Bij Profipack zijn bijna alle Amerikaanse vouwdozen FSC-gecertificeerd. De vierkante kartonnen dozen zijn Amerikaanse vouwdozen. Een vierkante kartonnen doos van Profipack is dus een duurzame keuze, doordat ze gemaakt zijn van FSC karton.

Bij Profipack zijn er verschillende maten vierkante dozen verkrijgbaar. Het kleinste vierkante doosje die Profipack aanbiedt, heeft een afmeting van 150 x 150 x 150mm. Dit doosje is zeer geschikt voor lichte, kleine vierkante of ronde producten. In een vierkante doos kunnen zowel vierkante als ronde producten efficiënt worden verpakt. Daarnaast is er in een vierkante doos minder opvulmateriaal nodig om de producten te beschermen. De grootste vierkante doos die bij Profipack verkrijgbaar is, heeft een afmeting van 400 x 400 x 400mm.

Wil je ronde of vierkante producten verpakken of versturen? Dan is een vierkante kartonnen doos wat je zoekt! In een vierkante doos kunnen vierkante en ronde producten efficiënt worden verpakt. Daarnaast hebben onze vierkante kartonnen dozen een topkwaliteit waar wij vierkant achter staan!