Waarom kiezen voor noppenfolie met grote nop?

Noppenfolie is een zeer bekend materiaal om goederen mee te verpakken. De luchtkussentjes werken namelijk schok dempend, waardoor krassen, scheuren en breken van producten voorkomen wordt. Nu kun je kiezen voor standaard noppenfolie, welke in de meeste gevallen een prima keuze is, maar ook kun je gaan voor noppenfolie met grote nop.

Noppenfolie met grote nop heeft noppen die 25 millimeter groot zijn, zowel in hoogte als in doorsnee. De noppen zijn gevuld met lucht en vanwege de grootte kan de noppenfolie met grote nop meer druk aan. Onze noppenfolie grote nop heeft een dikte van 80 micron, wat voldoende stevigheid biedt, terwijl het product flexibel blijft.

Waar kun je noppenfolie grote nop voor gebruiken?

Noppenfolie kent diverse toepassingen en datzelfde geldt voor noppenfolie met grote nop. Niet voor niets is het een veel gekozen product dat in tal van winkels en magazijnen nagenoeg standaard aanwezig is, maar waar gebruik je noppenfolie met grote nop nu specifiek voor?

Verpakken van grote producten

Heb je te maken met grote, zware of zeer kwetsbare producten? Dan is noppenfolie met grote nop zeer geschikt als beschermingsmateriaal. Je bent op deze manier verzekerd van optimale bescherming en dat neemt een hoop onzekerheid weg over of een pakket of product wel goed aankomt bij de ontvanger.

Als isolatiemateriaal

Een andere toepassing van noppenfolie met grote nop zie je vaak terug op het gebied van isolatie. De hoeveelheid lucht die noppenfolie met grote nop bevat, zorgt voor een hoge isolatiewaarde. Om deze reden is het zeer geschikt materiaal om een tuinkas of moestuin te bekleden. Noppenfolie grote nop is bovendien geschikt als verpakkingsmateriaal voor planten die in de winter buiten staan. Zelfs als isolatiemateriaal voor een kruipruimte onder het huis of het dakbeschot is het geschikt. Wist je bovendien dat noppenfolie met grote nop ook veel gebruikt wordt voor het afdekken van zwembaden? Dit voorkomt onder meer het verdampen van het water.

Lees ook: "Wat je nog niet wist over noppenfolie"

Altijd het juiste verpakkingsmateriaal met Profipack

Het maakt niet uit wat je zoekt; de kans is zeer groot dat wij het hebben. Wij zijn specialist op het gebied van verzenden en verpakken en kunnen daarom in veruit de meeste producten voorzien. Noppenfolie met grote nop verkopen wij op rollen met een breedte van vijftig en honderd centimeter, maar indien gewenst is het bij ons mogelijk om overige afmetingen, evenals diktes, op productie te maken. Heeft dit de voorkeur, dan kunt u contact met ons opnemen. Zo heb je altijd noppenfolie met grote nop én het juiste formaat. Dat is nu de service van Profipack.

Lees ook: "Noppenfolie als inpakmateriaal: waar gebruik je het voor?"

Noppenfolie grote noppen is zeer geschikt wanneer je kwetsbare, zware producten wilt gaan versturen. In de grotere noppen zit meer lucht, waardoor de folie zware producten beter kan beschermen. Daarnaast kan grote noppenfolie worden gebruikt om te isoleren of een zwembad mee af te dekken.

Het verschil tussen grote en standaard noppenfolie zit hem in de grote van de nop. Wanneer de nop groter is, past er meer lucht in een nop, waardoor het meer druk op kan vangen. De standaard noppenfolie heeft een hoogte van 10 mm. De noppen van de grote noppenfolie hebben maar liefst een hoogte van 25 mm. Door de grotere noppen is de folie instaat zwaardere producten beter te beschermen.

De noppen van grote noppenfolie hebben een diameter van 25 mm. Door de grotere noppen, past er meer lucht in een nop. Doordat er meer lucht in een nop zit zijn producten nog beter beschermd tijdens vervoer. De grote noppenfolie is zeer geschikt voor kwetsbare zware producten of materiaal. Door te kiezen voor noppenfolie met grote nop, zorg je dat jouw producten veilig aankomen.