Heb je onze Cyber Monday deal al gezien? Nu op alles uit de sale & koopjeshoek 30% extra korting. Gebruik code: CYBER30

Zonder problemen door het sorteerproces

Dit product wordt dagelijks gebruikt om wereldwijd belangrijke documenten en producten te verzenden. Ze zijn enorm makkelijk in gebruik en hebben een aantal handige voordelen. Ze voldoen bijvoorbeeld aan de eisen voor de verzending met een post- en pakketservice. Hierdoor voorkom je extra hoge kosten door ongebruikelijke afmetingen en kunnen de verpakkingen snel en zonder problemen door het sorteerproces en verzendproces. Het product wordt een autolock postdoos genoemd, door de ingenieuze en snelle manier waarop hij kan worden opgezet. Dankzij handige plakstrippen heb je ook geen verpakkingstape nodig.

Met deze producten kun je gemakkelijk en snel allerlei producten verzenden. Denk aan kleding, accessoires, sieraden en elektronica. De A4- en A5- variant zijn daarbij uitermate geschikt voor de verzending van documenten of platte producten zoals dvd’s.

Snel opgezet en beschermd tegen diefstal

Met dit product hoef jij je geen zorgen te maken om vertraging in jouw logistieke proces. De dozen worden plat geleverd, maar zijn enorm makkelijk en snel op te zetten. Je hebt geen tape nodig om het product op te zetten, maar je kunt het product eenvoudig en snel in elkaar vouwen. Onze security postdozen hebben ook een aantal handige extra plakstrips. Dit maakt deze producten nog steviger en daarbij, het voorkomt diefstal. Door de plakstrippen aan de zijkanten, kan men niet via de zijkanten bij de inhoud komen. Erg veilig dus! Ideaal wanneer je kostbare producten wilt verzenden zoals bijvoorbeeld sieraden of dure merkkleding.

Handig: al onze producten hebben een handige scheurstrip. Hierdoor kunnen klanten de verpakking makkelijk en snel open, zonder de inhoud te beschadigen met een mes.

Gemaakt van erg stevig karton

De security dozen en de A4 - en A5-variant zijn allemaal gemaakt van stevig karton met een enkele golf. Deze golfjes zorgen onder meer voor extra stevigheid, maar daarnaast werken de golfjes ook als schokbrekers. Hierdoor is de inhoud goed beschermt tegen schokken en stoten van buitenaf. Door de manier waarop het product is opgezet, met in sommige gevallen overlappend karton, is het product extra stevig. Ze kunnen prima verticale druk weerstaan. Je kunt dus met een gerust hart de meerdere verzenddozen op een pallet stapelen.

Extra bescherming

De security-varianten hebben ook nog eens extra randbescherming. Hierdoor is jouw kostbare inhoud nog beter beschermd. Daarnaast hebben alle artikelen in dit assortiment gegolfde randen. Hierdoor kunnen jij en je klanten zich niet verwonden door scherpe randen van karton.

Duurzaam verzenden met Profipack

Duurzaamheid is natuurlijk een enorm belangrijk punt in onze maatschappij en ook bij Profipack staan wij voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door voor dit product te kiezen, draag je bij aan die duurzaamheid en zorg je beter voor het milieu. Allereerst vallen al deze producten natuurlijk voor 100 % te recyclen. Daar komt nog bij dat ze voor 85 % zijn gemaakt van gerecycled materiaal en FSC-gecertificeerd zijn. Daarbij zijn ook de plakstrippen erg milieuvriendelijk. Deze producten behoren dan ook zeker tot onze duurzame verpakkingsmaterialen.

Een vermindering van de CO2-uitstoot

Doordat er veel verschillende maten zijn, kun je altijd een postverpakking uitkiezen die qua grootte het beste past bij jouw product. Hierdoor verzend je een stuk minder lucht, dan wanneer je een doos zou kiezen die te groot is. Je producten nemen hierdoor een stuk minder ruimte in de auto van de pakketbezorger in. Hierdoor draag je bij aan de vermindering van CO2-uitstoot.

Profitip: zorg dat je weinig ruimte vrijlaat tussen de wanden en de inhoud. Teveel ruimte kan ervoor zorgen dat het product gaat schuiven en kan beschadigen. Je kunt opvulmateriaal gebruiken om loze ruimte op te vullen. Hierdoor ligt je product vaster in de postdoos en het materiaal absorbeert ook meteen schokken.

Op maat laten maken en bedrukken

Het is mogelijk om deze producten op maat te laten maken of te laten bedrukken. Een bedrukte verzenddoos heeft meerdere voordelen. Zo kun je kiezen voor een bedrukking met een pakkende reclameslogan of jouw logo. Hierdoor heb je niet alleen een sterk reclamemiddel in handen, maar ook een uniek product waarmee jij jezelf echt kunt onderscheiden van jouw concurrenten. De levertijd bedraagt 8 tot 10 weken. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice. Zij leggen je graag uit wat er allemaal mogelijk is.