Gripzakken transparant met schrijfvlak - 60 x 80mm x 50my (1.000 st)

Art. 101245

Staffelprijzen

1
€ 9,49
3
€ 7,58
- 20%
6
€ 6,31
- 34%

€ 11,48Incl. BTW

€ 9,49Excl. BTW

per doos á 1.000 stuks

  • Extra stevig
  • Hoogwaardige druksluiting
  • Inclusief schrijfvlak

1-2 dagen

Kleine gripzakjes met schrijfvlak 60 x 80mm x 50my

De kleine gripzakjes staan bekend onder vele namen. Zo worden ze ook mini gripzakjes, mini ziplock bags en mini ziplock zakjes genoemd. Deze kleine gripzakjes met schrijfvlak hebben een handige druksluiting. Hierdoor kun je deze kleine gripzakjes makkelijk weer openen en sluiten. De mini gripzakjes zijn dan ook herbruikbaar. Je kunt makkelijk de lucht uit de mini gripzakjes laten lopen door de opening. Doordat het gripzakjes met schrijfvlak zijn, kun je simpel met een pen of stift de inhoud op de zak schrijven. De mini gripzakjes zijn gemaakt van kwalitatief stevig LDPE-plastic van 50 micron dik. Hierdoor zijn deze mini ziplock zakjes stevig, terwijl ze toch soepel blijven. De mini ziplock zakjes zijn voorzien van versterkte lasnaden voor extra stevigheid. De gripzakjes zijn 60 x 80 mm. De opening van het zakje zit altijd aan de zijde van de eerst genoemde maat. Doordat de plastic gripzakjes voor het grootste deel transparant zijn, kun je goed zien wat er in het plastic gripzakje zit. Dit is erg handig met archiveren en het opslaan van producten. Deze plastic gripzakjes zijn echt van uitmuntende kwaliteit.

Kleine gripzakjes kopen

Kleine gripzakjes kopen? Dat doe je natuurlijk bij Profipack en voor een aantrekkelijke prijs. Deze plastic zakjes met druksluiting zijn ideaal om kleine voorwerpen in te verpakken. Zo kun je bijvoorbeeld sieraden in de mini ziplock bags doen, maar ook vele andere producten. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos bij deze mini ziplock bag. Deze plastic zakjes met druksluiting zijn ideaal voor de verzamelaar of webshopeigenaar. Ze houden je producten geordend en stofvrij. Daarbij zijn de zakjes ook nog eens waterafstotend, voedselveilig en BPA-vrij. Er zit een klein gaatje aan de bovenkant van het zakje. Hierdoor kun je deze ook makkelijk ophangen en presenteren in een winkel. Ook zit er aan de bovenkant van het mini ziplock zakje een aantal reliëfranden, waardoor deze nog makkelijker te openen is.

Is dit niet het formaat gripzakje dat je zoekt? Kijk dan gerust verder want we hebben veel verschillende formaten gripzakjes met schrijfvlak.

Lengte: 800 millimeter
Breedte: 600 millimeter
Kleur: transparant
Dikte in micron (my): 50 my
Hersluitbaar: ja
Materiaal: LDPE
Ophangoog: ja
Schrijfvlak: ja
Sluiting: druksluiting
Verpakking: per doos á 1.000 stuks

€ 11,48Incl. BTW

€ 9,49Excl. BTW

per doos á 1.000 stuks

  • Extra stevig
  • Hoogwaardige druksluiting
  • Inclusief schrijfvlak

1-2 dagen