Verhuisdozen

Of u nu een doorgewinterde professional bent of niet; we hebben allemaal wel onze portie verhuisdozen in de handen gehad. Wie verhuizen en aanverwante logistieke operaties serieus neemt, weet dat de juiste verhuisdozen het verschil maken tussen een soepele klus en een ellendige onderneming waar geen einde aan komt. Dat is precies de reden dat Profipack alleen de beste verhuisdozen levert: altijd de hoogste kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Een passende verhuisdoos voor elk object

In ons assortiment eersteklas verhuisdozen vindt u speciaal ontworpen dozen voor bekende inpakproblemen, maar ook de vertrouwde, stevige en veelzijdige kartonnen dozen die de ruggengraat vormen van ieder verhuisplan. Natuurlijk is Profipack ook uw vertrouwde partner voor alle toebehoren die uw verhuizing efficiënt en overzichtelijk houden, zoals tape en tape dispensers, dus bij ons regelt u snel en online alles dat u nodig heeft, hoe groot of hoe delicaat uw verhuizing ook mag zijn. De basis van ons aanbod aan verhuisdozen bestaat uit onze stevige en veelzijdige reguliere verhuisdozen. Vervaardigd uit oerstevig dubbelgolfkarton bieden ze optimale ruimte aan de meest uiteenlopende objecten. Al bent u nog zo sterk, de begrenzing van de capaciteit zal eerder uw eigen draagvermogen zijn dan de stevigheid van deze alleskunners. We leveren onze basis verhuisdoos in drie formaten, met of zonder handgrepen, maar steeds handig opgevouwen voor optimale ruimtebesparing. Voor extra zware lasten raden we onze boekendozen aan, maar ook onze handzame autolock dozen zijn favoriet onder ervaren verhuizers.

Specialistische verhuisdozen met diverse toepassingen

Sommige vormen en objecten zijn gewoon niet praktisch in onze standaard verhuisdozen te vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan meubelstukken, kwetsbare kunstobjecten zoals schilderijen, of kleding die niet klakkeloos opgevouwen en opeengepakt mag worden. Profipack biedt uitkomst met onze selectie aan speciale verhuisdozen, zoals onze tweedelige stoeldoos, de praktisch vormgegeven schilderijdoos, langwerpige lampendoos, of de slimme garderobedoos met inbegrip van een handige roede om uw dierbare kledingstukken aan op te hangen. U ziet het: Profipack biedt handige en voordelige oplossingen voor iedere verhuisuitdaging.

Zo veel slimme en milieubewuste verhuisdozen als u maar nodig heeft

Omdat Profipack de beste verhuisdozen voor zowel particuliere als professionele verhuizers op voorraad heeft, is voor ons geen klus te groot en geen uitdaging te lastig. Wij leveren veel van onze verhuisdozen ook in palletbundels, zodat u met een gerust hart uw verhuizing kunt plannen zonder zich zorgen te maken over de voorraad. Kijk snel naar ons veelzijdige aanbod om uw verhuizing professioneel en voordelig in goede banen te leiden!