Verzendzakken bedrukken voor je webshop

Verzendzakken bedrukken met logo van je webshop. Het gebeurt steeds vaker en dat is ook niet zonder reden. Verzendzakken zijn namelijk immens populair bij webshops en hebben veel voordelen ten opzichte van het versturen van gewone kartonnen dozen. Zo zijn deze producten erg licht, goedkoop per stuk en nemen ze zeer weinig opslagruimte in. Ze passen vaak door de brievenbus heen en kunnen dus mee met de reguliere post. Je verstuurt er ook veel minder lucht mee, dan wanneer je een complete verzenddoos zou verzenden.

De verzendzakken hebben ook een groot gebruiksgemak. Ze zijn immers snel en makkelijk te gebruiken en zijn een efficiënte verzendverpakking. Je hoeft bijvoorbeeld niet een kartonnen doos op te zetten met verpakkingstape. Dit scheelt weer tijd in jouw logistieke proces. Door je verzendzak te bedrukken met je logo haal je nog veel meer voordelen in huis. Denk aan zaken als herkenbaarheid en reclame. Ben je benieuwd naar de voordelen van verzendzakken laten bedrukken met logo voor jouw webshop of winkel? Lees dan snel verder!

Bedrukte verzendzakken met logo: de voordelen

Een verzendzak bedrukken. Het kan snel, simpel en relatief goedkoop. Maar waarom zou je ervoor kiezen om verzendzakken te laten bedrukken met logo? Dat leggen we je graag uit. Allereerst zijn bedrukte verzendzakken met logo een uiterst stijlvolle verzendverpakking. Je kunt jouw verzendzakken laten bedrukken met jouw logo, een vrolijke print of een pakkende tekst. Hiermee kun jij jezelf echt onderscheiden van je concurrenten die een soortgelijke webshop of winkel hebben. Het is toch ook veel leuker om een bedrukte verzendzak met een vrolijk logo en kleurtje te ontvangen, dan een saaie witte, zwarte of papieren zak?

Verzendzakken laten bedrukken met logo: een goed reclamemiddel

Nog een voordeel van het bedrukken van verzendzakken? Het is een zeer goed reclamemiddel. Wanneer jouw verzendzakken met logo met de post verstuurd worden, worden ze gezien door heel veel mensen. Denk maar aan de mensen op het sorteercentrum, chauffeurs en pakketbezorgers. En wat dan nog te denken van alle mensen die de postbezorger met jouw verzendzakken met eigen logo zien rondwandelen? Je kunt er gegarandeerd meer traffic mee creëren naar je webshop en meer potentiële klanten erbij krijgen. We hebben ook nog veel meer verpakkingsmaterialen die geschikt zijn als reclamemiddel zoals bedrukte tape of gepersonaliseerde verhuisdekens. Kijk wat er voor jou bij zit!

Je verzendzak bedrukken met logo: een uniek product

Verzendzakken met eigen logo of gepersonaliseerde verzendzakken zijn naast een goed reclamemiddel ook zeer herkenbaar en uniek. Dit kan meerdere voordelen hebben. Wanneer bijvoorbeeld jouw bedrukte verzendzak kwijt raakt in het sorteercentrum van de post, is deze veel makkelijker terug te vinden. Want zeg nou zelf, hoeveel blanco verzendzakken denk jij dat die sorteerders per dag zien? Misschien wel duizend. Echter, met bedrukte verzendzakken heb je een unieke verzendverpakking die snel terug te vinden valt. Wel zo handig dus; die bedrukte verzendzakken!

Je verzendzak laten bedrukken met logo: herkenbaarheid

Een ander voordeel van de herkenbaarheid van verzendzakken die bedrukt zijn met logo, is dat je klant direct kan zien waar zijn of haar pakketje vandaan komt. Bij ontvangst van de postbode zien ze meteen dat de verzending van jouw afkomstig is. Deze bedrukking is een extra stukje service, wat ook weer de klantbetrokkenheid kan verhogen. Hierdoor heb je kans dat deze klant ook weer aan vrienden en familie vertelt over jouw handige producten. En dat willen we natuurlijk allemaal, of niet? Bij Profipack heb je de keuze tussen bedrukte verzendzakken van plastic en bedrukte verzendzakken van papier. Niet zeker welke je moet kiezen? Wij helpen je graag bij je keus.

Verzendzakken met logo: waar rekening mee houden?

Allereerst moet je rekening houden met een aantal vragen voordat je de keuze kunt maken. Zo is het belangrijk te bedenken hoe snel je jouw bedrukte verzendzakken met logo nodig hebt. Onze plastic variant heeft een zeer snelle levering van 3 tot 4 weken. Onze papieren variant van verzendzakken met logo heeft helaas momenteel een levertijd van 14 tot 16 weken. Wil je het eerder in huis hebben? Neem dan even snel contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. Ook is het nog belangrijk om rekening te houden met de functie van de bedrukte verzendzakken. Onze verkopers gaan hierover graag met je in gesprek en kunnen je goed helpen om de juiste keus te maken.

Een ander punt om te bedenken is wat je budget is. Heb je een groot budget voor bedrukte verzendzakken, of is het budget krap? Onze bedrukte plastic verzendzakken met logo zijn per stuk goedkoper dan onze bedrukte verzendzakken van papier. Daarbij moet je ook nog goed bedenken of duurzaamheid een belangrijk punt voor je is. Is dit het geval? Dan neigen wij toch naar het gebruik van bedrukte verzendzakken van papier om je producten te versturen, welke ook onder onze duurzame verpakkingsmaterialen vallen. Weet je nog niet welke keuze je moet maken? Hieronder vertellen we kort wat over de mogelijkheden van papier en plastic.

Bedrukte PLASTICverzendzakken met logo

Onze bedrukte verzendzakken van plastic zijn van zeer goede kwaliteit. Het verzendmateriaal bestaat uit gecoëxtrudeerd LDPE. Hierdoor zijn ze stevig, scheurbestendig en oerdegelijk. Je kunt kiezen tussen bedrukte verzendzakken van plastic met een enkele sluitstrip of een dubbele sluitstrip. Hierdoor kunnen je klanten eventueel de producten in dezelfde verpakking weer naar jou opsturen. De bedrukkingsmogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt de zakken bedrukken tot 8 kleuren, waarbij ook full color tot de mogelijkheden behoort. Een enkelzijdige bedrukking of een dubbelzijdige bedrukking? Geen probleem. Wil je verzendzakken met logo, reclameslogan of gewoon gekleurde verzendzakken? Ook dat is mogelijk.

Plastic verzendzakken bedrukken met logo: een scherpe bedrukking

Een combinatie van bedrukkingen is ook mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een paar gekleurde strepen, een mooie achtergrondkleur en je logo rechts bovenin? Het kan allemaal bij Profipack. Wij staan garant voor een scherpe bedrukking, die recht is en in mooie kleuren. Wanneer je plastic verzendzakken wilt laten bedrukken, kun je simpel een bestelling plaatsen. Hierna nemen wij contact met je op om alle mogelijkheden en wensen door te spreken. De minimale aantallen hangen af van het formaat en variëren van 5.000 tot 25.000. Wil je plastic verzendzakken met logo laten bedrukken en op maat laten maken? Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Gepersonaliseerde verzendzakken van papier

Onze gepersonaliseerde verzendzakken van papier, zijn dé keuze voor de duurzame ondernemer. Onze verzendzakken met eigen logo van papier zijn FSC-gecertificeerd en gemaakt van gerecycled materiaal. De gepersonaliseerde verzendzakken met logo zijn ook extra duurzaam omdat ze allemaal een retourstrip hebben. Hierdoor kunnen jouw klanten de verzendverpakking opnieuw gebruiken en kunnen ze deze zo op de post doen. Het is mogelijk om de gepersonaliseerde verzendzakken te bedrukken tot 10 kleuren. Hierbij is een bedrukking in full color ook mogelijk. Onze relaties zeggen dat de bedrukkingsmogelijkheden verder eindeloos zijn.

Verzendzakken met eigen logo: enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt

Wil je bijvoorbeeld een enkelzijdige bedrukking of een dubbelzijdige bedrukking? Bij Profipack kan het allebei. Wil je verzendzakken met eigen logo en een kleurtje? Ook dat kan. De minimale afname is 25.000 stuks, maar dan heb je wel prachtige verzendzakken met eigen logo. We hebben deze verzendzakken met eigen logo in verschillende maten. Ben je eigenlijk op zoek naar een papieren verzendzak op maat? Dan raden we je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice.

Verzendzakken kleding met logo

Een veelgevraagd product zijn kleding verzendzakken met logo voor onder meer kledingwinkels. Onze bedrukte verzendzakken zijn prima te gebruiken als verzendzakken voor kleding met logo. In onze kleinere verzendzakken voor kleding die bedrukt zijn passen prima producten als lingerie, sokken en babykleding.

Verzendzakken kleding bedrukt voor schoenendozen

De grotere verzendzakken voor kleding met logo zijn geschikt om schoenendozen in te verzenden. In onze grote verzendzakken voor kleding die bedrukt zijn, passen ook prima grotere producten als truien en kleine jassen. Onze verzendzakken voor kleding die bedrukt zijn, zijn zeer geschikt voor webshops om kleding met de post te verzenden.

Verzendzakken bedrukt voor een aantrekkelijke prijs

Wil je verzendzakken bedrukt kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs? Dan kun je vandaag nog je verzendzakken die bedrukt zijn bestellen bij Profipack. Bij Profipack leveren we niet alleen verzendzakken die bedrukt zijn voor een aantrekkelijke prijs, maar ook nog eens verzendzakken die van zeer goed kwaliteit zijn. Bij Profipack Verpakkingsmaterialen kun je altijd rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bestel dus je bedrukte verzendzakken vandaag nog om al je producten professioneel en in stijl te verzenden!

Ook op zoek naar andere verpakkingsmaterialen? Kijk ook nog eens naar onze noppenfolieverpakkingstape of kartonnen dozen en neem Profipack in de arm als jouw betrouwbare verpakkingspartner!

Bij Profipack is het mogelijk om zowel plastic als papieren verzendzakken te personaliseren. Zo kan je kiezen om jouw logo of slogan op de verzendzakken te laten bedrukken. De plastic verzendzakken kunnen bedrukt worden met wel 8 kleuren. De papieren verzendzakken kunnen bedrukt worden met wel 10 kleuren.
De levertijd van de verzendzakken is van verschillende factoren afhankelijk. Gemiddeld is de levertijd van plastic verzendzakken 3 tot 4 weken. De levertijd bij papieren verzendzakken ligt iets hoger, dit is namelijk gemiddeld 14 tot 16 weken. Wil je een betere schatting van wat de levertijd van jouw verzendzakken zullen zijn? Neem dan contact op met een van onze verpakking experts.
Het bedrukken van verzendzakken heeft verschillende voordelen. Zo heeft een gepersonaliseerde verzendzak een professionelere uitstraling bij klanten. Hebben gepersonaliseerde verpakkingen een positieve impact op verkoopcijfers en is het een goede marketingtool, wat meer naamsbekendheid oplevert.