Vloerbeschermer

Vloerbeschermer
Voorkom beschadigingen aan uw vloer en trap tijdens een bouwproject met de vloerbeschermers van Profipack Verpakkingsmaterialen! Neem geen enkel risico tijdens het klussen en bescherm uw vloer tegen vocht en vuil met afdekfolie of een stucloper. De vloerbeschermers zijn gemakkelijk te plaatsen en na de klus weer eenvoudig te verwijderen.

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Vloerbeschermer: veilig en praktisch

Een vloer wordt vaak als eerste opgeleverd tijdens een bouwproject. Om de klus af te maken is het daarom zeer verstandig om uw vloer te beschermen met een vloerbeschermer. Zo voorkomt u beschadigingen aan uw nieuwe vloer. Elke vloer is anders. De één heeft een laminaat vloer, de ander een tapijt- of tegelvloer. Voor iedere soort vloer heeft Profipack Verpakkingsmaterialen een geschikte vloerbeschermer. Vloerbeschermers zorgen niet alleen voor bescherming van vloeroppervlakken. Met de juiste vloerbescherming wordt elke bouwplaats of huis ook direct een stuk veiliger. Ongelukken zitten in een klein hoekje. Zo kunnen vocht en vuil vloeroppervlakken glad maken. Een vloerbeschermer vangt vocht en vuil op zonder dat de ondergrond glad wordt. Zo voorkomt u uitglijden en struikelen. Vakmensen en de echte thuisklussers kiezen daarom voor de vloerbeschermers van Profipack Verpakkingsmaterialen.

De stucloper als vloerbeschermer

Profipack Verpakkingsmaterialen heeft keuze genoeg als het om vloerbescherming gaat. Neem nou bijvoorbeeld onze selectie stuclopers op rol. Onze stuclopers zijn van professionele kwaliteit. Stuclopers worden ook wel tetrakarton genoemd. Tetrakarton is afgewerkt met een waterafstotende PE-kunststof laag. De kwaliteit van karton, bouwfolie en tapijt worden gecombineerd in één krachtige vloerbeschermer. Zo blijft uw vloer in perfecte staat tijdens de bouw of renovatie. We hebben de standaard bruine stucloper, maar ook een stucloper in superieur grijs. Deze heeft ook aan beide zijde een PE-kunststof laag. De ene zijde is grijs en de andere zijde aluminium.

Bescherm je vloer met afdekvlies

Afdekvlies is een snelle, slimme en verantwoorde vorm van vloerbescherming. Afdekvlies op rol is aan de onderkant voorzien van een veilige antislip laag. Deze antislip laag is waterafstotend, waardoor er geen vocht door de vloerbescherming heen op uw vloer terecht komt. Het grote voordeel van afdekvlies is dat het water absorbeert. Hierdoor vangt het vlies bijvoorbeeld verfvlekken op. De bovenzijde is gemaakt van zachte textielvezels. Door de zachte textielvezels heeft u voldoende grip en kunt u niet uitglijden. Afdekvlies gaat nog veel verder als het gaat om veiligheid. Zo worden automatisch uw schoenzolen drooggelopen bij gebruik. Zo blijft uw werkomgeving veilig en vuilvrij.

Zelfklevende afdekfolie

Speciaal voor harde vloeroppervlakken, zoals: plavuizen, tegelwerk en laminaat, is er zelfklevende afdekfolie. Er is ook een zelfklevende folie beschikbaar speciaal voor tapijt. De zelfklevende folie is zeer gemakkelijk aan te brengen. De afdekfolie kleeft direct aan de harde ondergrond vast. De zelfklevende laag dient als een antislip laag. Dit zorgt voor extra stabiliteit. Ook aan de bovenzijde van de folie zit een antislip laag, zodat de kans op uitglijden aanzienlijk wordt verminderd.

Welke soort vloerbeschermer u ook nodig heeft, bij Profipack Verpakkingsmaterialen vindt u altijd de beste keuze en de sterkste materialen! Scherp geprijsd en snel geleverd.