Verhuismateriaal

Of u nu zelf gaat verhuizen of werkt in de verhuisbranche, Profipack geeft u de nodige materialen om een professionele job af te leveren. Want een goede verhuis is vooral een goed georganiseerde verhuis. Bij Profipack kunt u verhuismateriaal online bestellen en een hoop afstrepen van uw verhuizen checklist.

Voor al uw verhuismateriaal
Voor al uw verhuismateriaal Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Kartonnen verhuisdozen online bestellen

Uw verhuis start en eindigt met verhuisdozen. Profipack heeft voor u de beste exemplaren gereserveerd. Onze kartonnen verhuisdozen zijn vervaardigd uit dubbel golfkarton voor een ultieme stevigheid en duurzaamheid. Ze verschijnen in verschillende formaten, zodat u voor elk verhuisitem een passende doos kunt vinden. Wat toch niet past, vangen we op in onze gespecialiseerde dozen. Hiertoe behoren garderobedozen, lampendozen, schilderijdozen, boekendozen en flessendozen. Daarnaast bieden we ook nog eens alle mogelijke inpakaccessoires aan, zoals handige glas- en bordverdelers, die breekbare objecten gescheiden houden tijdens het transport. Wilt u graag nog sneller verhuizen? Overweeg dan zeker onze slimme autolock dozen. Ze zetten de bodem en het deksel van de doos zelf vast, waardoor u geen tape meer nodig heeft. Goedkope verhuisdozen hoeft u niet te kopen in een winkel, bij Profipack kunt u verhuisdozen online bestellen!

Verhuisdekens voor de beste prijs

Elke professionele verhuizer erkent het nut van goede verhuisdekens, zeker wanneer het aankomt op het transport van kwetsbare goederen zoals meubilair. Een efficiëntere en effectievere manier om krassen of andere beschadigingen te vermijden, moet nog worden uitgevonden. Daarbij komt dat wij u bij Profipack uiterst duurzame verhuisdekens met een mooie prijs en van de hoogste kwaliteit weten aan te bieden. De sleutel tot hun succes? Gerecyclede textielvezels. Onze dekens zijn beschikbaar op rol of kunnen op maat gesneden worden voor het transport van objecten met afwijkende afmetingen. Bent u een professional? Laat uw verhuisdekens hier bedrukken met uw logo en toon uw bedrijf aan de buitenwereld. De verhuisdeken prijs verschilt per soort. Want Profipack heeft verschillende soorten verhuisdekens in het assortiment.

Verhuisfolies en afdekfolies

U kunt verschillende verhuisfolies kopen bij Profipack.nl. Tijdens het transport moeten uw spullen beschermd worden tegen krassen, deuken of andere beschadigingen. Voor deze klus kunt u vertrouwen op onze verhuisfolies, waaronder afdekfolie en schokabsorberende noppenfolie. Moeten uw goederen stevig bij elkaar gehouden worden en vrij blijven van stof en vuil? Reken dan op onze wikkelfolie. Extra tip: zorg naast de juiste bescherming rondom uw producten ook voor voldoende bescherming in uw verhuisdoos. Zo belet u dat uw spullen gaan verschuiven in de doos zelf. Met onze opvulmateriaal bereikt u al snel het gewenste resultaat.

Tot slot wilt u tijdens de verhuizing natuurlijk ook gewoon uw vloeren beschermen tegen al dat geschuif en gesleep. Ook hiervoor heeft Profipack een passende oplossing klaar – wat uw vloerbedekking ook mag zijn. Onze beschermfolies stoten water af en leggen ook nog eens een slimme antislip laag, die het werk dubbel zo veilig en vlot laat verlopen. Zoekt u een gemakkelijk te verplaatsen oplossing? Overweeg dan zeker onze stuclopers van karton en met een waterafstotende PE bovenlaag.