Heb je onze Cyber Monday deal al gezien? Nu op alles uit de sale & koopjeshoek 30% extra korting. Gebruik code: CYBER30

LDPE bedrukte puinzakken wit - 60 x 80cm - 1 kleur

Art. 195111

Staffelprijzen

5000
€ 0,29
10000
€ 0,27
- 7%
20000
€ 0,25
- 14%

€ 0,35 Incl. BTW

€ 0,29 Excl. BTW

per stuk

  • Gemaakt van gerecycled plastic
  • Stevige zakken
  • Minimale afname 5000 stuks

4-5 weken

BEDRUKTE puinzakken WIT - 60 X 80CM - 1 KLEUR

Bedrukte puinzakken zijn ideaal wanneer je een sloopbedrijf of bouwbedrijf hebt. Deze bedrukte puinzakken dragen bij aan een vergroting van jouw naamsbekendheid en daarnaast stralen ze professionaliteit uit. De zakken zijn wit en kunnen worden bedrukt met 1 kleur. Zo kun je goed een slogan of logo op de zak laten drukken. We hebben ook zwarte bedrukte puinzakken. De levertijd van de puinzakken bedraagt 8 tot 10 weken en er geldt een minimale afname van 5000 stuks. Wil je meer informatie over deze bedrukte puinzakken? Neem dan snel contact op met onze klantenservice.

De puinzakken zijn zeer geschikt om verschillende soorten bouw- en sloopafval in af te voeren. Zo kun je er bakstenen, hout en stukken gipsplaat in doen. Met puinzakken kun je jouw puin dicht bij de plek verzamelen waar je bezig bent. De zakken kunnen het verplaatsen van het puin ook makkelijker maken en daarbij zijn de puinzakken af te voeren zonder speciale hulpmiddelen. Door het puin in zakken te doen, kun je de verschillende soorten puin beter van elkaar scheiden. Dit scheelt in de kosten voor het afvoeren van het puin. De zakken kunnen daarnaast een uitkomst bieden wanneer er op locatie geen ruimte is voor een grote container.

MATERIAAL EN EIGENSCHAPPEN

 De bedrukte puinzakken zijn gemaakt van stevig en gerecycled LDPE. Dit is een soort plastic. Doordat de puinzakken van gerecycled plastic zijn gemaakt, zijn ze duurzamer dan gewone puinzakken. Door het gerecyclede plastic kunnen de zakken wel wat grauwer van kleur zijn. Naast puinzakken van plastic, hebben we ook geweven puinzakken van polyprop. De puinzakken zijn 140 micron dik en van zware kwaliteit. Hierdoor zijn de zakken erg stevig, zullen ze niet snel scheuren en hebben ze een hoge perforatieweerstand. Ze kunnen daardoor veel meer gewicht dragen dan een standaard vuilniszak. Je kunt de zakken veilig vullen tot ± 30 kg. Wij adviseren echter om de zak tot maximaal 25 kg te vullen, omdat de zak anders te zwaar wordt om op te tillen. De puinzakken zijn 60 x 80 cm en hebben een inhoud van 60 liter. Hierdoor kun je er veel afval in kwijt. De puinzakken zijn verder waterdicht en stofdicht. Dit laatste is wel zo handig wanneer je zeer fijn puin moet afvoeren! De puinzakken zijn makkelijk te dichten met tiewraps of drilbinders.

Naast dat je de zakken kunt gebruiken voor puin, zijn de zakken ook zeer geschikt om bijvoorbeeld brandhout in te bewaren of fijne materialen zoals zand of grind. Ook zijn de zakken geschikt om tuinafval in af te voeren.

Lengte: 80 centimeter
Breedte: 60 centimeter
Aantal kleuren bedrukt: 1 kleur
Biologisch afbreekbaar: ja
Dikte in micron (my): 140 my
Gerecycled: ja
Geschikt voor zwaar afval: ja
Materiaal: LDPE
Personaliseerbaar: ja
Verpakking: per stuk

€ 0,35 Incl. BTW

€ 0,29 Excl. BTW

per stuk

  • Gemaakt van gerecycled plastic
  • Stevige zakken
  • Minimale afname 5000 stuks

4-5 weken