Waar gebruik je noppenfolie zwaar voor?

Noppenfolie, ook wel bubbeltjesfolie, is een veel gebruikt inpakmateriaal dat in diverse sectoren gebruikt wordt. Ook voor huis-, tuin- en keukengebruik is noppenfolie zwaar geschikt, al is onze standaard noppenfolie is veel gevallen dan ook al snel voldoende. Noppenfolie zwaar heeft een dikte van minstens 100 my (micron), maar is bij ons ook verkrijgbaar met een dikte van maar liefst 150 my. Wij verkopen onze noppenfolie zwaar op rollen van honderd meter en in diverse breedtematen. Voor grote producten kies je logischerwijs een bredere rol, daar waar je voor kleinere producten een smalle rol kunt nemen.

De beste bescherming met deze noppenfolie

Veel ondernemers maken hier gebruik van als zij bijvoorbeeld kwetsbare goederen moeten versturen. Tijdens transport is het wenselijk dat producten goed beschermd zijn. Dit voorkomt namelijk schade aan een product. Schade in de vorm van krassen en deuken kan ontstaan door stoten, schokken en vallen en ook door hobbels in de weg tijdens het rijden. Gebruik je noppenfolie zwaar dan ben je er zeker van dat je producten goed beschermd zijn en in een goede staat bij de ontvanger aankomen. Je kunt noppenfolie zwaar dan ook goed gebruiken als inpakmateriaal voor verzending, maar ook om goederen tijdens een verhuizing extra bescherming te bieden.

Noppenfolie zwaar als isolatiemateriaal

Dankzij het feit dat noppenfolie voorzien is van een thermische laag biedt het goede bescherming bij temperatuurwisselingen. Dit maakt de noppenfolie zwaar van Profipack zeer geschikt voor het isoleren van een schuur of bijvoorbeeld een zolder. Ook als je buiten een zwembad hebt staan, kun je noppenfolie zwaar gebruiken als isolatiemateriaal. Ditzelfde geldt voor het beschermen van planten tegen de vrieskou. 

Lees ook: "Noppenfolie als inpakmateriaal: waar gebruik je het voor?"

De voordelen van noppenfolie zwaar

Het gebruik van noppenfolie zwaar heeft meerdere voordelen. We zetten deze graag uiteen, zodat direct duidelijk is waarom je voor deze folie als inpakmateriaal moet gaan.

Noppenfolie zwaar voorkomt perforaties

Niet alleen is het zeer geschikt voor producten met een hoog gewicht, maar ook is het perfect materiaal om te gebruiken in het geval van scherpe hoeken. Het feit dat onze noppenfolie zwaar van dusdanig hoge kwaliteit is, voorkomt dat deze hoekjes door de folie heen prikken. Dit zou tenslotte alsnog tot schade kunnen leiden en dat is nu net wat je wilt voorkomen.

Multifunctioneel en flexibel

Daarbij is noppenfolie zwaar breed inzetbaar, waardoor je het kunt zien als multifunctioneel materiaal. De flexibiliteit van de folie zorgt er voor dat het eenvoudig in gebruik is. Het laat zich eenvoudig om goederen en producten heen wikkelen en is met een mes gemakkelijk af te snijden van de rol. Let er wel altijd op dat je de folie met de luchtbubbels tegen het product aan plaatst.

Kies voor milieuvriendelijk met noppenfolie zwaar

Dat de noppenfolie zwaar ook nog eens te recyclen is, maakt het een verantwoorde keuze. Oog voor het milieu vormt namelijk bij steeds meer mensen een grote rol en met dit materiaal dragen wij daar ons steentje aan bij.

Lees ook: "Wat je nog niet wist over noppenfolie"

Al je producten snel en voordelig in huis

Heb jij regelmatig te maken met producten die je zorgvuldig moet verpakken en verzenden? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een aanbieder die jou kan voorzien in het beste materiaal. Natuurlijk betaal je liever niet te veel, dus zoek je ook nog een aanbieder die voordelige prijzen hanteert. Gelukkig ben je voor deze zaken bij Profipack Verpakkingsmaterialen aan het juiste adres. Wij leveren producten van goede kwaliteit en dat ook nog eens snel en voordelig. Het feit dat wij een zeer uitgebreid assortiment hebben, maakt bovendien dat je bij ons al snel in een keer klaar bent. Handig toch? Dat zijn nu de voordelen van Profipack!

Noppenfolie zwaar is beschermingsmateriaal dat bestaat uit twee dikke lagen folie met luchtbubbels. Deze noppenfolie is geschikt voor het beschermen van zware voorwerpen of voorwerpen met scherpe hoeken. Noppenfolie zwaar wordt ook regelmatig gebruikt als isolatiemateriaal.

Noppenfolie zwaar is een uitstekende keuze voor het beschermen van zware of scherpe producten. Deze dikke noppenfolie biedt extra bescherming tegen schokken, stoten en krassen tijdens transport en kan ook worden gebruikt als isolatiemateriaal. Als je op zoek bent naar een manier om jouw producten optimaal te beschermen tijdens transport of opslag, is noppenfolie zwaar een goede keuze.

Noppenfolie zwaar is dikker en steviger dan standaard noppenfolie. Noppenfolie zwaar bestaat uit twee lagen folie met luchtbubbels en is daardoor beter geschikt voor het verpakken van zware voorwerpen of voorwerpen met scherpe hoeken. Het kan ook worden gebruikt als isolatiemateriaal. Standaard noppenfolie is dunner en minder taai dan noppenfolie zwaar. Het is geschikt voor het beschermen van voorwerpen tegen kleine schokken en krassen, maar minder geschikt voor het verpakken van zware voorwerpen of het gebruik als isolatiemateriaal.