Hoi, ik ben Luke Schalk

De vertegenwoordiger van Profipack

Binnen Profipack ben ik medeverantwoordelijk voor de Verkoop Binnendienst en Verkoop Buitendienst. Op een dag houd ik mijzelf druk bezig met klantcontact, het invoeren van orders en het maken van scherpe offertes. Ik geniet van het contact met klanten en probeer altijd een zo goed mogelijk antwoord te vinden op jouw verpakkingsproblemen. Weet je niet precies welke noppenfolie je nodig hebt voor een verzending? Of twijfel je over welke kartonnen doos je moet gebruiken? Geen probleem, ik zoek het graag voor jou uit. Want tevreden klanten, dat is waar ik energie van krijg!


Heb je een vraag over een van onze producten? Stel deze aan mij en ik ga direct voor jou aan de slag!

"Om de tafel, met een goede bak koffie,
hoor ik graag meer over jouw logistieke proces"
Luke Schalk

Over Luke

Binnen Profipack ben ik begonnen in het magazijn met het klaarmaken van orders. Hierdoor weet ik hoe belangrijk goed verpakkingsmateriaal is voor verzendingen. Nu werk ik als accountmanager voor zowél de Buitendienst als de Binnendienst. Op een dag verwerk ik orders, drink ik (veel) koffie, beantwoord ik vragen van en onderhoud ik contact met klanten. Het klantcontact binnen mijn werk vind ik erg belangrijk. Ik probeer altijd de wens van de klant centraal te stellen. Als ik de behoeftes van de klant heb achterhaald, pas ik daar mijn aanbod op aan. Op deze manier kan ik aan jou een totaalpakket bieden van de verpakkingsmaterialen die jij nodig hebt. Van de beste kwaliteit? Jazeker. En voor een scherpe prijs? Natuurlijk.

Ik heb de opleiding NIMA A Sales gevolgd op HBO-niveau en volg momenteel de opleiding NIMA B Keyaccountmanagement op HBO-niveau. Daarnaast heb ik ruim 10 jaar ervaring in de verkoop, dus ik weet precies hoe ik jou op de juiste manier kan adviseren. Ik houd ervan om klanten te helpen en kijk graag naar onze bestaande klanten om te zien wat wij nog meer voor elkaar kunnen betekenen. Waarom zou je immers verpakkingsmaterialen bij verschillende aanbieders afnemen, als ik je al die materialen heel voordelig kan aanbieden? Ook voor verpakkingsadvies kun je bij mij terecht. Natuurlijk kan dit over de telefoon, maar ik kom ook graag bij jouw bedrijf langs. Om de tafel, met een goede bak koffie, kunnen we nog beter met elkaar praten en hoor ik graag alles over jouw logistieke proces.

Moet ik mijzelf omschrijven in een paar woorden? Ik ben een teamplayer, gezellig, gemotiveerd en betrokken. Ik floreer in een gezellig en hardwerkend team en dat is bij Profipack zeker het geval. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendin en vrienden. Daarbij voetbal ik op zaterdag graag met de jongens en ben ik altijd aanwezig voor de derde helft.WAT VIND JE LEUK AAN JE WERK?

Een leuk gesprek hebben met een klant en naar aanleiding daarvan een mooie order kunnen plaatsen, waar zowel de klant als ik tevreden over zijn. Een leuk verkoopgesprek hebben, dat is echt goud waard! Het is mooi wanneer je een band opbouwt met de klant en dat hij jou die order gunt. Als ik door mijn toedoen een wezenlijk verschil heb kunnen maken voor een klant, dan weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan.

GRAPPIGE WEETJES OVER LUKE

Wil je Luke wat beter leren kennen? Lees hier over hoeveel koffie hij inmiddels hij als medewerker heeft gedronken bij Profipack,
wat zijn favoriete borrelsnack en drankje zijn en wat zijn levensmotto is

Bakjes koffie

250

Favoriete borrelsnack

Kaassticks

Favoriete drankje

Long Island Iced Tea

Levensmotto

Als iedereen hetzelfde denkt,
denkt er niemand na.

PROFI-SKILLS VAN LUKE

Wil je verpakkingsmaterialen kopen? Dan moet je hiervoor bij Luke zijn! Kijk hier naar de Profi-skills van Luke en ontdek hoe hij jou kan helpen.

Een luisterend oor

Door mijn jarenlange verkoopervaring heb ik goed leren luisteren in het gesprek met klanten. Hierdoor weet ik de wens van de klant goed samen te vatten en weet ik daardoor goed welke materialen ik het beste kan aanbieden. Tijdens een gesprek hoop ik er achter te komen wat jouw behoeftes zijn. We kijken naar hoe ik jou het beste kan helpen. Een goed gesprek vind ik belangrijk. Het liefst kom ik daarvoor ook bij jou op de zaak langs. Als we allebei een tevreden gevoel hebben na afloop van een gesprek, dan heb ik mijn werk goed gedaan.     

Oplossingsgericht

Bij Profipack denken wij niet in problemen, maar in oplossingen. Zo geldt dat ook voor mij. Bij het oplossen van jouw verpakkingsproblemen denk ik creatief en ben ik hulpvaardig. Heb je een doos nodig waarin je laptops op een veilige manier moet vervoeren? Regel ik voor je. Weet je niet goed hoe je die peperdure Chinese vazen moet verzenden? Ik zorg dat er een geschikte oplossing komt. Geen verpakkingsprobleem is gek genoeg of ik bedenk er wel een oplossing voor. Ik lever niet alleen verpakkingsmaterialen, maar ook oplossingen voor problemen.     

Flexibel

Als ik één ding ben, dan is het wel flexibel. En dat niet alleen in de sportschool! Ook bij het afstemmen van jouw wensen kan ik erg flexibel zijn. Heb je bijvoorbeeld dat ene product echt snel nodig om jouw goederen te verzenden? Dan zorgen we ervoor dat jij het zo snel mogelijk in huis hebt. Zoek je een product dat net wat dikker is dan onze standaardvariant? Dan zorg ik ervoor dat je een dikker product krijgt. Wij proberen bij Profipack altijd zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertijd, beschikbaarheid, kwaliteit en prijs. 

Neem contact met mij op!


Ik hoop dat jij mij door dit verhaal wat beter hebt leren kennen en dat je weet wat je aan mij hebt. Heb je dus vragen over één van onze producten, of heb je een verpakkingsprobleem? Aarzel dan niet en bel of mail mij. Of je nou een USB-stick wil versturen, of een tank, samen met jou ga ik op zoek naar de beste oplossing voor jouw verpakkingsprobleem.  

Telefoon: 06 82350470

 Of stuur mij een mailtje!