Waarom dozen bedrukken?

Je kunt postdozen natuurlijk gewoon zo verzenden, zoals ze zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om de je postdozen te bedrukken. Dit biedt namelijk meerdere voordelen, die we je graag uitleggen. Hierna kun je voor jezelf beslissen of dat postdozen bedrukken voor jou een goede optie is.

De juiste uitstraling

Laat jij je dozen bedrukken, dan geef je jouw verzenddozen een nette en verzorgde uitstraling. Tevens kom je goed voor de dag, omdat bedrukte verzenddozen toch echt wel gezien worden als een luxe verpakking die zeker een positieve indruk achter laten bij de ontvanger.

Jezelf onderscheiden

Naast het feit dat het er professioneel uit ziet, kun je postdozen bedrukken ook zien als een goede manier om jezelf te onderscheiden van je concurrenten. Ook de herkenbaarheid speelt hierbij een belangrijke rol en is doorgaans iets waar klanten veel waarde aan hechten. Postdozen bedrukken draagt daarnaast bij aan het vergroten van je naamsbekendheid.

De mogelijkheden van Profipack

Lijkt het jou wat om te gaan voor bedrukte verzenddozen? Dan ben je waarschijnlijk benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden. Wij bedrukken de kartonnen dozen doorgaans middels flexodruk in een zwarte kleur. Geen zorgen over snel vervagen van het bedrukte, want de levensduur is op deze manier lang. Laat jij liever je dozen bedrukken in kleur? Ga dan voor onze full colour bedrukte postdozen.Goed om te weten, is dat het altijd mogelijk is om contact met ons op te nemen als je twijfelt over de opties. We spreken ze graag met je door, waarna jij je bedrukte verzenddozen kunt bestellen.

Voor welke postdoos ga je?

Als eerste kies je doorgaans voor welke verpakkingsmaterialen je gaat. Meest gebruikt zijn toch wel de kartonnen dozen die we bedrukken. Ga je voor een kartonkleurige postdoos of een witte postdoos? Beide zijn dozen die eenvoudig in elkaar te zetten zijn en om deze reden dan ook wel vouwdozen worden genoemd. Maak jij nu voornamelijk gebruik van verzendzakken? Ook dan kunnen we die bedrukken.

Kiezen voor logo of tekst

Je kunt er voor kiezen voor bedrukte dozen met enkel je bedrijfslogo, maar ook is het mogelijk om een kleine tekst, bijvoorbeeld een slogan, op je postdozen te bedrukken. Denk goed na over wat voor jou belangrijk is en hoe je er echt uit springt. Liever beide? Ook dat kan. Het is mogelijk om tot een kwart van de totale verpakking te laten bedrukken.

Dozen bedrukken met diverse afmetingen

Wij kunnen verzenddozen bedrukken met elke afmeting. Natuurlijk is het belangrijk dat de betreffende tekst of logo wel op de doos past, zodanig, dat het goed zicht- en leesbaar blijft. Of je nu dus kleine of grote bedrukte dozen zoekt voor jouw onderneming, er is veel mogelijk op het gebied van dozen bedrukken.

Bedrukte verzenddozen bestellen

Bij Profipack ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een betrouwbare partner als je bedrukte verzenddozen wilt bestellen. Wij kunnen al dozen bedrukken vanaf een aantal van driehonderd stuks en tegen gunstige prijzen. Kijk gerust op onze site rond om wat voorbeelden te zien. Op zoek naar ander verpakkingsmateriaal? Ook dan zit je bij ons goed! Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen. Onze klantenservice beantwoordt al je vragen en kan je voorzien van passend advies, indien gewenst.

De flexo postdozen kunnen alleen met de kleur zwart bedrukt worden. De postdozen kunnen tot een maximale oppervlakte van 25% worden bedrukt.

Profipack biedt flexo postdozen aan die voorzien zijn van een plakstrip. Hierdoor hoeft er geen gebruik worden gemaakt van tape. De postdozen beschikken niet alleen over een plakstrip, maar ook over een scheurstrip. Door de scheurstrip kan de postdoos netjes open gemaakt worden.

Profipack heeft verschillende formaten postdozen die bedrukt kunnen worden. De grootste postdoos heeft een formaat van 420 x 370 x 120mm. De kleinste postdoos heeft een formaat van 290 x 185 x 70mm. Bij Profipack zijn er postdozen verkrijgbaar voor veel verschillende formaten producten.