Krimpfolie

Krimpfolie

Waar is goede krimpfolie te koop? Bij Profipack kunt u krimpfolie bestellen! Bij ons kunt u krimpfolie kopen van uitstekende kwaliteit. Door de krimpfolie te verwarmen, krimpt de folie en sluit deze goed aan rond uw producten. Neem bijvoorbeeld een sixpack cola, deze zit in een krimpfolie verpakking. Bovendien is de krimpfolie waterdicht. Profipack heeft dunne krimpfolie tot dikke industriële folie.

Artikelen 1 tot 36 van 68 in totaal

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 36 van 68 in totaal

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Wat is krimpfolie

Wat is krimpfolie precies? Krimpfolie is een beschermfolie die producten beschermt tegen vocht en vuil. De folie is gemaakt van LDPE plastic en is waterdicht. En hoe werkt krimpfolie precies? Krimpfolie trekt door het gebruik van hitte strak om het product heen. U kunt krimpfolie gebruiken voor kleine producten, zoals een bruisbal voor in bad. Deze zijn dan volledig geseald met krimpfolie voor een schone en mooie uitstraling en ter bescherming van het product tegen factoren van buitenaf. Ook is er krimpfolie voor het grotere werk. Bijvoorbeeld om een boot in te pakken. Als deze na de zomer weer de garage in gaat, dan dient deze beschermd te worden. Door de boot te verpakken met krimpfolie is uw boot beschermd tegen vocht, stof en vuil. Als de zomer dan weer voor de deur staat, is uw boot nog steeds in uitstekende en schone staat.

U komt krimpfolie overal tegen. Steenhandelaren gebruiken Big Bags om gebakken stenen in te leveren bij de klant. Krimphoezen zijn veel beter. Krimphoezen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de krimpfolie. Stenen worden gestapeld op een pallet en de krimphoes wordt om de stenen en de pallet heen getrokken. Vervolgens wordt met een krimppistool de folie warm gemaakt. De krimpfolie krimpt om de stenen en de pallet heen. Zo zijn de stenen beschermd en ze kunnen niet van de pallet vallen.

Krimpfolie is dus een handige folie. Bij Profipack hebben we nog meer handige folies. Neem bijvoorbeeld onze bouwfolie. Deze folie heeft ook een beschermde functie tijdens de bouw of een verhuizing. Leg de bouwfolie op de vloer en uw vloer is beschermd tegen vocht en vuil.

Krimpfolie machines

We hadden het net al even over de krimpfolie machines. Hoe werken deze krimpfolie verpakkingsmachines nu precies? Met een krimppistool kunt u gemakkelijk met de hand de krimpfolie voorzien van hitte. Uit het krimppistool komt een vlam, waarmee u de krimpfolie kunt krimpen. Krimppistolen worden vaak gebruikt bij het krimpen van grotere oppervlakken.

Voor kleinere producten hebben we krimpmachines met machinefolie. Bijvoorbeeld folders en tijdschriften. De verpakkingsmachines van Profipack nemen werk uit handen door in één beweging een stapel folders te voorzien van krimpfolie. Vervolgens zijn de folders direct klaar voor transport.

Verschillende soorten krimpfolie

Naast krimpfolie zakken, krimpfolie hoezen, krimpfolie voor om een pallet of krimpfolie op rol hebben we ook verschillende kleuren. De standaard krimpfolie is transparant, hierdoor blijft uw lading altijd zichtbaar. Onze krimpfolie in de kleur wit is speciale steigerfolie. De krimpfolie wordt dan om een steiger heen gekrompen, zodat de bouwmedewerkers zijn beschermd tegen kou en nat weer.

Er zijn vele soorten krimpfolie voorbijgekomen. Wilt u advies over welke krimpfolie u het beste kunt gebruiken of heeft u een vraag over de krimpfolies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.