Wat is papiersnippers vulling?

Onze papiersnippers vulling bestaat uit zeer dunne snippers van papier die in kluwen door elkaar heen zitten. Eigenlijk net als een hoop wollen draden die door elkaar zitten. Onze papiersnippers vulling, ook wel papierwol genoemd, is voor de volle honderd procent vervaardigd uit natuurlijk kraftpapier. Papierwol is een soort papier dat wordt vervaardigd uit kraftprocedé. De grondstof voor papierwol is naaldhout. De papiersnippers vulling is dankzij het kraftpapier stevig. Papierwol wordt gebruikt voor het beschermen van artikelen tijdens verzending, maar het geeft ook een luxueuze uitstraling aan artikelen. We vertellen je graag wat meer over de decoratieve en beschermende waarde van papierwol.

Wist je dat: papierwol niet alleen wordt gebruikt als verpakkingsmateriaal, maar dat het ook wordt gebruikt als bodembedekking in de kooien van knaagdieren zoals hamsters?

Papierwol - Decoratie gras als bescherming

Ons decoratie gras heeft een goede beschermingswaarde wanneer je het gebruikt om loze ruimte in bijvoorbeeld postdozen mee op te vullen. We zullen je uitleggen waarom. Allereerst heeft het decoratie gras een verende werking. Hierdoor kan papierwol goed schokken en stoten opvangen. Daarbij zit er lucht tussen de verschillende strookjes papier. Papierwol zorgt voor nog meer schokabsorptie. Het decoratie gras zorgt er ook voor dat je artikelen vaster in de verpakking liggen. Hierdoor kunnen ze niet door de doos schuiven en dit voorkomt beschadigingen. Het product zorgt er daarbij voor dat verschillende artikelen niet tegen elkaar aan kunnen schuren. Dit voorkomt krassen.

Profitip: om extra lucht tussen de verschillende strookjes papier te creëren, kun je papierwol wat uit elkaar halen met je handen.

Papiersnippers decoratie

Als je naar de papiersnippers decoratie kijkt, zie je meteen dat het een hele leuke uitstraling heeft. Papierwol heeft wel een beetje weg van stro. De papiersnippers decoratie heeft van zichzelf een natuurlijke en luxueuze uitstraling. Het kan echt een meerwaarde geven aan je artikelen, door ze er op een leuke manier in te presenteren. Zo is de papiersnippers decoratie uitermate geschikt om bijvoorbeeld wijn in te presenteren. We geven je graag een paar voorbeelden van hoe je papierwol op een leuke manier kunt inzetten.

Profitip: naast dit decoratieve opvulmateriaal, hebben we ook nog houtwol in ons assortiment en SizzlePak in wel zeven verschillende kleuren.

Opvulpapier snippers bij een lekker wijntje

De opvulpapier snippers kunnen zeer goed gebruikt worden voor het opvullen van loze ruimte in wijnkistjes. Allereerst bieden de opvulpapier snippers de kwetsbare wijnfles natuurlijk de nodige bescherming. De wijnfles ziet er daarnaast natuurlijk erg leuk uit tussen de opvulpapier snippers. Papierwol geeft de wijnfles een luxe uitstraling, wat niet misstaat bij een goede fles wijn. Je kunt de opvulpapier snippers ook gebruiken in combinatie met een flessendoos. Of wat dacht je van een leuk wijnpakket of bierpakket met diverse kaasjes en borrelnootjes in een verpakking van geschenkfolie?

Profitip: verzend je breekbare producten met papierwol? Maak dan ook gebruik van een waarschuwingsetiket, zodat bezorger en ontvanger voorzichtig met het pakket omgaan.

Papiersnippers opvulmateriaal voor Kerst

Dit papiersnippers opvulmateriaal is een uitstekend product om een kerstpakketdoos op een leuke manier mee op te vullen. Met het papiersnippers opvulmateriaal kun je de artikelen in je kerstpakket op een leuke manier presenteren. Papierwol zorgt ervoor dat het vulmateriaal ervoor dat de verschillende artikelen netjes op hun plek blijven. Papierwol is ook erg geschikt om een sinterklaasdoos mee op te vullen. Wil je de vulling louter gebruiken als decoratie? Dan heb je aan een paar handjes genoeg. Wil je het materiaal ook echt gebruiken als bescherming? Dan raden wij aan om het pakket goed te vullen.

Profitip: om een kerstpakket dicht te tapen, maak je natuurlijk gebruik van kersttape of transparante verpakkingstape.

Papierwol gebruiken in een fruitmand

Wanneer je een fruitmand vult, is het ook leuk om hier een paar handjes papierwol bij te doen. Papierwol heeft in een fruitmand voor het grootste deel een decoratieve waarde. Een aantal appels, mandarijnen, kiwi’s en sinaasappels ziet er namelijk enorm leuk uit in een paar handjes van deze wol. Daarnaast kan de opvulling ook voor wat ruimte tussen de fruitstukken zorgen en voorkomen dat ze elkaar pletten. Pak de mand netjes in met wat fruitmandfolie om het plaatje helemaal af te maken. Je kunt de papierwol ook goed gebruiken voor de opvulling van een mand met leuke streekproducten.

Decoratie gras voor Pasen

Het is ook mogelijk om dit decoratie gras voor Pasen te gebruiken. Zo kun je dit decoratie gras rond Pasen gebruiken in een leuke paasmand met allemaal lekkere paaseieren. Je kunt de paaseieren leuk in het decoratie gras nestelen en er ook nog een leuke paashaas bij stoppen. Het decoratie gras is daarbij ook bijzonder geschikt om te gebruiken in een paasstukje.

Papierwol bruin en duurzaamheid

Onze papierwol is bruin en een natuurlijk product. We noemen het ook wel papierwol bruin en het is bijzonder duurzaam. Zo is het allereerst gemaakt van een hernieuwbare grondstof: hout. De papierwol bruin is daarnaast voor 100 % te recyclen, maar kan ook hergebruikt worden door de ontvanger van een pakket. Een ander punt duurzaam aspect aan onze papierwol bruin is dat het op een economische manier is verpakt. Het is namelijk samengeperst en neemt in volume toe als je het uit de verpakking haalt om te gebruiken. Doordat het op een economische manier verpakt is, kunnen er meer verpakkingen in één auto, wat de CO2-uitstoot vermindert.

Profitip: papierwol is een duurzaam alternatief voor cellofaanwol.

Wol van papier: prettig in verbruik

Deze wol van papier is erg prettig in gebruik. Papierwol voelt niet vervelend aan en is zeer makkelijk te manipuleren. Het is niet scherp, waardoor jij je niet zorgen hoeft te maken om papercuts. Doordat de wol van papier in een handige dispenserdoos wordt geleverd, kun je telkens precies de hoeveelheid pakken die je nodig hebt. Met papierwol kun je snel en efficiënt werken. Doordat het materiaal samengeperst in de dispenserdoos zit, heb je ook minder opslagruimte nodig. Papier is daarbij nagenoeg stofvrij, dus je hoeft niet bang te zijn dat de ontvanger van je pakket een spontane niesaanval krijgt.

Profitip: ga je jouw pakketten verzenden met papierwol? Maak dan ook gebruik van verzendlabels in combinatie met een goede labelprinter.

Papierwol goedkoop

Wil je jouw papierwol goedkoop aanschaffen? Dat begrijpen wij als geen ander. Papierwol wordt immers vaak gebruikt voor het opvullen van kerstpakketten of wijnkisten. Voor het vullen van deze verpakkingen, moet je vaak dure producten aanschaffen. Een goedkoop opvulmateriaal is dan gewenst. Bij Profipack ben je aan het juiste adres voor goedkope papierwol en een betrouwbare verpakkingspartner.

Papierwol kopen bij Profipack

Wanneer je besluit om bij Profipack papierwol te kopen, staan wij garant voor een zeer snelle levering. Bij een bestelling voor 16:00 uur, versturen wij deze namelijk dezelfde werkdag nog. Op die manier weet je zeker dat je jouw producten snel in huis hebt. Door in één keer een grote hoeveelheid papierwol te bestellen, kun je bij Profipack profiteren van zeer aantrekkelijke staffelkortingen. Daarbij betaal je bij een bestelling vanaf € 150 in België geen verzendkosten. Bij Profipack kun je dus papierwol kopen voor een aantrekkelijke prijs én je hoeft niet lang op je bestelling te wachten.

Papierwol is een echt kerstproduct. Bij Profipack hebben we een uitgebreid assortiment van verpakkingsmaterialen voor Kerst. Shop dus in één keer al je kerstinkopen bij Profipack.