Gripzakken transparant - 80 x 120mm x 50my (1.000 st)

Art. 101227

Staffelprijzen

1
€ 13,73
3
€ 11,61
- 15%
6
€ 10,34
- 25%

€ 16,61 Incl. BTW

€ 13,73 Excl. BTW

per doos á 1.000 stuks

  • Hoogwaardige druksluiting
  • Extra stevig
  • Voedselveilig en BPA-vrij

1-2 dagen

Kleine gripzakjes 80 x 120mm x 50my

De kleine gripzakjes staan bekend onder vele namen. Zo worden ze ook kleine ziplock zakjes, kleine sluitzakjes en kleine druk- en sluitzakjes genoemd. Deze kleine gripzakjes hebben een handige druksluiting. Hierdoor kun je deze kleine ziplock zakjes makkelijk weer openen en sluiten. De kleine ziplock zakjes zijn dan ook herbruikbaar. Je kunt makkelijk de lucht uit de kleine plastic sluitzakjes laten lopen door de opening. De kleine zakjes zijn gemaakt van kwalitatief stevig LDPE-plastic van 50 micron dik. Hierdoor zijn deze plastic ziplock zakjes stevig, terwijl ze toch soepel blijven. De plastic ziplock zakjes zijn voorzien van versterkte lasnaden voor extra stevigheid. Doordat ze transparant zijn, kun je goed zien wat er in de plastic ziplock zakjes zit. Dit is erg handig met archiveren en het opslaan van producten. Deze kleine plastic sluitzakjes zijn echt van uitmuntende kwaliteit. De opening van het zakje zit altijd aan de zijde van de eerst genoemde maat.

Kleine ziplock zakjes kopen

Kleine ziplock zakjes kopen? Dat doe je natuurlijk bij Profipack en voor een aantrekkelijke prijs. Deze kleine druk- en sluitzakjes zijn ideaal om kleine voorwerpen in te verpakken. Zo kun je er bijvoorbeeld sieraden in doen, maar ook vele andere producten. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos bij deze kleine druk- en sluitzakjes. Ze zijn ideaal voor de verzamelaar of webshopeigenaar. De kleine ziplock zakjes houden je producten geordend en stofvrij. Daarbij zijn de zakjes ook nog eens waterafstotend, voedselveilig en BPA-vrij. Er zit een klein gaatje aan de bovenkant van het zakje. Hierdoor kun je deze ook makkelijk ophangen en presenteren in een winkel. Ook zit er aan de bovenkant van het kleine ziplock zakje een aantal reliëfranden, waardoor deze nog makkelijker te openen is.

Is dit niet het formaat gripzakje dat je zoekt? Kijk dan gerust verder want we hebben veel verschillende formaten gripzakjes. Ook hebben we nog handige gripzakjes met schrijfvlak.

Lengte: 120 millimeter
Breedte: 80 millimeter
Kleur: transparant
Dikte in micron (my): 50 my
Hersluitbaar: ja
Materiaal: LDPE
Ophangoog: ja
Sluiting: druksluiting
Verpakking: per doos á 1.000 stuks

€ 16,61 Incl. BTW

€ 13,73 Excl. BTW

per doos á 1.000 stuks

  • Hoogwaardige druksluiting
  • Extra stevig
  • Voedselveilig en BPA-vrij

1-2 dagen