Verzendmateriaal

Profipack is een verpakkingsmateriaal webshop, maar wij verkopen ook verzendmateriaal voor een webshop. Met ons verzendmateriaal kunt u documenten en producten kreukvrij versturen. De formaten van enveloppen en postdozen zijn daarbij keurig afgestemd op de eisen van de reguliere postdiensten en garanderen dus een vlotte bezorging. We hebben niet enkel enveloppen en postdozen voor brievenbusbezorging, maar ook voor pakketpost.

Voor al uw verzendmateriaal
Voor al uw verzendmateriaal Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Verzenden in enveloppen

Bij het versturen van papieren documenten wilt u de kans op kreuking of andere transportbeschadigingen zoveel mogelijk vermijden. In die strijd zijn vooral de stevigheid en het formaat van de omslag van belang – en dat is dan ook waarop we bij Profipack inzetten. De kwaliteit van onze enveloppen is ongeëvenaard, de formaten en varianten zijn legio: van boordrugenveloppen en monsterzakenveloppen tot transparante en Rigikraft enveloppen. Moet u een erg belangrijk document verzenden? Dan kunt u het beste Securitex enveloppen kopen. Ze zijn extra stevig en geven meteen het belang van de zending aan. Geen papieren zending? Denk dan aan onze luchtkussenenvelop, waarvan de binnenkant voorzien is van schokabsorberende noppenfolie om uw zending beter te beschermen.

Verzendzakken en verzenddozen bestellen

Profipack heeft al het verzendmateriaal voor uw onlineshop. Voorbeeld? De Coex envelop. Coex enveloppen worden ook wel verzendzakken of shopzakken genoemd. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig plastic en u kunt er bijvoorbeeld gemakkelijk kleding in verzenden. Een groot voordeel van de verzendzakken is dat hij lichter is dan een kartonnen verzenddoos. Bovendien neemt hij minder ruimte in beslag.

Een tweede voorbeeld van ons verzendmateriaal is onze speciale boekverpakking. Deze verzenddozen hebben een zelfklevende sluiting en zijn schokbestendig. Zo komt uw boek gegarandeerd zonder scheuren of deuken aan op zijn bestemming.

Uitblinken in snelheid, dat doen dan weer onze speedboxen of autolock verpakkingsdozen, zoals de naam al aangeeft. Ze zetten als het ware zichzelf in elkaar en hebben een zelfklevende sluitstrip, zodat ook het dichten als vanzelf gaat. De handige perforatiestrook zorgt er ondertussen voor dat uw klanten de doos ook weer even gemakkelijk openkrijgen.

Gepersonaliseerde verpakkingen op maat

Tot slot kan Profipack desgewenst uw verpakkingen personaliseren. Laat ons de afmetingen weten en wij plaatsen de opdruk van uw logo of bedrijfsnaam op uw verzendmateriaal van uw webshop. Zelfs de kleuren van het pakket kunt u integraal aanpassen aan uw eigen huisstijl. Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op onze pagina personaliseren.