Wat is PP acryl tape

PP acryl tape is een kosteneffectieve verpakkingstape die geschikt is voor het sluiten van kartonnen dozen. Het heeft goede eigenschappen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Dit maakt het een populaire keuze voor zowel bedrijven als particulieren die veel kartonnen dozen verpakken. Echter, deze tape is niet geschikt voor testliner dozen, aangezien deze een ruwe ondergrond hebben en de tape hier niet goed op blijft plakken. In plaats daarvan wordt PVC tape met een solvent belijming aangeraden voor gebruik op testliner verpakkingen.

PP acryl tape is een goedkope en veelgebruikte tape voor het verpakken van kartonnen dozen. Hij is niet geschikt voor testliner dozen, maar heeft een goede houdbaarheid en een uitstekende kleefkracht na verloop van tijd. De tape is ook geschikt voor langdurige opslag en is gemakkelijk in gebruik. Een groot voordeel van deze tape is dat hij maar weinig geluid maakt tijdens het afrollen, daarom wordt de tape vaak low noise genoemd.

Een ruim assortiment met goedkope tape

Bij Profipack hebben we een breed aanbod van verschillende PP acryl tapes. Wij bieden de traditionele bruine verpakkingstape die geschikt is voor standaard kartonnen dozen. Daarnaast hebben we ook een transparante PP acryl tape beschikbaar voor dozen met een mooie bedrukking, zoals een bedrijfsnaam of logo. Voor bedrijven die een specifieke bedrijfskleur hebben, bieden wij ook gekleurde tapes aan. Elk van deze tapes is sterk en beschikbaar in verschillende kleuren.

Bedrukken van acryl tape

Je kunt PP acryl tape laten personaliseren met jouw bedrijfsgegevens zoals logo, bedrijfsnaam of slogan. Dit is een effectief manier om jouw bedrijf te promoten en een voorsprong te nemen op concurrenten. De tape is geschikt voor bedrukking en standaard beschikbaar in tot 3 kleuren, voor bedrukking met meer kleuren is het mogelijk om contact op te nemen met een vertegenwoordiger.

Lees ook: "Hoe tape ik mijn dozen dicht? 7 gouden tips"

Bestel je PP acryl bij Profipack!

In onze webshop kun je voordelig en snel PP acryl tape kopen. Als je een grote hoeveelheid bestelt, kun je profiteren van onze aantrekkelijke staffelkortingen. Hierdoor heb je een goedkope tape in handen. Naast PP acryl tape hebben we in onze webshop ook andere verpakkingstapes beschikbaar, zoals PP hotmelt tape en PP solvent tape. We hebben ook andere verpakkingsmaterialen zoals kartonnen dozen en omsnoeringsbanden. Zo heb je één verpakkingspartner voor al jouw verpakkingsmateriaal. Bij Profipack garanderen we snelle levering en producten van topkwaliteit.

Lees ook: "Battle of the tapes: papier, PVC of PP verpakkingstapes"

Er zijn een aantal situaties waarin het verstandig is om voor PP acryl tape te kiezen. Bijvoorbeeld wanneer je veel verpakkingen dicht moet tapen, wilt dat de tape gemakkelijk te verwijderen is of wanneer je de tape voor langere tijd op een plek wilt bewaren. PP acryl tape is een stevige, waterdichte en bestendige tape die speciaal ontworpen is voor deze situaties. 

PP acryl tape bestaat uit het gemakkelijke te recyclen materiaal polypropyleen en een op waterbasis lijmlaag van acryl. De tape is zeer geschikt om lichte tot middelzware dozen dicht te tapen en rolt bijna geluidloos af. Daarnaast gaat de tape zich steeds beter hechten aan de ondergrond, waardoor het zeer geschikt is voor het lange tijd opslaan van dozen.