Bouwfolie transparant recycled is gemaakt van gerecycled PE folie. Deze milieubewuste veelzijdige folie is ideaal om gevels, wanden, vloeren en daken te isoleren en af te dekken. Bij Profipack zijn de bouwfolies verkrijgbaar in diverse diktes en maten, zo vind je voor elke klus een geschikte milieuvriendelijke bouwfolie.

Bij Profipack zijn er niet alleen diverse afmetingen bouwfolie verkrijgbaar, maar ook diverse diktes. De diktes variëren van de 30my tot 200my. De gerecyclede bouwfolie van 200my dik is ideaal om vloeren of daken mee af te dekken. Met de folie van 30my dik bescherm je jouw meubels tijdens de verbouwing.

Bouwfolie is een veelzijdige folie en is in diverse situaties onmisbaar. Niet alleen tijdens het afdekken van meubels en vloeren, maar ook bij het storten van een betonnen vloer. Het is tijdens het storten van een betonnen vloer van belang dat er voldoende folie is om het omhoog tegen de muur te plaatsten. Door de folie tegen de muur te plaatsten voorkom je optrekkend vocht.