Folies & zakken

Van gripzakjes, krimpfolie tot big bags, Profipack voorziet alle verschillende soorten en maten van plastic zakken. Vertrouwt u liever op ingewikkelde pallets of zendingen? De plastic PVC folie houdt uw lading bij elkaar. Bij Profipack kunt u dikke plastic folie kopen, maar u kunt ook terecht voor onze handige wikkelfolies op rol. We verkopen machinewikkelfolie, handwikkelfolie of bundelfolie in verschillende maten en diktes.

Alles voor een schone en afvalvrije werkplek!
Alles voor een schone en afvalvrije werkplek! Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Van grote plastic zakken tot lege big bags

Snel verpakken, dat gebeurt nog altijd in plastic zakken, zelfs in professionele stockageplaatsen zoals het magazijn. Naast de reguliere plastieken zakjes kunt u ook lege big bag zakken kopen voor producten zoals zand en grind. Dan kunt u zelf een big bag zand of big bag grind vullen. Gaat u puinruimen? Laat u dan helpen door onze puinzakken of doe een beroep op onze aangepaste asbestzakken met a-vignet, wanneer u asbest gaat ruimen. Die vele kleine onderdeeltje kunt u ondertussen kwijt in onze afsluitbare plastic zakjes, blokbodemzakken of diepvrieszakken. En het afval? Dat doen we in de vuilzak of de kratzak. Voor elk product hebben wij de juiste zak.

Plastic draagtassen bedrukken

Zoekt u een manier om extra promotie te halen uit uw draagtassen of zakken? Ook dat kan bij Profipack. U kunt plastic draagtassen bedrukken met uw bedrijfslogo of een andere boodschap. Zo blijft uw bedrijf te allen tijde zichtbaar voor uw klanten. Interesse en wilt u bedrukte draagtassen bestellen? Kijk dan op de pagina personaliseren van Profipack.

Stretchfolie en wikkelfolie op rol kopen

Voor het inwikkelen van pallets en losse zendingen hebben we machinewikkelfolie, handwikkelfolie en bundelfolie. Met wikkelfolie (ook rekfolie of stretchfolie genoemd) worden uw producten gegarandeerd stevig en juist verpakt. Dat is inderdaad grotendeels te danken aan de rekbare kwaliteit, die uw transport extra steun biedt. Bovendien geeft deze folie ook nog eens een uitstekende bescherming tegen vocht en vuil, die niet voorbij de luchtdichte wikkelingen geraken. Hij verschijnt in verschillende maten en kleuren. Profipack heeft wikkelfolie zwart en wit, maar ook blauw, rood, geel en groen. Uiteraard kunt u ook de standaard transparante wikkelfolie kopen. Wilt u echt gemakkelijk werken met onze wikkelfolie? Overweeg dan zeker ook de aankoop van onze aangepaste dispenser.

Zoekt u, tot slot, een manier om de bovenkant van uw lading af te dekken, dan hebben wij niet enkel wikkelfolie, maar ook hoogwaardige topvellen in huis. Zo wordt uw transport ook bovenaan volledig beschermd. Deze vellen zijn verkrijgbaar in een zwarte of transparante kleur en voor alle voorname palletformaten, waaronder ISO, euro- en blokpallets. Ze worden geleverd op een rol, waar ze per stuk gemakkelijk af te scheuren zijn.