak snel in huis hebben? Ook dat is mogelijk. Sizzlepak kopen is heel eenvoudig via onze website en door Sizzlepak goedkoop in te kopen kan je lang vooruit. Kies voor fleurige en vrolijke pakketjes met Sizzlepak en laat je klanten versteld staan. Omdat Sizzlepak in de kleuren rood en groen verkrijgbaar is, is dit natuurlijk het perfecte opvulmiddel voor de kerstperiode. Combineer Sizzlepak eens met de prachtige kerstdozen en verpakkingstape om het ideale kerstpakket samen te stellen.

Lees ook ons blog: "Kerstspakket zelf samenstellen"

SizzlePak opvulmateriaal is decoratief een duurzaam . Het opvulmateriaal is namelijk gemaakt van gerecycled papier of milieuvriendelijk kraftpapier. SizzlePak kan voor 100% gerecycled worden en is het FSC-gecertificeerd. Daarnaast zijn de kleurstoffen die de kleur aan het SizzlePak geeft, niet giftig.

Er zijn bij Profipack verschillende kleuren SizzlePak verkrijgbaar tegen scherpen prijzen. De naturel Sizzle is al verkrijgbaar vanaf € 40,50 voor 10 kilo. Wist je trouwens dat als je voor 16 uur bestelt, jouw bestelling dezelfde werkdag nog wordt verzonden?

Profipack biedt 10 verschillende kleuren SizzlePak aan. Door deze 10 verschillende kleuren vind je voor elk cadeau de geschikte kleur SizzlePak. De roze kleur is bijvoorbeeld ideaal voor een cadeautje voor een meisje en de rode kleur is ideaal om het cadeau voor jouw grote liefde mee op te vullen.