Tijdens de zomerperiode (08-08 t/m 02-09-2022) hebben wij aangepaste openingstijden. Wij zijn tijdens deze periode geopend van 07.00 t/m 16.00 uur.

Voordelen van verzendzakken van papier

De wereld van verpakkingen en verzendingen is altijd continue in beweging. Er worden nieuwe vormen uitgevonden en bestaande vormen worden verbeterd. We zien tegenwoordig de vraag naar verzendzakken van papier meer en meer toenemen in de wereld van verpakkingsmaterialen. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Een verzendzak van papier kan namelijk veel voordelen hebben. Onder meer ten opzichte van conventionele verzendverpakkingen zoals de gewone kartonnen doos of de kartonnen postdoos. Maar welke voordelen heeft een verzendzak van papier dan? We leggen je graag wat meer uit over de vele voordelen van verzendzakken van papier.

De papieren verzendzak: luxueuze uitstraling

De simpele papieren verzendzak heeft een zeer natuurlijke en luxueuze uitstraling. Hierdoor zijn de verzendzakken van papier ideaal om de meer luxere producten uit jouw webshop in te verzenden. Zo kun je bijvoorbeeld sieraden verzenden met deze verzendzakken van papier. Het zal een meerwaarde geven aan het artikel dat de persoon heeft besteld in jouw webshop. Ook is het goed mogelijk om wat duurdere accessoires te verzenden in een verzendzak van papier. Moet je een hoop belangrijke documenten sturen naar een belangrijke zakenpartner? Ook dan zijn papieren verzendzakken de goede keuze dankzij hun natuurlijke en luxueuze uitstraling.

De verzendzak van papier: imagoboost

Natuurlijk passen verzendzakken van papier uitermate goed bij de huidige eco-trend. We willen steeds milieuvriendelijker en maatschappelijk verantwoorder ondernemen. We willen iets verderop ingaan op het feit waarom onze papieren verzendzakken zo milieuvriendelijk zijn, maar waarom is deze duurzaamheid belangrijk voor jou? Simpel. Het is goed voor jouw imago. Klanten vinden het belangrijk dat webshops of grote bedrijven duurzaam ondernemen en het gebruik van papieren verzendzakken kan hierdoor een positieve boost geven aan jouw imago. Zeker wanneer je zo’n verzendzak van papier ook bedrukt met jouw logo! Dan weet iedereen hoe maatschappelijk verantwoord jij onderneemt.

Webshopzakken en de voordelen

Natuurlijk willen we ook nog even uitlichten wat de vele voordelen zijn van webshopzakken in het algemeen ten opzichte van bijvoorbeeld de reguliere verzenddoos. Wij hebben ze zowel van plastic als van papier. Allereerst nemen de lege webshopzakken minder ruimte in jouw magazijn in. Dat scheelt jouw weer enorm veel in opslagkosten, zeker als je als kleine webshop niet zoveel opslagruimte hebt. Daarbij verzend je met een webshop verzendzak ook veel minder lucht. Het product past zich namelijk aan de inhoud aan. Dit kan jouw weer schelen in de verzendkosten.

Een ander voordeel van een webshop verzendzak is natuurlijk het gebruiksgemak. In tegenstelling tot een kartonnen doos, hoef je deze zak niet op te zetten of dicht te plakken met verpakkingstape om jouw artikelen te kunnen verzenden. De webshop verzendzakken zijn voorzien van een handige plakstrip en direct klaar voor gebruiken. Handig, zeker als je zoveel mogelijk tijd wilt besparen in jouw logistieke proces. Tot slot zijn webshop verzendzakken per stuk ook nog eens goedkoper dan standaard postdozen. Al met al genoeg redenen om te gaan voor papieren verzendzakken.

De verschillende webshop verzendzakken

In ons assortiment hebben we twee verschillende papieren webshop verzendzakken. Te weten: de Do Good Bag en onze standaard papieren verzendzak. Daarnaast hebben we ook nog plastic webshop verzendzakken. Hier vertellen we kort iets over de eigenschappen van beide papieren webshop verzendzakken.

De Do Good Bag: oerdegelijk

Onze Do Goods Bags zijn oerdegelijke en zeer stevige papieren verzendzakken. Ze zijn gemaakt van stevig en gerecycled 135 grams kraftpapier. Hierdoor is de Do Good Bag stevig en scheurbestendig. Hiermee kun je dus met een gerust hart jouw kostbare producten met de post verzenden. Dankzij de blokbodem en zijvouw hebben de Do Good Bags extra veel inhoud. Elke Do Good Bag heeft een handige sluitstrip waarmee de verzendzak snel en makkelijk dichtgemaakt kan worden. Door de slimme scheurstrip, is de verzendverpakking makkelijk te openen en dankzij de tweede plakstrip kunnen klanten de verpakking hergebruiken om producten retour te sturen. Dit zullen jouw klanten zeker waarderen!

De standaard webshop verzendzakken: goedkoop en personaliseerbaar

Onze standaard webshop verzendzakken zijn de financieel voordeligere variant van onze papieren verzendzakken. Gemaakt van 120 grams gerecycled kraftpapier, doet deze papieren verzendzak qua stevigheid echter weinig onder voor de Do Good Bag. Deze verzendzak van papier is ook gemaakt van gerecycled materiaal, is zeer stevig en valt niet uit elkaar van een paar druppels water. Je kunt er dus vanuit gaan dat je verzending veilig aankomt bij je klant. Net zoals onze Do Good Bags, zijn ook deze verzendzakken van papier voorzien van twee plakstrippen en een handige scheurstrip.

Papieren verzendzak in verschillende maten

Deze verzendzak van papier is verkrijgbaar in de maten SML en XL. De kleinste variant past met gemak door de brievenbus, waardoor jouw verzendverpakking gewoon met de reguliere post op de deurmat van je klant kan belanden. Het is mogelijk om deze verzendzak van papier te laten personaliseren. Dit kan al vanaf 25.000 stuks. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice

Profitip: je kunt de papieren verzendzak voorzien van een verzendlabel, welke je kunt printen met één handige labelprinter.

Duurzame verzendzakken van papier

Natuurlijk kunnen we niet over papieren verzendzakken spreken zonder ze ook duurzame verzendzakken te noemen. Ze hebben dan ook hun plekje in ons assortiment van duurzame verpakkingsmaterialen meer dan verdient. Want papier is natuurlijk, tenminste als er goed mee om wordt gegaan, een uiterst duurzaam verpakkingsmateriaal.

Milieuvriendelijke verzendzakken

Onze papieren verzendzakken zijn onder meer duurzame verzendzakken, omdat ze zeer goed recyclebaar zijn. Na gebruik kunnen deze milieuvriendelijke verzendzakken zonder problemen in de papierbak en daardoor draag je met deze verpakking bij aan een beter milieu. Daarbij hebben al deze duurzame verzendzakken een retourstrip, waardoor de klant bij een retourzending geen nieuwe verzendverpakking hoeft te gebruiken.

Biologisch afbreekbare verzendzakken

Onze verzendzakken van papier zijn dus milieuvriendelijke verzendzakken. Een andere reden waarom onze verzendzakken milieuvriendelijk zijn, is omdat ze zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd materiaal. Dit is een enorm groen keurmerk en laat zien dat het om duurzame verzendzakken gaat. Daarbij zijn onze eco verzendzakken gemaakt van gerecycled materiaal. Een ander belangrijk punt waardoor onze producten milieuvriendelijk zijn, is dat het biologisch afbreekbare verzendzakken zijn. De biologisch afbreekbare verzendzakken kunnen op de composthoop.

Eco verzendzakken met minder verzendvolume

Met onze eco verzendzakken neemt ook het totale verzendvolume af in vergelijking met kartonnen verzenddozen. Een papieren verzendzak neemt immers minder ruimte in een bestelbusje in dan een doos. Dit draagt weer bij aan de afname van de CO2-uitstoot. Dus, of je nou zoekt naar biologisch afbreekbare verzendzakken of duurzame verzendzakken, onze papieren verzendzakken zijn dé verantwoorde keuze voor vandaag.

Post verzendzakken met een scherpe prijs

Ben je eruit dat je wilt gaan voor post verzendzakken van papier? Een wijze en duurzame keuze. Onze post verzendzakken van papier kun je kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Hierbij leveren we echter geen cent in op de kwaliteit van onze post verzendzakken. Door in één keer een grote hoeveelheid papieren verzendzakken aan te schaffen, maak je gebruik van onze zeer prettige staffelkortingen. Voor aantrekkelijk geprijsde papieren verzendzakken van een uitstekende kwaliteit moet je dus bij Profipack wezen. 

Ook voor andere verpakkingsmaterialen zoals noppenfolie of verhuisdozen kun je gerust eens een kijkje nemen in ons ruime assortiment van verpakkingsmaterialen.