AANTREKKELIJK HOUTWOL KOPEN

Wil je voor een aantrekkelijke prijs houtwol kopen? Dan moet je bestellen in onze webshop. Bij ons kun je houtwol opvulmateriaal ook in huis krijgen voor aantrekkelijke leveringsvoorwaarden. Zo willen we natuurlijk allemaal ons verpakkingsmateriaal op tijd in huis hebben. Bestel daarom voor 16:00 uur je producten in onze webshop. Want plaats jij op een werkdag voor 16:00 uur je bestelling? Dan versturen wij je bestelling diezelfde dag nog. Wil je daarbij ook geen verzendkosten betalen? Zorg er dan voor dat je een minimaal bestelbedrag van €150,- hebt. Dan rekenen wij geen verzendkosten aan jou door.

WAARVAN IS HET PRODUCT GEMAAKT?

Waarvan is houtwol gemaakt? Goed dat je de vraag stelt en we beantwoorden deze dan ook graag voor je. De dunne lange krullen zijn gemaakt van afvalhout en het wordt gebruikt als een bijzonder mooi opvulmateriaal. Over het algemeen wordt voor houtwol opvulmateriaal loofhout en dennenhout gebruikt. Het zou dus in principe van een oude kerstboom kunnen zijn gemaakt. Het afvalhout wordt verwerkt tot krullen van hout die bijzonder dun zijn. Het product is bijzonder duurzaam omdat het van afvalhout is gemaakt. Ook hout dat niet geschikt is voor de bouw, wordt omgezet tot houtwol.

Houtwol wordt niet alleen gebruikt als opvulmateriaal. Ook in dierenwinkels vind je het product terug. Het wordt bijvoorbeeld verkocht voor in hamsterkooien. Platen van houtwol worden daarbij gebruikt om te isoleren. Sommige knuffels zijn daarbij ook gevuld met dit opvulmateriaal.

 

BESCHERMEN MET HOUTWOL OPVULMATERIAAL 

Houtwol opvulmateriaal wordt regelmatig gebruikt als opvulmateriaal om loze ruimtes in kartonnen dozen mee op te vullen. Door gebruik te maken van dit product, bescherm je jouw artikelen tijdens een verzending. Houtwol opvulmateriaal is bijzonder veerkrachtig. Door deze veerkracht kan het goed schokken en stoten opvangen. De veerkracht komt onder meer doordat er lucht tussen de houtwol krullen zit. Of het materiaal krast? Nee hoor, daarover hoef jij je geen zorgen te maken. 

Het houtwol opvulmateriaal zorgt er ook voor dat producten niet tegen elkaar aan schuren en dat producten op hun plaats blijven in de doos. Door je artikelen een goede bescherming te bieden, voorkom je retourzendingen en klanten die teleurgesteld zijn. 


Profitip:
ga je een kerstpakketdoos versturen waarin breekbare producten zitten? Kies er dan voor om een aantal waarschuwingsetiketten op je doos te plakken. Hierdoor zullen zowel bezorger, als ontvanger het pakket met zorg behandelen. 

HOUTWOL VULMATERIAAL ALS DECORATIE

Als je even naar houtwol vulmateriaal kijkt, valt één ding je al gauw op. Het materiaal is bijzonder decoratief. Die fijne houtkrullen zien erg vrolijk en mooi uit. Houtwol vulmateriaal geeft de inhoud van jouw pakket daarbij ook een natuurlijke uitstraling. Dat is echter niet de enige uitstraling die het geeft. Het geeft je producten ook een luxueuze uitstraling. Die uitstraling geeft een bijzondere meerwaarde aan meer luxe producten. Het is dan ook niet gek dat dit vulmateriaal vooral erg geroemd vanwege zijn decoratieve waarde. We vertellen je graag meer hoe je dit opvulmateriaal op een decoratieve manier kunt gebruiken. 


Profitip:
naast houtwol vulmateriaal hebben we nog meer decoratieve opvulmaterialen. Zo kun je bij ons ook SizzlePak en papierwol kopen.
 

OPVULMATERIAAL HOUTWOL BIJ WIJN 

In wijnkisten wordt er vaak gebruikgemaakt van opvulmateriaal van houtwol. Hier zijn goede redenen voor aan te wijzen. Allereerst zie je dat het materiaal de wijnfles een mooie en luxueuze uitstraling geeft. Het is een leuke manier om je wijnfles in te presenteren. Het vulmateriaal zorgt er daarbij ook voor dat de wijnfles goed beschermt is tegen schokken en stoten. Opvulmateriaal van houtwol biedt op het gebied van bescherming en decoratie gewoon het totaalplaatje. Ben jij dus van plan om iemand een mooie fles wijn cadeau te geven? Gebruik dit materiaal dan in je wijnkist, of in een flessendoos.

 

DECORATIE IN EEN FRUITMAND 

Ook in fruitmanden zie je regelmatig vulmateriaal van houtwol terugkeren. In fruitmanden wordt dit opvulmateriaal vooral gebruikt voor decoratieve doeleinden. En wie kan ons ongelijk geven. Die appels, mango’s en sinaasappels zien er immers toch uit om op te eten in zo’n nestje vulmateriaal van houtwol. Het materiaal kan er daarbij ook voor zorgen dat de stukken fruit elkaar niet pletten. Een mooie fruitmand, beetje wol, wat fruitmandfolie eromheen en klaar is je kerstgeschenk. Je kunt het vulmateriaal van houtwol ook gebruiken in een mandje met heerlijke lokale producten.


Een mooi verpakkingsmateriaal voor de Kerst

In een echt kerstpakket kan een beetje houtwol verpakkingsmateriaal natuurlijk niet ontbreken. Het geeft de inhoud van jouw pakket een bijzonder feestelijke uitstraling. Het is bijzonder leuk om een kerstpakket te krijgen waar wat houtwol verpakkingsmateriaal inzit. Het materiaal kan ervoor zorgen dat kwetsbare producten daarbij extra bescherming krijgen. Dat is reuzehandig, want in een kerstpakket zitten nogal eens wat kwetsbare producten. Denk bijvoorbeeld aan een fles wijn of wat flesjes bier. Je kunt het houtwol verpakkingsmateriaal daarnaast ook gebruiken in een paasmand, of een sinterklaasdoos.

Profitip: ga je jouw kerstdozen verzenden? Kies er dan voor om gebruik te maken van verzendlabels en een labelprinter.

EEN DUURZAAM PRODUCT 

Houtwol vulling is voor 100% gemaakt van natuurlijk materiaal. Het is echt een duurzaam product en dan ook zeer geschikt als je van het maatschappelijk verantwoord ondernemen bent. Niet alleen is houtwol vulling duurzaam omdat het is gemaakt van een hernieuwbare grondstof. Het kan immers ook voor 100% worden gerecycled. Tel daarbij op dat het product is gemaakt van afvalhout en je hebt een bijzonder duurzaam product in handen.
 

Houtwol wordt samengeperst geleverd, wat het ook bijzonder duurzaam maakt. Doordat het materiaal namelijk samengeperst wordt geleverd, neemt het minder ruimte bij de bezorger in. Er blijft hierdoor meer ruimte over voor andere pakketjes, waardoor er minder vaak heen en weer hoeft te worden gereden. Hierdoor wordt er minder CO2 uitgestoten. Ook heb je doordat de houtwol vulling is samengeperst, minder ruimte nodig in je magazijn. Voordat je het gaat gebruiken, kun je het wat uit elkaar halen. Hierdoor zal het volume toenemen. 

Profitip: houtwol is één van onze duurzame opvulmaterialen. Kijk ook nog eens naar ons andere duurzame opvulmateriaal.

 

HOE WORDT HOUTWOL IN EEN VERPAKKING GEBRUIKT? 

Houtwol in een verpakking wordt op verschillende manieren gebruikt. Zo kun je gaan voor decoratie, bescherming of allebei. Gebruik je houtwol in een verpakking puur ter decoratie. Dan kun je al snel met enkele handjes opvulmateriaal klaar zijn. Kijk zelf wat je mooi vindt in de doos en hoe jouw producten er uit komen te zien. Ga je het materiaal echt gebruiken ter bescherming? Dan kun je beter wat meer materiaal gebruiken. Voor meer volume, kun je het materiaal wat met je handen uit elkaar halen. Hoe meer houtwol je in een verpakking gebruikt, hoe beter je producten beschermt zijn tegen schokken en stoten.


EEN NAGENOEG STOFVRIJ PRODUCT 

Bij Profipack kun je houtwol fijn kopen. De houten krullen zijn bijzonder fijntjes en niet meer breed dan een paar mm. De houtwol fijn voelt prettig aan en je kunt het makkelijk om de producten heen vormen. Over splinters hoef jij je daarbij echt geen zorgen te maken. Het materiaal is ook voor het grootste deel stofvrij. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er veel stof vrij komt bij het gebruik van dit opvulmateriaal. 


HOUTWOL GOEDKOOP INSLAAN 

Houtwol goedkoop in willen slaan is een logische keuze. Zeker wanneer je dit rond Kerst doet. Kerst is namelijk al een tijd die duur genoeg is. Wij begrijpen dan ook goed dat jij houtwol goedkoop in wilt slaan. Bij Profipack kun je dit opvulmateriaal voor een aantrekkelijke prijs kopen. Zo houdt je ook nog wat geld over om je kerstpakket echt goed te vullen. 


DECORATIEMATERIAAL HOUTWOL EN PRESENTATIE 

Decoratiemateriaal houtwol zorgt ervoor dat je producten goed zijn beschermd en ook nog eens leuk worden gepresenteerd. Het heeft een natuurlijke uitstraling en vult loze ruimte perfect op. Wanneer de ontvanger zijn pakket opent, zorgt dit decoratiemateriaal houtwol zeker voor een meerwaarde aan de klantervaring. Bij Profipack kun je dit materiaal per baal kopen. Als je dit product per baal koopt, ben je ook een stuk voordeliger uit. Zo kun je meer dan voldoende kerstpakketten en wijnkisten opvullen. Voor de specificaties van het product, verwijzen wij graag door naar het product zelf. 


HOUTWOL KOPEN BIJ PROFIPACK 

Bij Profipack kun je houtwol kopen in verpakkingseenheden van 10 en 20 kg. Ben je een kleinverbruiker? Dan kun je genoeg hebben aan 10 kg. Ben je een grootverbruiker? Dan kun je beter kiezen voor een pak van 20 kg. Bestel je ineens een grote hoeveelheid? Een excellente keuze. Op die manier kun jij profiteren van onze mooie staffelkortingen. Bij Profipack zorgen wij er daarbij voor dat je jouw houtwol snel in huis hebt, zodat je snel aan de slag kunt met verpakken.

Houtwol is een bijzonder decoratief opvulmateriaal, met een zeer natuurlijke uitstraling. Het is het ideale opvulmateriaal voor kerstpakketten en wijndozen. Niet alleen beschermt het je producten uitstekend, maar het heeft ook nog eens een hele leuke uitstraling.

Houtwol is zeer duurzaam opvulmateriaal. Houtwol is namelijk gemaakt van 100% natuurlijke producten. Zo wordt houtwol vooral gemaakt van afvalhout, daarnaast kan het ook nog eens voor 100% gerecycled worden.

Profipack biedt het decoratieve opvulmateriaal met een natuurlijke uitstraling in pakken van 10 en 20 kg aan. Bestel je de scherp geprijsde houtwol voor 16:00 uur, dan wordt het dezelfde werkdag nog verzonden.