Handwikkelfolie transparant 2 kleuren bedrukt - 50cm x 300m x 20my

Art. 231059

Staffelprijzen

60
€ 15,65
90
€ 12,60
- 19%
120
€ 11,75
- 25%
180
€ 11,25
- 28%
240
€ 10,65
- 32%

€ 18,94Incl. BTW

€ 15,65Excl. BTW

per rol min afname 60 rollen

  • Gepersonaliseerd
  • Erg sterk
  • Beschermd tegen stof, vocht en vuil

4 weken

Stretchfolie transparant 2 kleuren bedrukt - 50CM X 300M X 20MY

Deze transparante handwikkelfolie kan in 2 kleuren worden bedrukt. Zo kun je prachtig jouw logo laten drukken op dit product. Hierdoor vergroot je jouw naamsbekendheid en straal je professionaliteit uit met jouw palletladingen. Het logo wordt om de 60 cm herhaald op de rol. Met dit product kun je uitstekend jouw palletladingen inwikkelen en het is essentieel in elk magazijn. Door je palletladingen in te wikkelen met dit product, zorg je ervoor dat je palletladingen stabiel en gezekerd zijn. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de producten van de pallet afvallen, waardoor ze kunnen beschadigen. Hoe zwaarder je lading is, hoe meer wikkelingen je nodig hebt. Begin bij het omwikkelen altijd aan de onderkant van de palletlading. Met dit product bescherm je jouw lading ook nog tegen vuil, stof en vocht. Wil je jouw complete lading beschermen? Vergeet dan ook niet de bovenkant en gebruik topvellen of tophoezen. Met dit product in combinatie met een topvel of tophoes biedt je jouw palletlading een complete bescherming. Doordat het product transparant is, kun je ook na omwikkeling nog goed zien wat voor producten er op de pallet staan. Heb je een kostbare lading, welke je wilt beschermen tegen nieuwsgierige ogen? Dan raden wij onze zwarte uitvoering of witte uitvoering aan. Ook hebben we nog rekfolie in diverse kleuren, wat het duiden van verschillende pallets makkelijker maakt tijdens het logistieke proces en het is natuurlijk een erg vrolijk gezicht wanneer de pallets in gekleurde folie de deur uit gaan. Ook de witte, zwarte en gekleurde producten zijn te bedrukken. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Wil je het product in één andere breedte of dikte? Neem dan ook even contact met ons op.

Specificaties product

De stretchfolie is 50 cm breed en op elke rol zit 300 meter folie. Doordat er zoveel van het product op één rol zit, hoe je niet vaak van rol te wisselen. Het product heeft een rekpercentage van 150 procent. Hierdoor kun je tot 1,5 keer zoveel materiaal van een rol afhalen. Het product is gemaakt van stevig LDPE en heeft een dikte van 20 micron. Het materiaal zal hierdoor niet snel scheuren en heeft een goede perforatieweerstand. We hebben dit product ook in andere diktes. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Het product heeft een binnen- en buitenkant. De binnenkant van het product kleeft, waardoor deze goed om jouw palletlading blijft zitten. De buitenkant kleeft juist weer niet, wat voorkomt dat er dingen blijven kleven aan de buitenkant van jouw palletlading. Het product rolt geluidsarm en makkelijk af, waardoor het product makkelijk en prettig te verwerken is. Je kunt dit product prima met de hand verwerken. Er ontstaat bij het afrollen wel wrijving, wat vervelend kan aanvoelen voor je vingers. Om deze reden raden wij eigenlijk altijd aan om een wikkelfolie dispenser te gebruiken. De rekfolie glanst mooi, wat weer een meerwaarde geeft aan jouw palletladingen. Dit product heeft een zeer hoge kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het product is ook prima te recyclen en daardoor duurzaam.

De genoemde prijzen zijn exclusief eenmalige clichékosten á €150. De maximale grootte van het drukbeeld is 300 x 400 mm. De levertijd is in overleg. 

Rollengte: 300 meter
Rolbreedte: 50 centimeter
Kleur: transparant
Aantal kleuren bedrukt: 2 kleuren
Dikte in micron (my): 20 my
Folie dikte: 20 my
Gebruik: handmatig
Kern diameter: 50 millimeter
Materiaal: LDPE
Personaliseerbaar: ja
Rek: 150%
Uitvoering: handwikkelfolie
Verpakking: per rol min afname 60 rollen

Video

€ 18,94Incl. BTW

€ 15,65Excl. BTW

per rol min afname 60 rollen

  • Gepersonaliseerd
  • Erg sterk
  • Beschermd tegen stof, vocht en vuil

4 weken