Beschermingsmateriaal

Wanneer uw producten niet goed verpakt zijn tijdens een verhuizing of transport, kunnen ze beschadigd geraken. Voorkom deze onnodige schade en verpak uw producten met de beschermingsmaterialen en verpakkingen van Profipack. Bij Profipack kunt u verschillende plastic beschermfolie kopen. Onze noppenfolie, hoek- en profielbeschermers of anticorrosie verpakkingen zorgen ervoor dat uw producten netjes en onbeschadigd aankomen op de plaats van hun bestemming. ment.

De beste bescherming voor uw product!
De beste bescherming voor uw product! Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Bubbelplastiek als beschermfolie

Voor schokabsorberende bescherming heeft u beschermfolie nodig, zoals: noppenfolie, golfkarton of schuimfolie. Uw transport gaat van drempel tot drempel en onderweg zijn er bochten en oneffenheden. Laat uw producten hier niet onder lijden en vertrouw bijvoorbeeld op onze bubbelfolie of bubbelplastiek. De noppen of bubbels van de plastic beschermfolie vangen de schok op in plaats van uw product. Bij Profipack kunt u eenvoudig bubbelfolie kopen en bubbelplastiek kopen. Bij golfkarton zijn dat de golven en bij schuimfolie het schuim. Dankzij zijn zachte structuur heeft dit laatste materiaal bovendien nog het voordeel dat het de kans op krassen aanzienlijk verkleind.

Hoekprofielen

Hebt u uw producten stevig verpakt met onze beschermfolies, dan blijven nu vooral de hoeken nog kwetsbaar. Verhuist u bijvoorbeeld een glasplaat of tafel, dan zijn het nochtans de hoeken die de schokken van alle verschuivingen opvangen. Een laag plastic beschermfolie rondom het glazen oppervlak schiet dan tekort. Gelukkig heeft Profipack hiervoor passende hoekbeschermers en tafelbeschermers. U kunt bij ons terecht voor kunststof hoekprofielen of hoekprofielen van schuim of karton. Ook aan de zijkanten van uw tafelblad of glasplaat hebben we ondertussen gedacht. Die kunt u namelijk beschermen met onze Nomapack u-profielen. Deze schuimprofielen zijn beschikbaar in verschillende maten en passen zo op een veelvoud van producten. Want ook de hoeken hebben beschermingsmateriaal als verpakking nodig.

Wat is corrosie

Corrosie is een ongewenste aantasting van materiaal door omstandigheden van buitenaf. Bijvoorbeeld roest. Roest kan uw materialen beschadigen en de werking kan afnemen. Roest verwijderen is hele klus en soms niet meer mogelijk. Loopt uw transport risico op corrosie? Dan kunt u beter slapen dankzij onze anticorrosie beschermingsmateriaal verpakkingsproducten. Voor de kleinere, metalen objecten zijn er slimme verpakzakken, die elke vorm van roest weren. Knoop de anti roest zak goed dicht en uw metalen producten blijven gegarandeerd beschermd. Voor grotere producten hebben we dan weer aangepaste papier- en VCI folie, die het in- en ontvetten van uw producten overbodig maakt. Dankzij de VCI-houdende stoffen in de beschermfolies zijn uw metalen producten sowieso beschermd. U hebt met een aankoop nooit meer tijd gespaard.