Wil jij jouw dozen op gaan vullen met luchtkussens en weet je niet goed wat je hiervoor nodig hebt? Dan is een luchtkussenmachines set van Profipack waar jij naar op zoek bent! Door te kiezen voor een set, heb je in één keer alles in huis. Een luchtkussenmachine set is voorzien van een luchtkussenmachine en twee rollen luchtkussenfolie. Wanneer je kiest voor de set ben je ook nog eens voordeliger uit dan dat je alle producten los bestelt.

Een luchtkussenmachine set is voorzien van een luchtkussenmachine en twee rollen luchtkussenfolie. Wanneer de set bij jou bezorgd wordt, kan je gelijk beginnen met het opvullen van jouw pakketjes. Wanneer je kiest voor een luchtkussenmachine set, ontvang je naast een luchtkussenmachine ook twee rollen folie. Daarnaast is het kiezen voor een set ook nog voordeliger dan het los aanschaffen van de producten.

Bij Profipack zijn er diverse luchtkussenmachines sets verkrijgbaar. Zo zijn er sets met twee rollen papieren of plastic luchtzakjes of één rol luchtzakjes en een rol luchtmatten. De set met twee papieren rollen luchtzakjes is ideaal wanneer je jouw dozen duurzaam wilt opvullen. Ben je van plan niet alleen jouw dozen op te vullen, maar ook kwetsbare producten in te pakken met luchtkussens? Dan is de set met zowel een rol luchtzakjes als luchtmatten wat je zoekt!